Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

teaser0

Member
  • Content Count

    27
  • Joined

Community Reputation

5 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

331 profile views
  1. frate,l am omorat intentionat , stiu doar ca dupa am dat fd si am dat din greseala la aia 2 apasam 2 unde era jardan si nu mergea,daca era ca pe fivem sa tin filmarea mereu aprinsa ti as fii aratat.
  2. [*] Nickname-ul tau:mxldo- [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Nightmare JB.GGEZ.RO [*] Motivul reclamatiei: 2FK,putin intentionat. [*] Data si ora intamplarii: 11:20 22/12/2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat:jb_oasisv7 [*] Dovezi: https://youtu.be/G5jOZ2mbO94 [*] Martori: Bogdan,Dr@gos,Razvan JB.GGEZ.RO,martin JB.GGEZ.RO [*] Alte obiectii: -
  3. Nu cred ca e caz de suspend,gen poate voia sa l bata din lame mici,e si logic ca cel care a pus pariul,gen daca eu pun pariu pe mario vs denis pro,poate sa castige denis ca e mario prost,sau invers,si cel care a creat pariul o sa spuna ca s a lasat,fiindca asa e lumea.
  4. Imi pare rau ca intervin , doar ca asta este distractie cu gradul.Adica kick uri, gag uri,votekick , e distractie cu gradul,nu inseamna ca daca ai grad trebuie sa dai orice comanda stii pe tine.Ti se pare ca facand asta esti amuzant sau ca nu ti se poate intampla nimic,e distractie cu gradul
  5. Nume : loop.#2892.Unban pe discord.
  6. Gag ul stiu sigur ca n a fost dat degeaba,ai spus unde este o diferita persoana , nu stia nimeni de pozitia lui sau sa spuna cineva asta.
  7. Ok,se da gag pentru prost/sau alte jigniri,gen daca aduc cuvantul retardat si il repet incontinuu se da gag,nu e favorizare ca nu i dau gag cuiva pentru ca sunt atent da joc si nu eram singurul admin pe server,scriai pe u@ incontinuu , ti am dat 2 kick uri in intervalul a 5 minute din motivul abuz.u@ , vorbeai fara sens,Ma jigneai,ma faceai handicapat , redus , ratat,prost,si le frecventai intr un scurt timp.Si eu m am simtit jignit si ti am dat gag 15 minute din cauza ca ai mai primit in ziua de astazi , inainte cu o mapa sau doua gag-uri de 15/10/5. Si daca nu dau gag la niste persoane nu e favorizare.Nu stiu de unde ati luat chestiot sta tot timpul atent pe chat,eu am venit pe server sa ma joc , nu sa stau sa incep o cearta destul de inteleasa cu tine,fiindca mare parte din voi va ofensati la "retardat" doar sa i a persoana gag,ceea ce mi se pare o lipsa de iq si de ura fata de acea persoana, in fine , eu doar mi am facut treaba,m ai jignit pe voice,si in chat + o parte de caps pe care nu am vrut sa o mai adaug din cauza ca ti adaugam niste minute n acel gag , fiindca nu este prima abatere.
  8. Nu inteleg motivul , e cu dus si intors,ti am dat gag pt ghost ca ai spus unde e ct ul,atata tot. Gen : Un ct a fost omorat de Tero si a spus unde e acela, n are sens chestia asta,si mi da cu blackscreen
  9. Ok,ai dovada aici de pe demo: Minutele : 5:13 [mi a fost lene sa dau cut]
  10. Ai luat gag pentru ca pe raports , unde au acces admini,a fost unul impotriva ta , in care trebuia sa ti dau gag 15 minute,multumesc.
  11. Eu ti am dat gag pentru ca te ai injurat cu boom care poate sa fie de parerea asta,si cat timp el si a luat gag,tu ma instigai pe mine si mi spuneai,injura ma aici daca poti si daca ai tupeu,dovada este pe voice si o sa o dau in cel mai scurt timp dupa ce downloadez demo ul.Tu si boom v ati injurat ati primit gag ambii,nu e prima abatere nici la tine nici la el,am fost destul de ingaduitor si nu v am dat 30 la ambii,ca asta ar fii fost corespunzator.Nu stiu ce am facut gresit ca ti am dat gag ca mi spuneai Injura ma aici daca ai tupeu,asta fiind instigare la cearta si anterior jigniri adresate tie,ceea ce n am facut.In legatura cu toxicitatea,este o diferenta,intre ofticare si toxicitate e o diferenta mare ,eu fiind copil de o varsta destul de minoara,eu cand mor dau vina pe coechipieri.
  12. Ok,iti mai precizez odata.scrisele lui Gino : DECI E ULTIMA DATA CAND PRECIZEZ, NU DATI GAG NICI PT 3 PROPOZITII SCRIE CU CAPS, PRIMA DATA AV, APOI II DATI GAG, NU CUM APARE PE CHAT UN CAPS, GATA BAN, SE PEDEPSESTE CU WARN! PRECIZEZ WARN! Am scris 1 rand,si dupa am scris din greseala,cu caps,aceasta avertizare a lui Gino,te as ruga sa fii mai atent la scrisele mele,si am scris importanta chestia asta,neaparat pentru tine,dar si pentru noii helperi.
  13. teaser0

    reclamtie teaser

    ok doar,ca inainte de regula aceea,unii oameni,admini stateau in celula,deci nu stiam daca am voie sau nu.
  14. teaser0

    reclamtie teaser

    Am dat comanda pe mine,si gag pot sa mi dau 30minute daca spun bagamias ... si continui , crede ma , e a 3 a oara , nu stiu ce te a afectat pe tine.
  15. omule,ati murit in 5 secunde.