Jump to content

R3lias

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About R3lias

 • Birthday 01/04/2005

Profile Informations

 • Location
  Timisoara
 • Gender
  Male
 • Hobby
  CS:GO

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. R3lias

  Propunere

  pro
 2. R3lias

  Propunere [New getgift prizes]

  Contra
 3. R3lias

  Propunere

  pro
 4. R3lias

  Need Help

  incearca asta : intra in library pe steam, cilck dreapta pe csgo->properties->local files->verify integrity of game files si ar trebui sa se rezolve, daca nu incearca sa reinstalezi cs-ul
 5. R3lias

  Propunere

  [*] Nick: R3lias [*] Steam ID: 216064626 [*] Propunere: La lr sa se adauge o optiune in care toti de la ct sa faca box si prizonierul sa parieze pe unu , daca a pariat corect primeste 150 cr daca nu moare. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Cred ca ar face lr-ul mai distractiv si ar motiva playeri sa ajunga la lr [*] Alte obiectii:
 6. R3lias

  Propunere Mareus

  pro ar fi fain un start fresh
 7. R3lias

  Sistem VIP

  [*] Nick: R3lias [*] Steamid: 216064626 [*] Pachet VIP (permanent / 1 luna / 3 luni): permanent
 8. R3lias

  GiveAway Halloween 2019

  Intr-o zi frumoasa de toamna am fost ca deobicei pe mare cu un prieten de al meu marinar ,am fost din port in port luand oameni pentru a-i transporta. Mereu sunt oameni ciudati dar de data aceasta a fost complet anormal,a urcat o femeie imbracata in o rochie de mireasa dar era neagra. Mi s-a parut putin ciudata dar am lasat-o balta. A fost un drum destul de anormal, femeie intreba mereu cat mai este pana la urmatorul cimitir , dar noi nici nu mergeam la un cimitir; iar comportamentul ei era foarte ciudat ii placea sa vorbeasca despre struti si cai. Cand am ajuns la destinatie femeia nu avea bani la ea dar mi-a lasat verigheta ca plata. Cand i-am aratat verigheta prietenului meu a lesinat. El a spus ca verigheta apartinea unei femei care a murit acum 15 ani, iar el a vazut-o pe internet. Ea a murit in ziua nuntii cand benecapa sotul ei a inselat-o in ziua nuntii cu mama ei. Atunci femeia s-a sinucis folosind o drujba, iar se spune ca ea se intoarce in fiecare halloween pentru a omora toti jucatorii de jailbreak fiindca sotul ei era obsedat de acest mod de joc. Era adevarat atunci mi-am dat seama ca era seara de hallween . Prietenul meu m-a sfatuit sa ingrop verigheta la locul unde femeia a fost ingropata. M-am dus la cimitir. Mergand incet printre morminte am auzit un planset de femeie. Cand m-am uitat mai bine am vazut mireasa plangand in fata mormantului ei. Cand m-am apropiat sa ii inapoiez verigheta, ea si-a dat seama; si eu ma jucam jailbreak, de atunci zac intr-un mormant 2 metrii sub pamant impreuna cu benecapa si alti jucatori.
×