Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence

Grindeanu

Manager Server
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Grindeanu last won the day on October 5

Grindeanu had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

171 profile views
 1. Grindeanu

  [RECLAMATIE PLAYER] joker

  A primit suspend permanent de la mine + gag juma de ora (ca mai mult nu pot sa dau) dupa ce am intrat cu alt cont si tipa, injura ca handicapatul si facea in fiecare runda fk masiv. Daca vrea si dovada, sa faca cerere de unsuspend. Profilul lui de STEAM, in caz ca are benecapa nevoie de STEAMID sau altceva: https://steamcommunity.com/id/pusculitza16/
 2. Grindeanu

  Reclamatie Admin David16 moldoveanul

  Nu cred ca ai auzit ce trebuie. I-a dat ban 30 de minute pentru ca il tot stresa cu sorsa. Cel reclamat are tot dreptul sa raspunda la reclamatia adresata lui si sa isi motiveze deciziile, de unde ai scos prostia asta? Eram si eu on cand ai inceput sa vorbesti de sorsa, ai inceput cu "ce face sorta?" dar ai continuat in alte prostii, ti-a spus sa termini de la inceput si nu ai terminat, ti-a dat ban 30 de minute, asta e, bucura-te ca nu l-ai enervat destul sa-ti dea mai mult.
 3. Grindeanu

  [Reclamatie Admin] Shimaritsu1991

  ... Nici nu cred ca are rost sa ma complic. O sa primeasca 10 minute mute totusi, pentru linistea sufletului tau. @Fkaerte rog sa ii acorzi tu mute 10 minute lui shimaritsu T/C.
 4. Grindeanu

  [Cerere Helper] Mortymer

  Contra, imatur, ai 10 ani, nu 14. Pana nu vad un buletin nu imi schimb opinia, de data asta nu *abia ai facut 14 ani si nu ti-a venit buletinul inca* ca a trecut cel putin o luna de cand ai folosit scuza asta. Apropo, daca iti schimbi numele din VLADRO, VLAD2 si ce nume ai mai avut tu nu inseamna ca te uita lumea sau ca iti uita vocea.
 5. Te ajut eu cu o propunere mai buna. Propun ca Godmode day sa fie scos de tot ca sa nu il mai dea toti copiii de 8-10 ani. Cine vrea sa faca jocuri, sa le faca la Normal Day ca nu ii interzice nimeni.
 6. Grindeanu

  [CerereUp] DeNNySsS

  Contra, consider ca mai ai sa iti revizuiesti comportamentul intai. Faci mult spam, tipi la microfon, incalci regulamentul pentru ca ti-a promis nova deja moderatorul asa ca te doare fix undeva de comportamentul tau. Nu ca nu te-ai descurca sau ca nu ai putea sa iti revizuiesti comportamentul, pentru ca pana acum ceva timp te comportai foarte ok, dar de cand te-a luat nova sub aripa lui ai cam inceput sa o iei pe carare. Am ajuns sa intram in celula+vent dupa un prizonier doar ca sa il omoram, sa ne dam kill dupa si apoi sa radem de el in timp ce un co-owner cu acces la warn este online doar pentru ca stim ca avem relatii cu el si ne doare undeva? N-am nimic nici cu tine si nici cu nova si ma rog, inteleg ca sunteti prieteni si nu e asa dur cu tine cum e cu altii si nu am nici o problema cu asta, insa nu inseamna ca trebuie sa exagerezi pe chestia asta si sa faci ce vrei. Nu am nimic ca te-a luat sub aripa, din potriva, chiar mi se pare ok ca un co-owner sa isi alaga un admin care crede el ca e mult mai capabil fata de restul si sa il instruiasca, insa sa il instruiasca, nu sa il lase sa isi faca de cap. Nu o sa pun si dovezi de cand tipai la microfon, spamai chatul cu chinezarii si litere random pentru ca nu are rost. Te-as fi mutat eu direct la T de atunci, dar n-aveam chef sa ma cert dupa cu nova pentru asta, am zis ca mai bine raspund direct aici. Se vede clar cum ai intrat in celula + vent intentionat, nu din cauza ca nu ti-ai dat seama ce faci (nu ai trecut initial de usa celulei, adica ai realizat ca nu ai voie, apoi te-ai dus si imediat ce l-ai omorat ti-ai dat kill si ai inceput sa razi de el).
 7. Grindeanu

