Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/27/2022 in all areas

 1. 9 points
  Dorinel Munteanu a reușit să promoveze SC Oțelul în Liga 2! A fost nevoie de venirea omului care a adus primul titlu din istoria Galațiului, în 2011, cu fosta Oțelul, pentru ca actualul proiect să obțină o performanță așteptată de tot orașul, dar și de conducere, pe care era o presiune uriașă. Miercuri, 8 iunie, a fost sărbătoare în toată regula la Galați, și înainte de returul finalei cu Dante Botoșani, dar mai ales după ultimul fluier. SC Oțelul a învins cu 3-0, după ce în tur, la Botoșani, scorul a fost egal, 1-1. Prestația formației lui Dorinel Munteanu a fost una încântătoare, mai ales că, din informațiile primite, în tribune au fost 13.000 de oameni, iar capacitatea arenei din Galați are un total de 13.500. Tot orașul a fost conectat la miza partidei, iar înainte de startul confruntării fanii din peluză au aprins torțe, au cântat și au făcut și o coregrafie pentru a susține SC Oțelul. George Cîrjan a deschis calea gazdelor spre victorie, în minutul 45+2, când a marcat cu capul în urma unei lovituri libere. În partea a doua, SC Oțelul a continuat să atace, iar la cinci minute de la reluare a dublat avantajul prin reușita lui Alin Nica. A fost momentul în care tribunele au sărit în aer, iar suporterii au început să simtă parfumul Ligii 2. Au început chiar să facă valuri. Cu toate acestea, Denis Cireș a marcat și el, în minutul 73, pentru 3-0, iar în final a început sărbătoarea promovării, momentul în care SC Oțelul a primit trofeul de campioană a Ligii a 3-a.
 2. 1 point
  Acceptat! 🎉 T/C
 3. 1 point
  [*] Nick admin: Xenon [*] Nick forum: xeno- [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te înțelegi bine cu jucătorii, îi ajuți Deci nu prea am ce sa îți reproșez.
 4. 1 point
  [*] Nick admin: Razvan ツ [*] Nick forum: MrRazvan [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad ajutand playerii noi, nu te iei cu nimeni in gura si esti mereu calm.
 5. 1 point
  Nick: Regele RobyTzU Varsta: Am frumoasa varsta de 16 ani. Ore jucate? (ScreenShot): 3 Steam ID: STEAM_0:0:629581056 Contact(Nume+tag discord) : RobyTzU#7223 Ai citit regulamentul serverului?: Gro e marinar Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da. Cu ce ne poti ajuta?: Pot sa va ajut prin activitatea si comportamentul meu pe care l-am avut pe server fata de jucatorii comunitatii si cred pot sa ajut comunitatea prin seriozitatea mea. Consideri ca esti capabil de acest grad?: Da, consider acest lucru. Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord) : Da, am intrat pe serverul de discord. Alte obiectii: Multumesc pentru atentia acordata! Mult respect ❤️
 6. 1 point
  [*] Nick admin: NotEdward [*] Nick forum: NotEdward [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Stiu ca ai mai fost in staff dar astazi este prima oara cand te am mai vazut pe server dupa ceva timp, mareste activitatea!
 7. 1 point
  [*] Nick admin: VaruVasii [*] Nick forum: Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai fost in staff stii cu ce se mananca si cred acuma ca ai terminat cu examenul o sa ai o activitate mare.
 8. 1 point
  [*] Nick admin: Xenon [*] Nick forum: xeno- [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Fost grad, ai experiența necesară pentru că ai mai fost in staff, Deci nu prea am ce sa îți reproșez.
 9. 1 point
  [*] Nick admin: Razvan ツ [*] Nick forum: MrRazvan [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Fost grad, ajuti playerii noi, te vad un om priceput in a avea gradul.
 10. 1 point
  [*] Nick admin :EDM [*] Nick forum : EDM [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: Jucator vechi, capabil, responsabil. Urca-n barca!
 11. 1 point
  [*] Nick admin : cr4x [*] Nick forum : cr4x [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Despui deja de experiența necesară pentru că ai mai fost in staff. Te înțelegi bine cu jucătorii, îi ajuți și nu am văzut sa te certi cu un membru staff sau un jucător simplu. Deci nu prea am ce sa îți reproșez
 12. 1 point
  [*] Nick admin : Andrei Fullpower [*] Nick forum : AndreiFullpower [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: esti activ si sunt de parere ca te vei descurca ( ai mai fost grad si te-ai descurcat ft bine) . Eu te consider un baiat calm, linistit, care stie sa se descurce.
 13. 1 point
  [*] Nick admin :★RARES★ go.ggez.ro [*] Nick forum : Rares29 [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: ai experienta pe acest sv,meriti helper,
 14. 1 point
  [*] Nick admin :cr4x [*] Nick forum : cr4x [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv : nu ai citit regulamentul
 15. 1 point
  [*] Nickname-ul tau:ExtendedGlock [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Adi [*] Motivul reclamatiei: Prima oara imi da slay din cauza ca nu vreau sa repet freeday-ul, iar dupa imi da move ca de ce nu am vrut sa repet freeday-ul si ca am luat iarasi simon-ul. [*] Data si ora intamplarii: Ora 20:35, 14 Iunie [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_jail_umbrella [*] Dovezi: https://imgur.com/a/cQEcMYl [*] Martori: wassup si restul de pe server [*] Alte obiectii:N/A
 16. 1 point
 17. 1 point
  [*] Nume: Rares [*] Nick:Acadea [*] Nume discord + ID: AlphaVR#2565 [*] Varsta:13 ani [*] Ore jucate? (screenshots "!stats"): mai jos [*] Steam ID: 76561199115407997 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199115407997/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da [*] Ai citit regulamentul serverului?: murel owner cika [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Pentru ca in ultima perioada nu mai sunt asa de multi staff online si eu sunt destul de des. [*] Ați aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Mențiuni: nup
 18. 1 point
  [*] Nick admin : Andrei Fullpower jb.ggez.ro [*] Nick forum : AndreiFullpower168 [*] Pro/Contra Pro [*] Motiv: Activ, stii sa te descurci , esti matur si capabil.
