Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

xdReflEx

Member
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xdReflEx last won the day on December 23 2020

xdReflEx had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [*] Nickname-ul tau:xdReflEx [*] Nickname-ul persoanei reclamate: No Skill Just Hack [*] Motivul reclamatiei: Se muta spec ca sa nu mai fiu eu CT [*] Data si ora intamplarii:8:45 23/01/2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat:ba_minecraft [*] Dovezi: https://imgur.com/a/2tlbW6E [*] Martori: Edy_69 [*] Alte obiectii:Nu mai am nimic de zis.
 2. 1.Ti-am dat mute nu gag 2.Cand nu o sa mai ai glume de copil frustrat in tine atunci o sa primesti unmute. 3.N-ai dovezi clare...
 3. T1grutz cat timp simon a murit eu am tot dreptul sa parasesc linia e asa de greu? Ti-am explicat mai sus ca Simon cand moare nu mai exista nicio comanda. Plus nici nu aveai Simon-ul in momentul cand mai omorat.Dupa ce mai omorat ai luat Simon-ul + Nici macar nu ai dovezi.
 4. 1.N-ai dovezi. 2.Simon cand moare nu mai exista nicio comanda. 3.Ii bagai in cap lui spaxy numai reguli inventate de tine. 4.Daca simon a spus:(Simon zice toti jos.) este comanda invalida! Nu trebuie sa fie neaparat cine misca moare!
 5. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Injuri foarte mult playeri!
 6. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil de aceasta functie deoarece te iei in gura cu multi alti jucatori.In loc sa remediezi situatia o strici mai tare.
 7. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Majoritatea timpului il vad pe server, este matur, ajuta jucatorii noi intrati pe server si este foarte calm in tot ceea ce face.
 8. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad mai mereu pe server cand intru, iti faci treaba in legatura cu jucatorii care au un limbaj indecent si te vad capabil la functia de Admin.
 9. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Mareste activitatea!
 10. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil sa ai gradul de Admin deoarece ai un comportament foarte neadecvat+chestia asta ti-a fost scos microfonul permanent din cauza ca abuzai de el.
 11. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil de aceasta functie din simplul fapt ca ai un comportament nu foarte adecvat.
 12. [*] Nick admin : xdReflEx jb.ggez.ro [*] Nick forum : xdReflEx [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: In ultima vreme este activ si nu mai are acelasi comportament din trecut.Pararea mea este ca s-a maturizat si il vad capabil de aceasta functie.
 13. Contra. In loc sa readauge acel skin care a fost in trecut pot gasi altul mai interesant.
 14. Pro, puteai doar sa ii dai gag/mute nu sa ii dai kick de 2 ori pe un motiv asa absurd.
 15. [*] Nick: xdReflEx [*] Steam ID: STEAM_1:1:493805173 [*] Propunere: Cand se de box (!box) ctii sa lase teroristi respectiva sa faca box. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ca boxul sa nu fie degeaba. [*] Alte obiectii: Mi se pare o mare prostie ca sa dai !box si dupa sa vanezi teroristi.Daca vrem sa facem box n-avem cum deoarece ne fugaresc ctii.