Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FellaN

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [*] Nickname-ul tau:FellaN [*] Nickname-ul persoanei reclamate:MihaiManu [*] Motivul reclamatiei:gag aiurea [*] Data si ora intamplarii:22/02/2021 - 20:23 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_desert_fortress_v9 [*] Dovezi: [*] Martori: Ghost,Kydu si restul serverului [*] Alte obiectii:Era ghost la un cos de gunoi si am zis deschide usa manu *o gluma inofensiva dupa mine*,in locul lui as avertiza inainte sa il sanctionez.
 2. (Mi-ai dat kick de 2 ori cu vreo 3,4 ore inainte),Legat despre reclamatie ti am zis si tie personal si celorlanti sa ii dati gag,tu nu ma bagai deloc in seama.Daca te am facut altceva infara de prost de vreo 3 4 ori e clar,daca vrei pot atasa demo ul cu toate rundele si sa vedem daca te am facut altcumva inafara de prost.iar inainte am luat gag pentru ca am scris cuvantul cu p.... pentru un mini event a zis cineva pe chat cine scrie p.... are 1k credite si le am primit.In rest daca vrei aduc demo cand ti am zis doar ca esti prost,am atasat si demo ul in dovezi unde se vedea in chat ca ti am zis ca esti prost si mi ai dat gag mai si mutat si lui baiatul ala Cosman tot nu a primit gag pentru c.... si v am si spus de vreo 15 ori sa ii dati,si din cei 10 admini pe server nici unul nu a dat gag nimenui care injura.
 3. [*] Nickname-ul tau:FalleN [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teaser [*] Motivul reclamatiei: Gag inutil,favorizari. [*] Data si ora intamplarii:2/17/2021 18:40 [*] Mapa pe care s-a intamplat:ba_jail_solar [*] Dovezi: gag pt prost.mp4 [*] Martori: Pilot,Manu [*] Alte obiectii:a dat gag pentru prost ca se simte ofensat,a mai injurat unul si nu i a dat gag si mie imi da pentru prost,din pacate nu s a vazut pe demo cand mi a dat gag asa ca am lasat o poza cu gag ul cat mai am.
 4. Pro,sunt multi imbecili care nu sunt in stare sa faca un godmode bun,se incurca in comenzi,omoara ca incapabili gresit.
 5. Pro,ar fi foarte bine daca nu am lua falling,deobicei in unele mape cum a spus si Zslow sunt unele sarfuri sau jump-uri si gen daca nu ai bodyguard full o sa mori.
 6. Contra,este o prostie sa iei sloturi asa,eu mai degraba as plati o anumita suma de credite/euro pentru cate sloturi vreau,asta depinde ce planuri au pe viitor owneri.
 7. [*] Nume:FellaN [*] Nick:FalleN [*] Varsta:14 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID:STEAM_1:0:570495045 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561199101255818/ [*] Ai citit regulamentul serverului?:Da si l-am inteles. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):Vreau sa ajut serverul si sa aduc cat mai multa lume si sa ajut playeri noi. [*] Alte obiectii:Curand serverul o sa bubuie dupa calculele mele,doamne ajuta!!!
 8. Mi-am dat kill,nu cred ca mai are rost sa suferi atat,eu asa am stiut asa am facut.Daca am gresit cu ceva platesc.
 9. In primul rand cand l-am intrebat pe Dexter daca e perimetru,mi-a spus ca da,eu stiind ca am voie m am dus acolo,nu mi se pare asa rau ce am facut.In al 2 lea rand,mi am dat kill deci nu stiu ce problema are doar ca esti tu ofticat asta nu este ceva grav.
 10. [*] Nick admin : FalleN [*] Nick forum : FellaN [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Este foarte activ pe server si stie regulamentul perfect,ajuta playeri,ii avertizeaza daca fac ceva gresit ,intreaba sau atentioneaza grade mai mare cand este nevoie,consider ca este matur pentru gradul acesta.
 11. [*] Nick admin : FalleN [*] Nick forum : FellaN [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Aseara mi-ai cersit sa iti dau pro,si asta nu se face bro,daca iei vreun grad il iei pe merit nu cersesti la playeri in privat,atat am avut de zis,poate data viitoare nu se mai intampla.
 12. [*] Nick admin : FalleN [*] Nick forum : FellaN [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Foarte activ, cunoaste foarte bine regulamentul si este matur. Il consider capabil pentru Helper.
 13. [*] Nick admin : FalleN [*] Nick forum : FellaN [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Este prezent pe joc foarte mult,este de mult timp pe server si cunoaste regulamentul foarte bine iar eu consider ca merita gradul de helper.