Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Pentru informarea ta asta se intampla la 1 sau 2 noaptea și nu era nici un admin on deci nu cred ca verifica pe cineva de hack
 3. [*] Nume: Taban Alexandru [*] Nick: WeePZEU [*] Varsta:15 ani [*] Ore jucate? (ScreenShot) : https://imgur.com/a/UJ7JHno [*] Steam ID: STEAM_0:1:553940359 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/WeepTF/ [*] Ai citit regulamentul serverului?: Da si l-am inteles. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Vreau grad-ul de helper pe server, deoarece uneori pe server sunt multi CODATI/TOXICI care fac playerii sa iasa si sa nu se mai joace si vreau posibilitatea de-a ii bana sau a le dau kick. Sunt constient ca n-am orele necesare pentru aplicatie, dar aplic sa imi incerc norocul, deoarece sunt activ in fiecare zi pe server si ma joc cu playerii si socializez cu ei ( ma stie cam tot server-ul ) [*] Alte obiectii: O zi/seara buna la tot staff-ul, RESPECT.
 4. contra a dat day dupa day ca un grad mare sa vada daca un anume player are hack daca nu ma insel. ps: la " martori " , trebuie sa pui numele lor, nu doar ca ai.
 5. [*] Pseudonim-ul tau: Paul473W [*] Nickname-ul persoanei reclamate:PAIN [*] Motivul reclamatiei: troll [*] Data si ora intamplarii:01.34 [*] Harta pentru îngrijire: nu mai stiu harta [*] Dovezi: https://www.youtube.com/channel/UCLVatQQbwXV2ssI9m1wpTyg [*] Martori: am [*] Alte obiecte:nu
 6. Last week
 7. Tinand cont ca azi ai luat vac ban pe un alt cont de-al tau, am considerat ca mai bine ramai cu ban-ul si la noi pe server. Asta este contul cu vac ban: https://steamcommunity.com/profiles/76561199122145652 T/C.
 8. [*] Nick: ꧁༺₦Ї₦₳༻꧂ [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : Dexter [*] Steam ID: STEAM_0:0:232036102 x64: 76561198424337932 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : hacks [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii: Am luat ban pentru hacks cand nu am folosit nimic. Astept si eu o explicatie sau o dovada ca eu am avut hack si sper ca nu se mai repeta greseli de genu.
 9. A doua propunere respinsa, prima ramane de vazut daca poate si este timp sa fie implementata de catre @Picutz
 10. [*] Nume: David [*] Nick: Dawidoffq [*] Varsta: 15 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : https://imgur.com/leoHVwU [*] Steam ID: STEAM_1:0:206977200 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/437598435894375983/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: Il stiu din auzite [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): vreau sa fiu helper deoarece consider ca sunt obisnuit cu modul de joc si vr sa ajut playerii [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Dap [*] Alte obiectii: nu
 11. [*] Nick admin :VaruSandel [*] Nick forum : VaruSandel1 [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Esti activ mai ales seara,ai putea sa te descurci mult mai usor cu admin.
 1. Load more activity