Jump to content

MarioAlexandru

Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About MarioAlexandru

 • Birthday 06/05/2008

Profile Informations

 • Location
  Bucureşti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Plimbatul cu trotineta

Social Profiles

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. MarioAlexandru

  Propunere

  Pro deja au devenit enervanti acesti "oameni"
 2. MarioAlexandru

  Propunere

  Contra, nu este foarte scumpa o seringa din shop... Se moare pt 50 cr...
 3. MarioAlexandru

  Propunere Raport MarioSwagg

  [*] Nick: MarioSwagg JB.GGEZ.RO [*] Steam ID: - [*] Propunere: La raport pentru grade să fie cam ca pe samp daca faci puncte in plus la raport sa ti se adauge pentru sapatamana care vine. Exemple: 30/25 de ore, saptamana urmatoare incepi cu 5/25; 6/4 de quest-uri, saptamana urmatoare incepi cu 2/4. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar fi mai ușor raportul, cu toate ca a fost micșorat 5 ore. [*] Alte obiectii: Multumesc.
 4. MarioAlexandru

  Reclamatie admin Edward

  Am fost de față, puteai să zici pe chat ceva ca sa vadă că ești.
 5. MarioAlexandru

  Podcast

  Ce ai alege dintre Să fi bogat dar să ai probleme (nuj, mintal sau ceva) sau sărac dar sanatos tun?
 6. MarioAlexandru

  Podcast

  Subiect de Podcast, 3 cuvinte: Dl. Pshiholog Gino
 7. MarioAlexandru

  Reclamatie Bug

  Acela nu este un bug ci, nu poti avea 2 meniuri deschise in acelasi timp, cel mai probabil comanda !weapons merge si pentru T la astfel de day-uri.
 8. MarioAlexandru

  Propunere - Ciorbitzq

  Pro, ar mai echilibra avantajele zombie-ului cu cele ale omului.
 9. MarioAlexandru

  Compunere Grad

  Aș dori să fac această compunere de a arăta că sunt capabil pentru gradul de Helper. Inteleg că unii nu vor crede că sunt matur la doisprezece ani ai mei, dar incerc cât de mult pot. De acum încolo voi păstra un limbaj adecvat pentru a nu face playerii sa zica "doamne ce staff au și ăștia." Dacă îmi va scapa vreun cuvant uract care poate jigni pe cineva îmi voi da gag. Sunt răspunzător pentru greșelile mele să fiu sancționat dacă greșesc și sunt sigur ca voi greși in unele puncte. Ce am eu și nu au adversarii: Contra iToo (deoarece Nonameshadow nu dorește sa concureze): simțul umorului; sinceritate; responsabilitate. La sinceritate m-am referit ca nu voi da scam cum mi-a dat mie. Consider că sunt capabil de grad deoarece am mai fost grad, cumparat dar nu am luat niciun warn pe perioada gradului pe care l-am avut și aș dorii să fiu din nou. Am luat remove din cauza la o problema de crash din cs. In rest nu prea mai am ce sa zic decat mult noroc și sper să fiu acceptat. pwpic
 10. MarioAlexandru

  Reclamatie Admin Trappy

  Nick: MarioSwagg Nick reclamat: Trappy Steam id reclamat: STEAM_1:0:554466148 Data: 25/7/2020 Motiv: Nu acorda slay celor care au incalcat regula fara mid pe dust_2 daca nu este 5v5+ Dovezi: https://imgur.com/a/YmDAA6e Martori: AtomiK Alte obiectii: -
 11. MarioAlexandru

  Propunere Zombie Day

  Contra, dar poate sa fie scos knockback-ul deoarece este enervant, nici nu mai poti sa mergi dupa prizonieri drq
 12. MarioAlexandru

  Moldova vrea nuduri cu Balenă Albastra.

  Am vorbit o singura data cu ovvy, avea poza cu un tank pr discord. Si... Idk de cw ai cere nude uri daca ai site uri porno... "documrntar pentru google " =)))))))
 13. MarioAlexandru

  Cerere Helper MarioSwagg

  [*] Nume: Mario [*] Nick: MarioSwagg [*] Varsta: 12 ani. [*] Ore jucate? (ScreenShot): https://imgur.com/a/hN0MNER [*] Steam ID: STEAM_1:0:502029369 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198964324466/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da, l-am sincronizat. [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Eu am școala vieții." [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Doresc să ajut server și playerii noi deoarece mi am facut un mic upgrade la PC și pot juca din nou JailBreak la 50-60 de FPS-uri constante. Și mai doresc să fiu Helper deoarece rareori, playerii se ceartă și aș vrea să-i opresc/sunt toxici. N-aș zice că eu nu sunt, dar cand sunt toxic îmi voi acorda gag corespunzător. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da. [*] Alte obiectii: Doresc să menționez că am mai fost grad pe jb, cumparat spre rușinea mea, dar da. In apararea mea nu a fost vina mea ca am luat remove, ci a PC-ului deoarece e mai slab și imi dadea crash din cs. Adminii noi care probabil nu m-au prins ca helper, nu nu am luat niciun warn pe perioada Helperului din post-uri or smth, ci de inactivitate din cauza la PC. Acum 2 zile m-am reapucat și nu mulți m-ați văzut probabil. In rest, pwp jos și Doamne ajută!
 14. MarioAlexandru

  Propunere Ban Negev

  A fost scos, se poate da T/C.
 15. MarioAlexandru

  Propunere Clase

  Nu neaparat sa inlocuiască cele 4 preseturi, ci să se faca mai multe pagini daca este acceptata această peopunere.
×