Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/23/2019 in all areas

 1. 2 points
  [01/01/2019] - Modificate culorile atunci cand se impart prizonierii in 2 echipe. (Galben si Albastru) - Adaugat mesaj care te informeaza ce culoare esti atunci cand se impart prizonierii in 2 echipe. - Adaugat delay de 3 secunde atunci cand demisionezi Simon-ul. - A fost dezactivat GodMode Day-ul din meniul de day-uri de la !lr.
 2. 2 points
  T/C, nu il mai puneti pe Dennys pe forum ca nu ne permitem atata stocare.
 3. 2 points
  Sunteti tristi toti care faceti misto de aspectul cuiva
 4. 2 points
  Fara suparare Aditzu, tin la tine si imi esti un prieten bun, dar nu este frumos sa iti bati joc de aspectul unei alte persoane.. nu e ca si cum ei hotarasc cum sa arate..
 5. 2 points
 6. 2 points
  Regulament Staff Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi sanctionata aspru. In cazul in care aveti o problema si trebuie sa lipsiti cateva zile puteti face o cerere de invoire la sectiunea “STAFF ONLY” a serverului Sunt interzise certurile sau atacurile intre admini/jucatori. Daca vi se accepta/respinge o cerere de upgrade, sunteti obligati sa asteptati minim 1 luna pentru a face o alta cerere Adminii au obligatia de a argumenta decizia luata la raspunsul unei cereri de admin. Orice admin trebuie sa fie membru al grupului de steam JB.GGEZ.RO (https://steamcommunity.com/groups/jbromania) Nu aveti voie sa pacaliti/trollati alti jucatori pe server. Sunteti obligati sa raspundeti la orice intrebare care vi se adreseaza si e legata de server/joc. Nu aveti voie sa va schimbati numele pe server. Nu aveti voie sa divulgati codul pentru ai citit regulamentul. Regulamentul se modifica odata la o saptamana adminii care nu-l citesc primesc avertisment. Nu aveti voie sa faceti favorizari/abuzuri. Nu ai voie sa minti/critici/tragi la raspundere un grad mai superior sau un Owner. Daca un jucatori doreste sa doneze, sunteti obligati sa dati datele de contact ale unui Owner. Orice reclamatie facuta intre admini se va posta la STAFF ONLY. Adminii nu au voie sa pacaleasca jucatorii in scopul obtinerii de credite. Cea mai intalnita metoda fiind cea cu "barbut pe back". Nu aveti voie sa dati comenzi pe alti admini. Inainte de a aplica trebuie: Sa intrati in grupul de steam: Steam Group Sa dati un like paginii: FaceBook Sa va abonati pe canalul de youtube: YouTube Sa va sincronizati contul de forum cu cel de steam!
 7. 1 point
  Nick admin : aLecsX Nick forum : AlecsX Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil, activ si matur
 8. 1 point
  Nick admin : Ciorbitzq_ Nick forum : Ciorbitzq_ Pro/Contra: Pro. Motiv: Capabil.
 9. 1 point
  Nick admin: Minix Nick Foru: Minix Pro/Contra: Pro Motiv:Capabil si serios + Activ
 10. 1 point
  Nick admin: Antonio Nick Foru: Antonio safu Pro/Contra: Pro Motiv:Capabil si serios
 11. 1 point
  Nick admin:♕LsD Nick forum :LsDAviatoru Pro/ Contra : Pro Motiv : activ+matur
 12. 1 point
  Nick admin: Claudia Nick forum : Claudiaa Pro/ Contra : Pro Motiv : Activ+Capabil
 13. 1 point
  Nick admin : JoraxQ Nick forum : Jorax Pro/Contra: Pro Motiv: Matur si capabil
 14. 1 point
  [★] Numele în joc: [★] Numele reclamatului: [★] Steam ID-ul reclamatului: [★] Motivul reclamației: [★] Dovezi(obligatoriu):
 15. 1 point
  Cerere respinsa, T/C!
 16. 1 point
  Taci in plm de sugaci aditule
 17. 1 point
  Reclamatie respinsa. T/C
 18. 1 point
  Contra . Opțiunea e buna atat pentru amuzament cat si in cazul in care cineva face fk si nu sunt admini online.
 19. 1 point
  pro asa da dupa 2 sapt meritii
 20. 1 point
 21. 1 point
  Nick: GabimasterYTB Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil si activ
 22. 1 point
  Pro Activ, capabil, de treaba
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Regulament General Nu aveti voie sa folositi hack-uri, script-uri sau alte metode care va dau un avantaj fata de ceilalti jucatori. Nu aveti voie sa folositi orice bug/exploit prezent pe server. Pastrati un limbaj lipsit de jigniri pe server si forum. Nu aveti voie sa faceti reclama la alt server/comunitate. Nu aveti voie sa va certati/sa contestati deciziile staff-ului serverului. Daca aveti o problema cu un membru al staff-ului sau credeti ca a facut abuz atunci faceti o reclamatie cu dovezi clare pe forum. Orice reclamatie care nu aduce dovezi clare va fi respinsa. Nu aveti voie cu un nickname identic/asemanator cu al unui admin. Nu aveti voie sa cereti admin pe server/forum, decat cu o cerere de admin dupa modelul dat. Nu aveti voie sa spamati chatul, sau folositi excesiv CAPS LOCK. Daca doriti sa folositi microfonul, sunteti obligati sa respectati o limita a bunului simt. Serverul e facut pentru a te juca, nu pentru a urla/comenta/stresa pe cineva/a-ti bate joc de cineva/a vorbii incontinu sau intre comenzi.
×