  [Propunere] Drex

  Pro, arata ok Contra, skin-ul asta apartine unei comunitati spaniole mari care au si ei propriul server de JB, de acolo si numele de Pitbull gaming community. Contra, e server de JB, nu de zombie (asta in cazul in care nu e vorba doar pe perioada de halloween). As fi dat pro pentru niste skin-uri noi la CT, dar contra pentru astea, au scrisul pe uniforma in chineza si fara sa fiu rasist fata lor de chinezi nu e cea mai frumoasa.
 8. Grindeanu

  Intrebare

  Intrarea de la robot arata oarecum ca un vent, de asta s-au format 2 tabere intre adminii care spun ca e voie si adminii care spun ca nu. Kentulet a spus ca ala e vent pe cand Ovyy a spus ca e doar o groapa (secret), asta daca nu era deja toata lumea destul de confuza daca pana la urma e vent sau nu. O sa aduc eu subiectul asta la discutie urmatoarea sedinta ca pana la urma sa pice toti co-ownerii de acord daca e vent sau nu si sa nu mai zica unii ca da si altii ca nu. Ma rog, asta daca nu cumva raspunde Benecapa la topicul asta intre timp. Edit: In caz ca raspunde benecapa sa stie despre ce e vorba (in secretul asta se poate intra doar o data, toti cei care intra imediat dupa ce se sparge podeaua vor fi teleportati, insa dupa nu se mai poate teleporta nimeni acolo):
 9. Grindeanu

  Propunere BrocKs

  Pro, daca deja exista la barbut, de ce sa nu existe si la trade?
 10. Grindeanu

  [Propunere] Alins Vibes

  La rob iti fura 3-5 droguri/mats, nu o avere. Daca esti disperat si iti stau balele dupa barbut/ruleta, o comanda in plus (!bank withdraw) nu te opreste sa intrii in datorii. Propunerea e la fel de inutila ca moldovenii pe planeta asta
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. Grindeanu

  [Cerere Helper] ♣ zNitro # jb.ggez.ro ♣

  Nu prea ma bag si nu prea m-am bagat sa imi dau cu parerea la cereri de grade cat timp chiar nu e necesar ca sa nu inceapa vreunul cu comentarii de genul "a da tu nu ai facut cerere de grad, nu stii cum e de ce imi dai mie contra//iar vin donatorii astia sa isi dea cu parerea la cereri" si tot felul de porcarii pe care le-am mai auzit. Am cam simtit nevoia sa imi dau cu parerea acum, pe langa ca ai uitat partea cu "Varsta: " din aplicatie, mai toata ziua ai stresat adminii sa se uite peste cererea ta si chiar le-ai vandut droguri la subpret doar ca sa te asiguri ca ramane pro si nu da edit (ma rog, aici jumatate de vina o ai tu, jumatate de vina adminul care a zis "da-mi 1000 credite sa nu dau edit" si apoi "atunci vinde-mi 100 drugs pe 500 credite" dupa ce i-ai spus si a realizat ca nu ai credite, jumatatea ta de vina e ca inainte de asta l-ai pus sa se uite peste cererea ta si ca ai acceptat "deal-ul" in loc sa il ignori sau chiar sa ii faci reclamatie daca edita postul si nu glumea sau isi incerca norocul sa vada daca te poate pacalii si stoarce de ce ai). Raspunsul meu e contra.
 13. Grindeanu

  Cerere Helper

  Sunt doar 6 zile de la ultima ta cerere, trebuie sa treaca 2 saptamani.
 14. Grindeanu

  Kentulet post

  Regulamentul nu prevede nici o regula de gravitatie pe hartile care te lasa sa iei gravitatie. E o harta care prinzi speed la bunnyhop, doar nu se interzice si ala. Ma rog, nu sunt eu in masura sa decid asta, insa exista o sectiune pe server-ul de discord ( http://discord.gg/r97SCuC ) numita #reclamatii-administrative care are exact rolul asta, sa poti face reclamatie unui Co-Owner. Sectiunea asta de aici cred ca e mai mult pentru reclamatii legate de forum.
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×