 19. 1 point
  [*] Nick admin : cr4x [*] Nick forum : cr4x [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: activ, serios, pus pe treaba
 20. 1 point
  [*] Nick admin :★RARES★ go.ggez.ro [*] Nick forum : Rares29 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: toata ziua on, isi vede de treaba lui, merita up!
 21. 1 point
  [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ mai mereu si am vazut ca dai dovada de maturitate si iti faci treaba la sigur meriti acest grad.SUCCES!!!
 22. 1 point
  [*] Nickname-ul tau: Smuki [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ARandomGuy [*] Motivul reclamatiei: "simon spuneultimu duck moare" me punem ambii in acelasi timp si ma omoara pe mine [*] Data si ora intamplarii: 5/30/2022 18:00 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_moti2_final2 [*] Dovezi: video [*] Martori: toti care erau pe sv [*] Alte obiectii: Moments-clip-from-May-30-2022.mp4
 23. 1 point
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad destul de activ pe server si te comporti frumos cu alti jucatorii.
 24. 1 point
  [*] Nick admin : DarkDevil [*] Nick forum : D_A_R_K_D_E_V_I_L [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti online 24/7, nu alungi/jignesti playerii si esti atent sa aplici sanctiunile corect.
 25. 1 point
  Regulament Staff Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi sanctionata aspru. In cazul in care aveti o problema si trebuie sa lipsiti cateva zile puteti face o cerere de invoire la sectiunea “STAFF ONLY” a serverului Sunt interzise certurile sau atacurile intre admini/jucatori. Daca vi se accepta/respinge o cerere de upgrade, sunteti obligati sa asteptati minim 1 luna pentru a face o alta cerere Adminii au obligatia de a argumenta decizia luata la raspunsul unei cereri de admin. Orice admin trebuie sa fie membru al grupului de steam JB.GGEZ.RO (https://steamcommunity.com/groups/jbromania) Nu aveti voie sa pacaliti/trollati alti jucatori pe server. Sunteti obligati sa raspundeti la orice intrebare care vi se adreseaza si e legata de server/joc. Nu aveti voie sa va schimbati numele pe server. Nu aveti voie sa divulgati codul pentru ai citit regulamentul. Regulamentul se modifica odata la o saptamana adminii care nu-l citesc primesc avertisment. Nu aveti voie sa faceti favorizari/abuzuri. Nu ai voie sa minti/critici/tragi la raspundere un grad mai superior sau un Owner. Daca un jucatori doreste sa doneze, sunteti obligati sa dati datele de contact ale unui Owner. Orice reclamatie facuta intre admini se va posta la STAFF ONLY. Adminii nu au voie sa pacaleasca jucatorii in scopul obtinerii de credite. Cea mai intalnita metoda fiind cea cu "barbut pe back". Nu aveti voie sa dati comenzi pe alti admini. Inainte de a aplica trebuie: Sa intrati in grupul de steam: Steam Group Sa dati un like paginii: FaceBook Sa va abonati pe canalul de youtube: YouTube Sa va sincronizati contul de forum cu cel de steam!
 26. 1 point
  Regulament General Nu aveti voie sa folositi hack-uri, script-uri sau alte metode care va dau un avantaj fata de ceilalti jucatori. Nu aveti voie sa folositi orice bug/exploit prezent pe server. Pastrati un limbaj lipsit de jigniri pe server si forum. Nu aveti voie sa faceti reclama la alt server/comunitate. Nu aveti voie sa va certati/sa contestati deciziile staff-ului serverului. Daca aveti o problema cu un membru al staff-ului sau credeti ca a facut abuz atunci faceti o reclamatie cu dovezi clare pe forum. Orice reclamatie care nu aduce dovezi clare va fi respinsa. Nu aveti voie cu un nickname identic/asemanator cu al unui admin. Nu aveti voie sa cereti admin pe server/forum, decat cu o cerere de admin dupa modelul dat. Nu aveti voie sa spamati chatul, sau folositi excesiv CAPS LOCK. Daca doriti sa folositi microfonul, sunteti obligati sa respectati o limita a bunului simt. Serverul e facut pentru a te juca, nu pentru a urla/comenta/stresa pe cineva/a-ti bate joc de cineva/a vorbii incontinu sau intre comenzi.
 27. 0 points
  Prima data ti-am zis sa repeti fd ca erau 3 in viata si ti-am dat slay,si te-am mutat ca n-ai vrut sa lasi simonu
 28. 0 points
  [*] Nick admin: Andrei fullpower [*] Nick forum: Andrei Fullpower [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: te vad activ si chiar daca inca nu stapanesti bine regulamentul CRED ca o sa te descurci.
 29. 0 points
  [*] Nick admin : Mario [*] Nick forum : MarioAlexandru [*] Pro/Contra: Contra. [*] Motiv: Incapabil, contrazice staff si trolleaza jucatorii sa cada in pacatul incalcarii regulamentului. Si vezi ca n ai steamid