Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Astazi ma bateam cu cativa dar nu cand a mai venit un co-echipier de al meu au dat repede home
 3. [*] Nick admin KingAndro am bani $ [*] Nick forum : BadKarma [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ in timp-ul noptii, nu te iei in gura cu nimeni, meriti o sansa
 4. [*] Nick admin : Gica [*] Nick forum : mateiboros499 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te-am vazut foarte activ in ultima perioada , esti matur si eu zic ca te vei descurca cu gradul
 5. T/C Afacerile le faceti pe propria raspundere
 6. [*] Nick admin : p9 [*] Nick forum : p9 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Destul de activ la orea tarzii, destul de prietenos
 7. Yesterday
 8. Reclamatiile intre admini se fac in sectiunea de admins only T/C.
 9. [*] Nickname-ul tau: ZyNx [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Nightmare [*] Motivul reclamatiei: suspend pe motiv-ul "troll" [*] Data si ora intamplarii: 21:04 25/01/23 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_overcoocked sau ceva de genu era numele la harta [*] Dovezi: [*] Martori: tot server-ul [*] Alte obiectii: A fost FDD si a ramas nightmare in viata avea pistol si i am zis sa arunce arma am apasat 3 din reflex si nightmare a venit pe mine cu cutitu si nu am mai avut timp sa scot arma la el mia dat 2lame si ma omorat si mia dat suspend pe motiv ul troll PS: UNDE E TROLLU?!
 10. Uploadeaza filmarea pe youtube. Ai 24 ore sau topicul va fi inchis!
 11. Uploadeaza filmarea pe youtube. Ai 24 ore sau topicul va fi inchis!
 12. Atunci de la fix dupa 20 de blockuri de pvp+e minecraft bro
 13. Lasa frate sa decide gradele mai mare ce a fost si nu a fost corect in aceasta intamplare. Mie nu mi se pare corect sa stai la spawn (nimic nu este gresit cu asta ) si sa te impinga unu sa te omoare si sa iti ia tot ce ai muncit tu. Acuma sa decide gradele mai mari.
 14. trebuia sa scrii /home si atat nu sa stai spawn greseala ta nu a mea.
 15. Nu am stat doar sa fac posturi . Mancam si te am vazut ce faceai si am pornit filmarea...
 16. Problema ta ca stai afk in spawn doar ca sa faci post uri
 17. Si dupa tine ai voie sa faci asta nu? Ti se pare ok si permis ce faci. Plus ca ce te intereseaza cat stau eu in spawn?
 18. Stateai afk in spawn in mijloc de peste 10 minute sau 15 nu te-ai miscat deloc+ca nu vad unde scrie ca nu am voie sa fac asta.
 19. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: KingZeno1337 [*] Motivul pentru care-l reclami: vrea sa ma impinga din spawn in zona de pvp sa ma omoare si sa imi ia itemele [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:15 ) [*] Martori: Nu au fost dar am filmare [*] Alte obiectii: Propun sa ii acordati ceva mai drastic deoarece mai face si alte lucruri cum ar fi isi da /spawn cand este in lupta , etc.. DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
 20. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: D4eli [*] Motivul pentru care-l reclami: Scam [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:00 ) [*] Martori: Nu stiu daca vor sa fie martori da langa mine era si KingZeno1337 [*] Alte obiectii: Propun ban DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
 21. Prenume : Lucian Vârsta : 18 ani Locația : Botosani Ocupație : Operator Agricol Hobby-uri și pasiuni : Gaming Mod preferat : GO Steam : https://steamcommunity.com/id/bl1tz1520/ De unde ai auzit de GGEZ România? : Stiam de aceasta comunitate de cand a fost infiintata, am fost jucator vechi pe serverul de GO, am descoperit comunitatea pur si simplu. Acordă o notă comunității noastre : 10 cu steluta :* Contact : Discord: bl1tz#2594 | Instagram: fetcu_lucian Alte detalii : Va pup :*
 1. Load more activity