Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grindeanu

Super Moderator
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Grindeanu last won the day on January 22

Grindeanu had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

About Grindeanu

 • Birthday 10/27/1999

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
 1. Mario primeste un avertisment verbal, daca vrea sa iasa de pe server, poate sa o faca cum o face toata lumea, prin comanda disconnect sau quit. Daca ar fi fost un singur kick, nu ar fi fost sanctionat, insa acesta exagereaza.
 2. Reclamatie respinsa. Am analizat demo-ul, Boss Voinicul a intrat fara microfon la CT doar pentru ca mai erau cateva runde, fara ca acesta sa aiba microfon. In momentul in care a intrat la CT a scris pe chat "nu i-au simon" dupa ce i s-a spus sa il ia. Cand a fost pus sa vorbeasca, acesta nu avea microfon. Boss Voinicul o sa fie sanctionat pe forum pentru reclamatie aiurea, nu a facut decat sa provoace intentionat sa fie sanctionat doar ca sa poata face o reclamatie. Toti cei care au raspuns aiurea la aceasta reclamatie, fara sa stie ce s-a intamplat sau doar sa se simta mai presus fata de adminii noi, vor fi de asemenea sanctionati pe forum. T/C
 3. Teaser primeste 1/3 pentru instigare la cearta (degeaba dai gag, daca dupa gag tu instigi la cearta). T/C
 4. Propunere respinsa, gradele actuale nu sunt capabile in a evalua o situatie de genul si a decide cine a fost vinovat ca a fost godmode-ul prost(e o diferenta dintre a fi vina simonului si a fi vina prizonierilor care isi dau kill, incearca sa apese pe butoane sau reuseste un prizonier sa apese butonul inainte sa moara). Astept din nou propunerea asta cand staff-ul o sa fie in stare sa ia o decizie bazata pe situatie si nu pe CINE e implicat in situatie. Se va discuta la urmatoarea sedinta, poate un grup select din staff sa poata sanctiona pe asa ceva.
 5. Reclamatie respinsa, daca zici o data prost, nu esti sanctionat, dar cand insisti nu faci decat sa provoci cearta. T/C
 6. Reclamatie respinsa, nu ai adus dovezi. T/C
 7. "Cand faci un kill pe clanu advers sa primesti gen killurile clanului in total,si la fiecare membru sa arate cate killuri are" - Fi mai explicit, te referi sa arate in mesajul de pe chat cate puncte are clanul si cate puncte a adus acel membru? "Sa poti achizitiona Flashuri/Moli etc din shopul clanului" - Ai comanda /shop pentru astea "WarGangDay" - Dezvolta. Ce vor face jucatorii care nu fac parte dintr-un clan? "Sa se bage un skil la clan, gen skill la killurile clanului, daca clanu are 500 skill + sa primeste +5/10/15 hp" - Exista deja un sistem asemanator, cel de clan perks. Pe viitor vor exista si alte skill-uri, exista chiar si un topic de propuneri pentru aceste perk-uri: "Topurile Clanurilor" - A mai fost deja propusa de 3 ori azi si de 3 ori s-a zis ca este deja in lucru acest sistem si ca atunci cand vor fi scoase din beta o sa existe si topul.
 8. Clanurile sunt deocamdata in beta si din cauza asta nu s-a adaugat tot inca. Probabil pe viitor se va putea cumpara sloturi.
 9. Nu vad sa fi injurat. O sa primeasca suspend 5 payday-uri pentru troll + fk intentionat.
 10. Reclamatie respinsa, esti pe un server roman, nu croat, sa nu mai zic ca a fost intetionata folosirea cuvantului si nu era vorba de fapt de nici o discutie interesanta a monedei nationale a Croatiei. T/C.
 11. Reclamatie respinsa, nu esti prizonier ca simon sa iti dea comenzi cu simon spune. T/C
 12. .... T/C In schimb, poti sa ii faci reclamatie pentru ceva ce a facut si merita sa primeasca suspend + warn pentru.