Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Grindeanu

  cerere ungag maj3st1c

  Cerere respinsa, invata sa te controlezi si nu mai da mesaj co-ownerilor/administratorilor cum iti bagi pula in toata familia lor si toti mortii lor. T/C
 4. RadOne

  [Cerere UnBan]Model

  1. Profil jucător: 2. Link ban SourceBans: 3. Descrie situația: 4. Dovezi:
 5. RadOne

  [Cerere UnBan]RadOne

  1. Profil jucător: 2. Link ban SourceBans: 3. Descrie situația: 4. Dovezi:
 6. RadOne

  [Cerere Admin]RadOne

  Nume: Vârsta : Nick: Profil jucător: Ore jucate pe server: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Ai citit regulamentul?:
 7. RadOne

  [Upgrade]RadOne

  Model: Nume: Vârsta: Nick: SteamID: Profil steam: Ore jucate pe server: Ai citit regulamentul?: Gradul actual: De ce vrei upgrade?: Explicații: Nume: [numele tău real] Vârsta: Nick: [numele tău de pe server] SteamID: [ca să aflați scrieți STATUS în consola serverului sau intrați pe steamidfinder.com] Profil steam: [adresa profilului de steam] Ore jucate pe server: [gametracker.com] Ai intrat în grupul de steam al serverului?: Gradul actual: [helper, administrator, moderator] De ce vrei upgrade?: [motiv] Informații: - copiați modelul de mai sus și completați-l - cititi regulamentul - cererile voastre pot aștepta câteva zile un răspuns final din partea mea - ceilalți admini au obligația de a-și exprima părerea [pro/contra] - Trebuie sa treaca cel putin o luna de la ultima cerere de admin/upgrade acceptată
 8. RadOne

  [Regulament Admins]RadOne

  Reguli admini - Adminii și VIP nu sunt mai presus și trebuie să respecte regulile la fel ca ceilalți jucători - Comenzile între admini sunt interzise - Dacă suspectezi un alt admin de cod faci o reclamație pe forum. - Adminii au obligația de a respecta jucătorii cât și adminii indiferent de grad - Evitați pe cât posibil certurile pe chat sau microfon - Doar FONDATORII / OWNERII au voie în cazuri extreme să folosească comenzi asupra adminilor - La întrebarea "Daca ai citit regulamentul serverului" vei raspunde cu "oare" - Adminii au obligatia sa aiba o dovada in cazul in care jucătorul face reclamatie/cerere unban - Fiecare admin are obligația să viziteze forumul zilnic - Adminii trebuie să-și dea cu părerea pro/contra la celelalte cereri de admin și să se implice în dezvoltarea și popularea serverului - Adminii sunt obligati sa anunte cand isi schimb numele - Adminii nu au voie sa se certe intre ei sau sa ceara socoteala adminilor cu grad mai mare - Adminii care lipsesc mai mult de 3 zile trebuie sa fac cerere de absență - Adminii nu au voie să joace cu alte nume - Comenzile de pedeapsă pentru încălcarea regulamentului trebuie date cu un motiv clar - În cazul în care regulamentul nu prevede o sancțiune pentru o eventuală întâmplare, adminul este obligat să anunțe staff-ul - Fiti un exemplu pentru jucatori, comportati-va asa cum doriti sa se comporte si jucatorii.
 9. RadOne

  [Regulament]RadOne

  Reguli generale - Orice fel de cheat e interzis - Limbajul vulgar, înjurăturile și jignirile la adresa altei persoane sunt interzise - Nu este permis spamul - Reclama de orice fel, fie în nume, chat sau la microfon este strict interzisă - Reclama la cheat-uri, fie că există sau nu, este interzisă. - Folosirea de nume ce conțin cuvinte obscene sau jignitoare la adresa cuiva este interzisă - Solicitarea abuzivă și fără rost de schimbare a hărții este interzisă - Nu aveți voie să chemați lumea la meciuri de competitive/wingman/danger zone/popflash/faceit/alte servere etc. - Nu sunt permise numele asemănătoare cu cele ale adminilor - Nu comentați deciziile adminilor, dacă aveți ceva de comentat faceți o reclamație pe forum - Jucătorii nu au voie să se certe sau să ceară socoteală adminilor pentru comenzile folosite de aceștia atâta timp cât adminul nu a încălcat regulamentul. - Este permis accesul pe server jucătorilor cu VAC / NoPrime
 10. [*] Nick: MAJ3ST1C [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban : ovyy [*] Steam ID: STEAM_0:1:506257046 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban : pa sau sal (nu mai stiu exact) [*] ScreenShot: https://imgur.com/a/7k5iNUC [*] Alte obiectii: vreau ungag si unban pe discord plzz
 11. Kentulet

