Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AndreiFullPower168

Member
  • Content Count

    474
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

AndreiFullPower168 last won the day on June 10 2023

AndreiFullPower168 had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

1 Follower

About AndreiFullPower168

  • Birthday 12/23/2005

Profile Informations

  • Location
    iasi
  • Gender
    Male
  • Hobby
    Karate

Social Profiles

Recent Profile Visitors

2,224 profile views
  1. si ce daca e event???? dau dayuri, dar pe rand tu,unul eu,unul tu
  2. [*] Nickname-ul tau: Shamil [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Tyzer [*] Motivul reclamatiei: ia simon runda de runda cat timp sunt mai mult de 2 ct de la runda TOATA MAPA AM PRINS DE 3 ORI SIMON toata mapa [*] Data si ora intamplarii: 10:54 AM 23/09/2023 [*] Mapa pe care s-a intamplat: [SM] The current map is jb_hardtime_mp. [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: Pot merge pe demo, aduc ss in fiecare runda cum el e simon si da day cat si eu sunt la ct. Eveniment sa fie, dar respectati dracu regulamentul, vreau si eu 1 tap nici pe acela nu pot sa-l dau.
  3. Vrajeala cat cuprinde. Esti un mincinos cu gura mare. N-am trollat cu nimica, esti doar un ofticat care nu stie sa piarda cu respect. Orgoliu mare, inteligenta mai putin. Unde e trollul??? Dau box si ma ascund, care e problema? https://youtu.be/nklrMxUQ_ms Se vede cine-i ofticat aici... + esti superior de oferi gag 30 min pentru ca te injur? sau adminul e superior cum zice freaks?
  4. [*] Nickname-ul tau: Andrei [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Kydu [*] Motivul reclamatiei: Gag si suspend aiurea [*] Data si ora intamplarii: 4.9.2023 ora 3 30 [*] Mapa pe care s-a intamplat: [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii Sa mor de ma pot juca pe jb linistit....... Suspendul a fost dat am-pulea la nervi, cat si gagul urmat. A-ti dat up la trolleri, trolleri aveti in staff. + Mai nou stafful e superior playerilor??
  5. [*] Nickname-ul tau: Andrei ( Nicolae Ceausescu in poza a 2 a - tot eu ) [*] Nickname-ul persoanei reclamate: TEODOR [*] Motivul reclamatiei: Gag aiurea, incapabilitate [*] Data si ora intamplarii: 1 septembrie 2023 ora 7 30 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_minecraft_b_2023 [*] Dovezi: : [*] Martori: Sonicanul [*] Alte obiectii: I-am pus o intrebare repetat pe un ton linistit ( "Ai invatat ma ce-i ala doxing-ul? " ), intrebare referitoare la abuzul facut mai devreme acuma cateva cu un gag de 30 min pt doxing+chemare+disconnect. El a considerat ca acesta este un abuz de microfon si am luat gag 15 min. Abuzul: De remarcat e ca in acea situatie, eu i-am spus explicit ca e adoptat si ca de asta e asa de prost si la el acesta este doxing si este un lucru ce trebuie aspru pedepsit.
  6. https://youtu.be/OYuKD0pmUVI - pentru atata am luat eu gag, cat i-am spus si mapa trecuta pe chat ca n-are de ce sa faca o verificare aiurea, fara dovezi, fara nimic, doar ca are el chef. In ultimul timp majoritatea staffului foloseste motivul "limbaj staff".....
  7. Am zis si mai sus, esti ofticat si imatur. Nu ma cert cu tine aiurea, El are accces la ban, el aduce dovezi si se ocupa, nu tu! Gag-ul a fost dat aiurea la fel ca ban-ul ala baiatului ala. Daca e cazul aduc si filmare cu demo ca sa vada toata lumea cat de incapabil esti si cat de superior te crezi la playeri.
  8. [*] Nickname-ul tau: Aero [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teodor [*] Motivul reclamatiei: Gag aiurea, incapabil [*] Data si ora intamplarii: 23.8.2023 ora 10;45 runda 1 [*] Mapa pe care s-a intamplat: summer [*] Dovezi: : [*] Martori: Sonicanul [*] Alte obiectii Imi permit sa injur cand vad un helper incapabil care se crede superior. 1. Mai nou sv e family friendly si nu stiu eu?? sau adminii sunt cumva superior si se pot simtii ofensati pt orice injuratura? 2. De cand helperii fac verificari aiurea? N-ai acces la ban mai taci drq din gura + nici verificari nu stii sa faci......
