Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
 • Welcome

  Bine ati venit pe GGEZ.RO !


  Daca nu ai un cont, te asteptam sa te inregistrezi si sa te alaturi comunitatii noastre.


  In cazul in care te-ai inregistrat deja si nu ai primit email-ul de confirmare, te rugam sa verifici folder-ul SPAM

  In cazul in care email-ul de confimare se afla in folderul spam, te rugam sa folosesti functia de "MARK AS NOT SPAM" or "REPORT AS NOT SPAM"

  Pentru alte probleme, ne poti contacta pe server-ul comunitatii de discord https://discord.com/invite/r97SCuC

Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Forums

 1. GGEZ | ADMINISTRARE & DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativa

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   69
   posts
  2. Zona Utilizatori

   În această categorie veți putea să vă prezentați, să aplicați pentru un grad administrativ, să faceți o propunere cât și să reclamați un membru al staffului / utilizator.

   296
   posts
  3. Administrare Servere

   Alatura-te comunitatii GGEZ cu doar o simpla cerere DNS.

   94
   posts
  4. AREA 51

   Zona dedicata membrilor administratiei.

   3
   posts
  5. Discord   (2,118 visits to this link)

   Click aici pt. server-ul oficial de Discord al comunitatii GGEZ.

 2. GGEZ | SOCIAL

  1. Discutii Generale

   Aici se poate discuta orice lucru, in limita bunului simt si bineinteles, a regulamentului.

   150
   posts
  2. Magazin Virtual

   Vanzari, cumparari sau schimburi de produse si servicii.

   34
   posts
  3. Multimedia

   Noutati legate de sport, piese preferate, cel mai bun film pe care l-ai vazut, noul sezon din serialul tau preferat, toate activitatile offline se pot discuta/share-ui in aceasta categorie.

   661
   posts
  4. Articole

   O serie de articole săptămânale pline de informații utile din toate domeniile.

   27
   posts
 3. GGEZ | ARHIVA

  1. Arhiva

   Postarile vechi sau cele ce incalca regulamentul se regasesc in aceasta categorie.

   2,375
   posts
 • discordimage.png

 • Posts

  • [*] Nick admin : Carlos [*] Nick forum : Carlos- [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv; Esti activ dai dovada de seriozitate si maturitate ,nu te.am vazut sa incalci reglamentul, te remarci pozitiv nu am ce reprosa.Bafta
  • []  Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark []  Pro/Contra: Pro []  Motiv:Am vazut ca ajuti destul de des jucatorii noi cu sistemul de case si le dai si credite. acum sa vedem ce o sa faci ca si staff. SUCCES!!!!
  • Nick: sarmale cu mamaliga Varsta:  15 Ore jucate? (ScreenShot):  Steam ID:STEAM_1:0:23074433 Contact(Nume+tag discord)sarmale cu mamaliga#5513 Ai citit regulamentul serverului?:  La misto  Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:da Cu ce ne poti ajuta?:  să dau gag la copii toxici ce sunt pe server  Consideri ca esti capabil de acest grad?:da pentru ca acum am gătat școală și pot sa fiu mai activ pe server  Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord) da Alte  obiectii: am fost deja helper și m-am loat remove dar amu promit că o să fiu cel mai bun helper 
  • [*]  Nume: Denis [*]  Nick: H3llkod [*]  Nume discord + id: H3llkod#4377 [*]  Varsta: 14 fac 15 in septembrie [*]  Ore jucate? (ScreenShot) : https://ibb.co/xSy1FMQ [*]  Steam ID: STEAM_1:1:576218961 [*]  Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199112703651/ [*]  Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*]  Ai citit regulamentul serverului?: Mi-am luat vapor. [*]  De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Doresc acest grad deoarece m am apucat de server de ceva timp si chiar imi place, eu sincer asi dori sa adminez ca helper deoarece cred ca ma descurc si mi am facut si prieteni. Doresc acest grad finca vreau sa va ajut zilnic cat pot eu de tare sa scapam de griefari. [*]  Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da. [*]  Alte  obiectii: nup.
  • [*] Nick admin : Spice/jb.ggez.ro [*] Nick forum : Spice [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Lund este foarte activ, da dovada de maturitate si nu l-am vazut vreodata sa incalce regulamentul.Totusi, are 3 conturi de steam cu VAC-uri (presupun ca pe CsGo), sper ca nu folosesti cheat-uri pe server. Per total consider ca esti capabil. (+ O cerere prezentabila si detaliata)
 • Topics