Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

D_A_R_K_D_E_V_I_L

Member
  • Content Count

    274
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

D_A_R_K_D_E_V_I_L last won the day on July 20 2022

D_A_R_K_D_E_V_I_L had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

5 Followers

About D_A_R_K_D_E_V_I_L

  • Rank
    Dracu'

Social Profiles

Recent Profile Visitors

973 profile views
  1. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv:Activ, foarte devotat server-ului si se pare ca a 3-a oara e cu noroc. Este loc de imbunatatire dar asa putem spune despre toti (Forta Steaua)
  2. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Cerere facuta cu ajutorul fratelui tau (K3n), chiar daca nu este o varsta minima pentru a intra in staff mi se pare ca esti prea mic (Adrian a fost un caz special in care ownerii au fost de acord) iar un detaliu mic pe care l-am vazut la tine este ca mereu cand te omoara cineva scrii pe chat un text jignitor, chiar daca sistemul cu ofensarile este aici nu mi se pare normal sa iti consumi nervii asa.
  3. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: In primul rand steam id-ul este gresit, pe langa asta mai esti foarte toxic si imatur (Ce ai scris la alte obiectii este foarte fals), activitatea este ok.
  4. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Cortes feat. Connect-R - Vedeta Mea 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10
  5. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Impresionant de toxic, activitatea ai marit-o doar cand ai auzit ca iei up iar in rest vrei sa il imiti pe Kydu.
  6. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Deja actionezi la nervi folosind comenzile de helper(Cele pe care le stii) nu vreau sa vad ce se intampla daca ai acces la ban.
  7. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Chiar daca raspunsul meu este pozitiv asta nu inseamna ca esti perfect, nu stiu daca am vazut sa folosesti vreo comanda sau macar sa avertizezi pe cineva, poate asta o sa se schimbe daca vei lua up dar ramane de vazut. Activitatea e foarte buna si te comporti bine.
  8. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Da Kenzo, ai experienta si esti capabil dar nu mai face cerere de helper avand in vedere ca te-ai reapucat acum 1-2 zile. Daca o sa iei respins te vei lasa si peste 2-3 luni iarasi o sa faci asa , mai bine astepti 2-3 saptamani sa arati ca poti fii activ iar abia dupa faci o cerere pentru helper.
  9. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Tin prea bine minte ca ultima data te-am demascat aratand ca fratele tau iti facea ore, poate te-ai schimbat in legatura ce treaba asta dar cand te vad pe server doar stai te joci si cam atat, nu ajuti playerii, nu comunici, nu nimic. Fa-te mai remarcat si poate imi voi schimba raspunsul.
  10. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti activ, capabil ai tu problemele tale cu nervii dar toti le avem, sper sa nu abuzezi de grad. (Raspunsul lui Trullex m-a lasat masca!!!)
  11. [*] Nick admin : DarkDevil [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti foarte imatur, nu cred ca a fost o singura data in care sa vad ca iti opresti microfonul, motivul pentru care vrei grad nu e unul serios, deci in concluzie nu te-ai schimbat deloc fata de cum erai inainte.