  Propunere

  @Picutz T/C
 12. benecapa

  Cerere DNS Go.GGEZ.Ro

  Acceptat, topic inchis.
 13. DeNNySsS

  Propunere

  pro ne trebuie questuri noi
 14. Ciorbitzq_

  Propunere

  Pro. #JbVreaQuesturiNoi
 15. Last week
 16. D1sKuL

  Propunere

  pro ar merge niste questuri noi, nu cele mentionate de dintos ca.s cam de kkt unele dar ceva nou oricum, questurile de acum sunt deja prea vechi
 17. Sorinxs

  Propunere

  Pro . Ar fi interesant sa existe o variatie mai mare de questuri inafara de cele existente momentan , nu neaparate cele mentionate de Aditzu .
 18. AditzuXAN4

  Propunere

  [*] Nick: Aditzu [*] Steam ID: - [*] Propunere: quest-uri noi, 1.Omoara-l pe simon cu o grenada 2. distruge 2 awp-uri 3.jefuieste-l pe simon de 2 ori la God/Normal day 4.jefuieste pe cineva de 3 ori(se includ si gardienii) 5.cumpara un C4 din !shop 6.omoara 3 gardieni cu un molotov (se include si simon) 7.efectueaza un trade de droguri 8.efectueaza un trade de mats 9.Ramai printre ultimii la Normal day si dai !lastrequest 10.creeaza drogul krokodil si injecteaza-te [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Quest-uri noi. [*] Alte obiectii: am facut aceasta propunere deoarece mereu primesc aceleasi quest-uri vechi.
 19. Grindeanu

  [Cerere Helper] JamaL

  Respins, regulament necitit
 20. Grindeanu

  [Cerere Helper] konny

  Acceptat, T/C! Te-as ruga frumos sa nu mai dai contra-uri pentru limbaj, ca nu esti cel mai cuminte cand vine vorba de asta.
 21. sarpemiu

  [Cerere Helper] JamaL

  Contra regulament necitit, nu respecti reguli si nu prea te vad activ pe server
 22. Sorinxs

  [Cerere Helper] JamaL

  "[*] Ai citit regulamentul serverului?: Da " Pe langa ca nu ai 2 neuroni sa respecti o regula simpla mai si comentezi aiurea .
 23. Grindeanu

  [Cerere Helper] HamValoare JB.GGEZ.RO

  Respins, mai mareste activitatea, T/C.
 24. Grindeanu

  [Cerere Helper] ✪.U.!.J.A

  Acceptat, T/C!
 25. Grindeanu

  [Cerere Helper] i'm the cat guy jb.ggez.ro

  Respins momentan, T/C!
 26. Jamal

  [Cerere Helper] JamaL

  De unde stiti voi ca nu am citit regulamentul, atata timp cat voi dabea intrati pe server si cand intrati nu sanctioneti pe nimeni care merita, pana acum parerea mea, cel mai activ din staff este mihai1, iar tu ciorbitz ia zi mai intri 1 data pe satamana?(cum adica nu imi faceam treaba cand eram staff, te rog sa l intrebi pe maska).
 27. D1sKuL

  [Cerere Helper] JamaL

  contra regulament necitit
 28. Ciorbitzq_

  [Cerere Helper] JamaL

  Contra. Regulament necitit+ai revenit ieri pe server și vrei acum grad, steamid incorect , când ai avut grad ai stat doar afk nu ai făcut nimic.
 1. Load more activity
×