  9. Kill-ul peste simon-ul se face cand sunt comenzi de tipul ultimul/primul dintre tero executa o anumita comanda ( ex Ultimul duck moare) si s-a abatut foarte clar, tine vb de favorizari, limix imd dupa intrase ct si tu ai inceput sa "inchizi ochii" la greselile lui.
  10. [*] Nickname-ul tau: Doctorul Logan [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Blue [*] Motivul reclamatiei: suspend [*] Data si ora intamplarii: 7:15 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_graffito_ggez [*] Dovezi: [*] Martori: Foxanu [*] Alte obiectii: L-am omorat pe limix pentru ca s-a abatut de la comanda de a venii pe linie. Acesta a vazut clar ca s-a abatut, i-a dat freeday runda viitoare ( eu spunandu-i ca nu e cazul si ca nu-i dau fd) si mie suspend. Nu era cazul de suspend, nici de freeday. Asa s-a ajuns....
  11. [*] Nickname-ul tau: GIGA ****** ( aka Andrei fullpower) [*] Nickname-ul persoanei reclamate: kydu [*] Motivul reclamatiei: MOVE DAT aiurea [*] Data si ora intamplarii: [SM] The current server time is 07/20/2023 - 16:47:59 [*] Mapa pe care s-a intamplat: [SM] The current map is jb_coldcampus_b1r. [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: LASA-MA DRQ SA-MI TERMIN PORUMBUL. TI-AM ZIS FRUMOS PE VOICE, CA IMI TERMINAM PORUMBUL SI CA RUNDA VIITOARE DAU COMENZI. AI SI TU RABDARE DRQ. O RUNDA ERAM LA CT, SI AM FOST MUTAT IN PRIMA AIUREA. NU POT DA COMENZI CU GURA PLINA CA NU SE INTELEGE si dupa logic, s-a ocupat instant locul meu.
  12. Tot eu "caut cearta". Daca voiai sa vezi situatia completa nu te uitai doar la "filmarea" lui teo. Indiferenta ta ramane neschimbata, de la inceput pana la final, inclusiv dupa ce asumi sanctiunile.
  13. [*] Nickname-ul tau: Andrei fullpower ( dar in ss era altul dupa) [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Sonicanul [*] Motivul reclamatiei: gag dat 30 min dat aiurea [*] Data si ora intamplarii: 13.7.2023 ora 6 20 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_minecraftisyan [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: Se baga aiurea in situatia dintre mn si fratimiu mai mic, si considera ca eu "caut cearta". Am luat gag-ul ( doar eu) total aiurea pe "o filmare" scoasa din context si neinteleasa. El toata mapa trec a facut abuz de mic si isi cauta de cearta cu mn aiurea pe sv, vorbea pe la spate de mn si dadea din gura aiurea, dar tot eu iau gag. Pune aici filmarea in care se vede ca eu "caut cearta" in aceasta situatie. Vorbele tale "nu ma doare un warn", dai gag aiurea fara sa-ti pese si fara sa te interesezi.
  14. Nick admin: Andrei fullpower Nick forum: AndreiFullpower Pro/contra: contra motiv: chiar daca esti activ, esti mic si inutil din punct de vedere al gradului, nu te vad sa dai comenzi aproape deloc, iti e frica sa folosesti helperul. Fie helper Fie admin, esti absolut staff de forma, zici ca n-ai avea accese.
  15. [*] Nick: Andrei fullpower [*] Steam ID: STEAM_1:1:570655031 [*] Propunere: un sistem de limitare a timpului consumat pentru o lupta lr. Sa inceapa ca baietii de la lr ( ct si tero-ul in cauza) sa primeasca burn daca trec de un anumit timp la o singura lupta lr) [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Mai nou exista idei proaste ca shot4shot cu +right si alte chestii idioate ce pierd timp la lr, multi nu stiu sa traga bine, si nu e chiar in regula ca prizonierii morti sa astepte o mie de ani pentru anumiti indivizi sa se omoare [*] Alte obiectii: ca admin nu prea poti pune jucatorii sa traga la corp sau sa-i obligi sa termine mai rpd fiind si obiectiv in sanctiuni...