Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MarioAlexandru

Member
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

MarioAlexandru last won the day on August 9

MarioAlexandru had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

2 Followers

About MarioAlexandru

 • Birthday 05/06/2008

Profile Informations

 • Location
  Bucureşti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Plimbatul cu trotineta

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,234 profile views
 1. Nick Forum: MarioAlexandru Nick Admin: Mario Pro/Contra: Pro Motiv: Este activ, mereu cand intru pe server il vad si pe el, e fost grad, stie cum sa administreze si nu se cearta cu nimeni.
 2. [*] Nickname: ☠︎Mario GO/JB.GGEZ.RO☠ [*] Ore jucate (ScreenShot) : e atasat [*] Steam ID: STEAM_1:0:502029369 [*] Grad actual: Admin [*] Grad dorit: Moderator [*] Alte obiectii: - [*] Ai citit regulamentul ? : Mi l-a dictat Dexter
 3. Nick Forum: MarioAlexandru Nick Admin: Mario Pro/Contra: Contra Motiv: Personal, imi esti antipatic, vorbesti mult, d-abia intrasem pe server si voiai sa te certi cu mine, esti tare in gura, nu mi se pare corect sa te certi cu mine avand in vedere ca nici nu te stiu. Ah + dannezu e de aceeasi parere cu mine, dupa parerea noastra nu meriti gradu
 4. Cum adica ma bag singur in seama? Era vorba despre cine sunt eu. Ai întrebat cine mai e si asta? Are si admin. Nu l-am mai vazut.
 5. Am intrat si eu pe server si il vad pe knd la ct, vorbesc si eu putin si intreaba cine sunt ca nu m-a vazut niciodata pe server. Ii zic ca bravo lui daca nu m-a vazut pe server si i-am zis ca ma joc de 2 ani. El a zis "cInE a InTrEbAt?" Si nu eram intr-un mood in care sa accept glumele proaste, ma simteam deja prost si nu aveam chef de glume proaste.
 6. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Pro Motiv: Te vad destul de activ dimineata, nu dai dovada de imaturitate, nu te-am auzit injurand/certandu-te cu cineva, meriti o sansa.
 7. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Contra Motiv: Nu esti activ, nu prea te vad pe server + nu te cred destul de capabil pentru grad.
 8. O să primească suspend pe motivul freekill intentionat. Se poate da t/c.
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Pro Motiv: Este activ, mai ales pe seara, ajuta playerii cand are ocazia, nu se cearta cu nimeni, pare capabil de grad, merita o sansa la aceasta functie.
 11. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Contra Motiv: Vorbeste mult si prost, nu este remarcat prin ceva bun adica: n-ajută playerii, uneori e mai bou si face troll, activ nu prea il vad (probabil avem intervale in care jucam jb diferite). Gl00my schimba-ti comportamentul iar eu imi voi schimba votul, pana atunci ramane Contra.
 12. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Contra Motiv: Nu-mi inspiri incredere in a avea gradul, vei abuza de el cam cu face si nop deoarece tu esti genu de persoana sa se certe cu cineva si apoi ii dai gag doar lui, cand erai helper pe vremea cu family friendly cam asa faceai, nu erai deoloc un helper capabil, de activitatea nici atat, nu te am mai vazut de cel mult o saptamana pe server. Dupa parerea mea vei fi si o neplacere a playerilor cu glumele tale extrem de proaste si cautand sa se injure cu cineva. Playerii cand intreaba ceva nici nu ii ajuti, nu am ce sa zic decat sa iti imbunatatesti compotamentul.
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandru Pro/Contra: Pro Motiv: Mereu cand sunt pe server il vad si pe el, nu se cearta cu nimeni, dar problema este ca fusese de vreo 2-3 ori grad inainte, iar prima data cand a fost grad a luat remove in perioada in care a fost in teste (mai exact in 2-3 zile de cand a fost acceptat) si a mai fost o data Admin, prin donatie (Lunar) si cand eram pe server isi facea bine treaba, merita o sansa dupa parerea mea.
 15. Nick Admin: Mario Nick Forum: MarioAlexandr Pro/Contra: Pro Motiv: Pe server il vad destul de des pentru a spune ca este activ, cand este cazul ajuta playerii, are o prietenie cu majoritatea playerilor si nu se cearta mai cu nimeni, consider ca ar merita o sansa la functia de Helper.