Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

D_A_R_K_D_E_V_I_L

Member
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

D_A_R_K_D_E_V_I_L last won the day on July 20

D_A_R_K_D_E_V_I_L had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

5 Followers

About D_A_R_K_D_E_V_I_L

 • Rank
  Dracu'

Social Profiles

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Tin prea bine minte ca ultima data te-am demascat aratand ca fratele tau iti facea ore, poate te-ai schimbat in legatura ce treaba asta dar cand te vad pe server doar stai te joci si cam atat, nu ajuti playerii, nu comunici, nu nimic. Fa-te mai remarcat si poate imi voi schimba raspunsul.
 2. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti activ, capabil ai tu problemele tale cu nervii dar toti le avem, sper sa nu abuzezi de grad. (Raspunsul lui Trullex m-a lasat masca!!!)
 3. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti foarte imatur, nu cred ca a fost o singura data in care sa vad ca iti opresti microfonul, motivul pentru care vrei grad nu e unul serios, deci in concluzie nu te-ai schimbat deloc fata de cum erai inainte.
 4. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activitatea scartaie dar in rest am vazut ca ti-ai facut treaba ca grad, esti de ceva timp in staff deci te consider capabil.
 5. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Bravo, de la ultima cerere ai facut 60 de ore, nu cauzezi probleme iar de capabilitate aflam.
 6. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Pana sa iti dau gag tie si prietenului tau va certati cu toti, N-ai auzit de u@ pentru codati si daca o sa iei grad sunt mai mult decat sigur ca o sa faci acelasi lucru doar ca n-o sa-ti dai gag tie (Da, daca ai grad nu esti imun la gag sau alte sanctiuni).
 7. Salut, in primul rand cererile de unban se fac aici: https://ggez.ro/index.php?/forum/129-cereri-unban/ , dar vad ca nu ti s-a inchis topic-ul asa ca poftim dovada:
 8. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: De activ esti, de capabil... de activ esti, nu te faci remarcat si nu am vazut sa ajuti pe nimeni, nu mai dati raspunsuri din prietenie. 🙂
 9. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Regulament necitit, nici a 3-a oara nu este cu noroc pentru tine.
 10. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: De 2 saptamani vad ca ai revenit pe server, daca iei grad-ul sper sa nu te lasi asa cum ai facut pana acum(Joci 2-3 sapt si dupa te lasi). Nu cauzezi probleme, vedem daca o sa dai comenzi.
 11. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Te joci pe server dar cam atat, nu iesi in evidenta si cred ca o sa fii overwhelmed de catre grad, de preferat sa nu se mai dea pro-uri pe prietenie sau fiindca v-a intrat in clan :).
 12. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ce conteaza ca esti toxic? peste 70% dintre grade deja dispun de aceasta "problema" pe langa asta ai fost Co-Owner deci esti destul de capabil dar sper sa nu faci ca ultima data cand ai luat helper.
 13. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti destul de activ, nu prea cauzezi probleme, acum ca nu ai pus steam id-ul perfect nu moare nimeni, pari un baiat serios, deci overall meriti acest grad.
 14. [*] Nick admin: DarkDevil [*] Nick forum: D_A_R_K_D_E_V_I_L [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: De cand ai intrat in staff nu am vazut sa faci vreo greseala, activitatea ar merge crescuta dar in rest totul este ok.
 15. 1. Titlul (cerință obligatorie): The girl next door 2. Link (cerință obligatorie): https://www.imdb.com/title/tt0265208/?ref_=fn_al_tt_1 3. Nota personală (cerință obligatorie): 8/10