Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grindeanu

Administrator
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Grindeanu last won the day on March 4

Grindeanu had the most liked content!

Community Reputation

206 Excellent

About Grindeanu

 • Birthday 10/27/1999

Social Profiles

Recent Profile Visitors

3,628 profile views
 1. Aha. Se va baga anticheat cu conditia ca 80% din membrii staff sa renunte la pozitia lor.
 2. Cerere respinsa. Nu au fost respectate urmatoarele conditii: "Sa intrati in grupul de Steam : JailBreak Romania" "Sa dati un like paginii de FaceBook : JailBreak Romania" "Sa va abonati pe canalul de YouTube : Gino CSGO" "[*] Toate cererile de admin sunt obligate sa aiba atasat un screenshot cu statusul jucatorului. (!stats)" Data viitoare te rog sa-ti obligi cererea sa aiba atasat un screenshot. Revino peste 2 saptamani cu alta cerere. T/C
 3. https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Trădătorul_Balso
 4. Propuneri respinse: 1. Scopul jocului este explorarea, nu folosirii comenzii /rtp pana gasiti toate biomurile si locurile bune. 2. Se va lua in considerare pentru urmatoarele iteratii ale serverului. 3. Multi nu or sa citeasca mesajul de TP sa realizeze ce tip de TP este, risca sa fie teleportati in locuri cu capcane fara sa realizeze, crezand ca de fapt cineva se teleporteaza la ei (cand ei se afla intr-o zona singura, de exemplu spawn sau intr-o protectie).
 5. T/C Afacerile le faceti pe propria raspundere
 6. Filmeaza partea din demo care trebuie pentru reclamatie si detaliaza care mai exact a fost abuzul. "Abuz helper" poate sa insemne multe, si n-avem de gand sa ne uitam la un demo sa analizam fiecare secunda sa ne dam noi seama care a fost abuzul.
 7. Razvan primeste warn, chiar daca ar fi spus acel lucru, si ar fi dat alt day, nu este nici un troll. Troll era daca spunea `Simon spune box day` si dadea night day. P.S: De cand se da gag pentru troll ca CT? T/C
 8. Reclamatie respinsa, unde este abuzul? In dovezi nu se vede nici o comanda executata de acesta.
 9. Aceste reguli deja exista in regulament. Pentru propunerea 1: Pentru propunerea 2: aici ai omis si a doua parte din regula pe care ai copiat-o: Pentru propunerea 3: prima comanda trebuie neaparat sa fie valida, altfel simon nu are voie sa omoare prizonieri. Daca da comenzi invalide si da open, nu are voie sa va omoare.
 10. Reclamatie respinsa, de ce ai taiat partea ta de audio din videoclip? Se vede ca vorbesti pe voicechat, dar ai omis in a include si acel channel audio.
 11. Respins, comportamentul tau pe server nu este ceva ce reprezinta staff-ul GGEZ.