Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/05/2022 in all areas

 1. 4 points
  Nickname : VaruVasii sau dupa nume forum Vasii Nume Real : Gherghescu Dumitru Vasilica Varsta : 17 Contact : Vasii#4246 Experienta pe forumuri? : In trecut am lucrat la mai multe forumuri pe alte comunitati si pe alte jocuri. Posturi : 125 Cu acesta De ce doresti Helper? : Deoarece eu cred ca o sa pot sa ajut acest forum incat si le usurez munca colegilor mei din staff. Ce categorie doresti sa moderezi? : Orice cand este nevoie. Cat timp poti acorda formului zilnic? : O sa incerc sa dedic cat mai mult timp forumului incat Discordului unde am fost promovat la Helper. Cum ai aflat de aceasta comunitate ? : Sunt pe aceasta comunitate din 2016 si am crescut alaturi de ea si eu si sper ca o sa mai pot fiu alaturi de ea in continuare.
 2. 3 points
  [*] Nume: Matei [*] Nick: Gica [*] Nume discord + id: Gica#4593 [*] Varsta: 15 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : https://imgur.com/sVQHna9 [*] Steam ID: STEAM_1:0:523302011 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199006869750/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Nu stiu sa citesc"‎ [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): m-am reapucat de ceva timp si pot fi de folos comunitatii [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da [*] Alte obiectii: am bani multi
 3. 3 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Din pacate dupa cum pot vedea nu ai pus poza cu orele de pe server si nu ai citit nici regulamentul + esti un prost pupic. Mult succes
 4. 3 points
  Respins. Fals in declaratie. T/C.
 5. 3 points
  - Numele pe server: VaruVasii - Steam ID-ul: STEAM_1:0:533815159 - Modul de obtinere a VIPului (event/donatie etc.): Donatie - Tip-ul vipului (1 luna/3 luni/permanent): Pemanent
 6. 3 points
  RESPINS! Cand o sa reusesti sa faci o cerere de unul singur poate o sa fii atunci acceptat T/C.
 7. 3 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Mi se pare ca nu este o alegere buna sa intrii in staff avand in vedere cate ore ai poate cand o sa ai mai multe ore o sa ai o sansa sa intrii pana atunci invata comenzi si fa o reputatie buna pe server Ps: Nu sunt sigur da ca chiar ai avut 600 de ore asa ca imi pare rau nu pot avea incredere. Mult succes
 8. 3 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Te am vazut numai la spec nu esti activ mai deloc.
 9. 3 points
  [*] Nick admin : delly [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: Oamenii mai fac greselii si sincer te inteleg , daia iti ofer un pro pentru a doua sansa . Esti activ pe server cat trebuie si te vad capabil pentru acest grad , sper ca asta ti a fost o lectie si ca nu o sa mai faci ce ai facut SUCCES!
 10. 3 points
  [*] Nick admin : K3n [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: chiar daca ai greșit din greșeli învățăm si toată lumea merită o a doua șansă dar daca primești acest grad trebuie sa fi mai responsabil si sa îți crești activitatea. Succes
 11. 3 points
  [*] Nick admin :VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Imi place cum te comporti cu playerii si cum te ocupi cu playeri.
 12. 3 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti foarte activ si cred ca o sa te descurci de minune alaturi de alti admini noi.
 13. 3 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Regulament necitit, nu te am vazut deloc online.
 14. 2 points
  [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai mai fost admin in trecut, esti de treaba si te intelegi bine cu ceilalti playeri de pe server.
 15. 2 points
 16. 2 points
  1. Cum te numești?: Andrei 2. Nume în joc (nickname): Andrei. ツ 3. Vârstă: 13 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337): Andrei._.sv#6291 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Eu pot oferi organizare si seriozitate. 6. De ce să te alegem pe tine?: Eu vreau sa aduc corectitudine si sa ajut playerii noi, cat si cei vechi. 7. Ai citit regulamentul?: Da, cu mare atentie!
 17. 2 points
  nick: ✪ solidVortex Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_0:1:650361850 Grad actual: Helper Grad dorit: Admin De ce iți dorești un grad mai mare: Vreau sa ajut server-ul mai mult (din nou, pare rau). Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?: "litera cu litera"
 18. 2 points
  [*] Nick admin : keta go.ggez.ro [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Mereu iti faci raportul si esti de ceva timp in staff deci te consider capabil.
 19. 2 points
  [*] Nick admin : Kex go.ggez.ro [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti foarte activ si te dedici serverului,greseala pe care ai facut-o cu acel ban oricui i se putea intampla si meriti adminul.Succes!
 20. 2 points
  [*] Nick admin : MNZ [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Mereu ai ajutat serverul prin banarea codatilor sau cu informatii jucatorilor si consider ca ar trebuii sa primesti inca o sansa. Succes!
 21. 2 points
  [*] Nick admin : ™☢☣☠LAU☠☣☢™ [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Eu cred ca în viața orice om mai greșește e ceva normal, cum el a gresit la faza aia cu banul ca si mulți alti admini de aici e omenesc, se mai întâmplă. Eu cred ca merita o a doua șansă+ca este si activ pe server ajuta playeri cu informațiile care au nevoie, nu se ceartă cu jucătorii. Eu cred ca si-a învățat greșeala si pe viitor va fi mai atent.
 22. 2 points
  [*] Nick admin: VaruVasii [*] Nick forum: Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai fost in staff stii cu ce se mananca si cred acuma ca ai terminat cu examenul o sa ai o activitate mare.
 23. 2 points
  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad destul de activ pe server si te comporti frumos cu alti jucatorii.
 24. 2 points
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Contra Motiv: Pacat ca ai warn.
 25. 1 point
  [*] Nick admin : mihai1 [*] Nick forum : mihai1 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Stii sa gestionezi situatiile si sunt sigur ca te vei descurca.
 26. 1 point
  Nickname : Mirel1337 Nume Real : Florin Varsta : 21 Contact : PM, Steam, Discord (Mirel#1337). Experienta pe forumuri? : Pot spune că am o experiență vastă în administrarea comunităților bazate pe phpBB, dar mai ales IPB. Am avut un forum pe care l-am dus cât de departe am putut, cu mii de membri și câteva servere bune de CS 1.6. Pe unele am ajuns super-mod și administrator, însă din acestea, mai exista o singură comunitate. Posturi : 532 cu acesta. De ce doresti Helper? : Activitatea pe forum este destul de slabă și consider că dacă sunt categorii nemoderate, aș putea face ceva frumos cu și din ele. Ce categorie doresti sa moderezi? : Multimedia. Pe categoria respectivă am făcut câteva post-uri, și consider că acest domeniu mi se potrivește. Cat timp poti acorda formului zilnic? : Voi încerca să acord minim 1-2h pe zi, poate mai mult în weekend. Cum ai aflat de aceasta comunitate ? : Am fost adus aici după celelalte două comunități în care am activat împreună, implicit prin server-ul de jailbreak.
 27. 1 point
 28. 1 point
  [*] Nick admin : Caine [*] Nick forum : Caine [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: N-ai citit regulamentul.
 29. 1 point
 30. 1 point
  [*] Nume:Popovici David [*] Nick:storm_cu_n | JB.GGEZ.Ro [*] Nume discord + id:彡ঔৣϟ𝚜𝚝𝚘𝚛𝚖ϟঔৣ彡#6605 [*] Varsta:14 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID:76561199177058556 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/id/storm_cu_n/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:da [*] Ai citit regulamentul serverului?:O sa revin imediat [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):pentru ca mie imi place sa ma joc pe aceasta comunitate si as vrea sa o ajut [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu):da [*] Alte obiectii:nu
 31. 1 point
  [*] Nick admin : Nightmare [*] Nick forum : AragazCuButelie [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: Cel mai capabil si gigel player, matur dar sper sa cersti activitatea, oricum esti un frumusel.
 32. 1 point
  [*] Nick admin : Kenzo [*] Nick forum : Kenzo1337 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Capabil, creste activitatea.
 33. 1 point
  - Numele pe server: cockutz - Steam ID-ul:STEAM_1:0:620128828 - Modul de obtinere a VIPului (event/donatie etc.): event - Tip-ul vipului (1 luna/3 luni/permanent): 3 luni
 34. 1 point
  Numele pe server: Edi #go.ggez.ro - Steam ID-ul: STEAM_0:1:529293456 - Modul de obtinere a VIPului (event/donatie etc.): Donatie - Tip-ul vipului (1 luna/3 luni/permanent): Pemanent
 35. 1 point
  contra, steam id gresit, dupa ce inveti sa pui un steam id invata si sa scrii, regula asta a fost si inainte si s-a votat sa fie off
 36. 1 point
  Respins. Nu ai citit regulamentul. T/C.
 37. 1 point
  [*] Nick admin : Kassabian Jr [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Din punctul meu de vedere nu te vad capabil de grad, activitatea mi se pare ok și de asemenea nu intri în certuri și încerci sa le eviți din ce am observat eu.
 38. 1 point
  [*] Nick admin: VaruVasii [*] Nick forum: Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ si ajuti jucatori.
 39. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Meriti o sansa deorarece esti foarte activ pe server si cred ca esti matur si meriti grad.
 40. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Contra Motiv: Te joci pe sever numai cand sunt cererile de helper deschise.
 41. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Meriti o sansa deorarece esti foarte acctiv pe server si cred ca esti matur si meriti grad.
 42. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Esti matur, vechi si cred ca te descurci cu gradu. {Frumoasa poza cu telefonu}
 43. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Esti activ si zic ca meriti o sansa.
 44. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Contra Motiv: Nu cred ca esti capabil de un grad.
 45. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Meriti o sansa deorarece esti foarte acctiv pe server si cred ca esti matur si meriti grad.
 46. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil si matur.
 47. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil si matur.
 48. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Pro Motiv: Matur activ si capabil.
 49. 1 point
  Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Contra Motiv: Trebuie sa ai 400 de ore ca sa faci cerere de admin.