Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MarioAlexandru

Member
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MarioAlexandru last won the day on November 26 2020

MarioAlexandru had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

2 Followers

About MarioAlexandru

 • Birthday 05/06/2008

Profile Informations

 • Location
  Bucureşti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Plimbatul cu trotineta

Social Profiles

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. Pro, am fost de fata, era si pilot, si mi se pare ca si fallen. I am explicat eu, el doar voia sa vada daca se aude bine si eventual sa stea la ct. Iar tu ca un om normal ar fi trebuit sa l lasi deoarece doar voia sa vada daca se aude si eventual sa dea comenzi, dar i ai dat move fara motiv... + de asta, i am explicat ca daca nu ii merge microfonul are 3 runde sa si-l faca, si nu l am mutat.
 2. =))))))))))))) daca mi dau kick pe mine cu ce te afecteaza cu tine + nu e abuz de grad cat timp este comanda pe tine cum ar fi gag sau kick. Daca ti dai kick sau gag nu afecteaza pe nimeni...
 3. [*] Nickname: ☠ Mario #JB.GGEZ.RO ☠ [*] Numele hartii propuse: ba_jail_lego_prison [*] Link de download pentru mapa: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=503352965 [*] Ai testat mapa inainte sa faci propunerea?( da/nu) : da [*] Alte obiectii: Nu.
 4. la 0:40 incepe lr-ul si mai in fata vor aparea chestii care tin despre suspend-ul tau. 1 la mana ca te-ai lasat, se vede cum intri in el si nu-i dai lama; 2 la mana 3 playeri spun ca meriti suspend ca te-ai lasat 3 la mana mai razi cu nerusinare ca "N-AI PUTUT SA-L OMORI" 4 la mana faci pe prostu'. EDIT:
 5. [*] Nick: ☠ Mario JB.GGEZ.RO ☠ [*] Steam ID: STEAM_1:0:502029369 Propunere: Să se bage înapoi regula cu " Dacă faci un Godmode Day prost să primești suspend. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Deja foarte mulți abuzeaza de chestia asta și dau în prostie Godmode Day și de cele mai multe ori sunt plictisitoare ori sunt fiarte prpaste si se mai fac si cateva freekill-uri. [*] Alte obiectii: -
 6. 1 la mana. Ai inceput sa ma jignesti, te-am jignit si eu inapoi facandu-te pisicuta; 2 la mana. Esti prost de bubui si a plecat de la un slay acordat perfect deoarece te-am pus la arme si n-ai stat la arme; 3 la mana. Esti prost si ai facut off-topic si ai dat edit; 4 la mana. Esti prost si ti-o cauti aiurea cu mine; 5 la mana. Esti prost si o sa-ti iei si ban deoarece iti schimbi numele in injuraturi; 6 la mana. O sa iei si suspend pentru freekill. 7 la mana. Esti gay sal.
 7. Păi bun, dacă ai fi fost puțin atent si la "EDIT" ai fi văzut că am propus sa fie o șansă acceptabila, între 5 și 20% per runda dar trebuie sa ai job ul de bodyguard selectat deoarece ti-l poti schimba si apoi nu e fair. Ah și apropo să faci 1000 de puncte e greu, mai ales ca TOATE clan-urile au sub 200 de puncte deci va fi ceva de munca, muncești și primești.
 8. [*] Nick: ☠ Mario JB.GGEZ.RO ☠ [*] Steam ID: STEAM_1:0:502029369 Propunere: [1]. Să se creeze comanda !inviteclan <nume> <mats/drugs/credite> <suma> Exemplu: !inviteclan Manu credite 5000 Iar daca Manu accepta (greu de crezut) revenind, daca accepta sa i se ia 5000 de credite din !stats. [2]. Un top despre oamenii care au depozitat cel mai mult in clan. Exemplu: !clan > (tasta care va fi pentru a accesa Top-ul, de exemplu "7") > ☠ Mario JB.GGEZ.RO ☠ - 5000 de credite MihaiManu JB.GGEZ.RO - 2800 de credite. (Lista poate continua, am dat 2 exemple.) [3]. Cum s-a mai si discutat, sa puneți o culoare la ClanTag (Roșie ca la [VIP], sau culorile ca la tag de [Krueger], [Gerila] [GGEZ], [Vampir], etc.) [4]. Beneficii care ar putea fi cumparate/deblocate cu puncte de la Clan: cum ar fi +30% șansă la rob (Nu m-am gandit la o suma de credite) sau 500 de puncte la clan; +5 mai mult damage pe lama cu Job-ul de BodyGuard care poate fi deblocat la 1000 de puncte ale Clan-ului; Skin-uri speciale pentru membrii gang-ului (50k credite pentru a debloca acest feature/ 2000 de puncte la Clan). (Pot fi propuneri pentru skin-uri in viitor daca va fi acceptata propunerea); [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Mai multe chestii adăugate la Gang-uri care au înfrumuseță acest Update cu Gang-uri/Clan-uri cum vreți să le spuneți. EDIT: la chestia cu +5 damage la skill ul body să fie o șansă acceptabilă de acel +5 damage, 5-20% per runda [*] Alte obiectii: -
 9. Contra. Troll = suspend. Nu e o mare greutate.
 10. Pro, utila pentru playerii care n au clan in caz ca vor sa intre intr un clan, sa stie pe cine sa contacteze.
 11. Pro, am fost pe server. A dat gag inutil deoarece i se stia deja pozitia data fiind spusa de cineva de la CT. Între extazz si pescarus nu mai stiu.
 12. Contra, dar in schimb cand dai !stats pe cineva sa arate si in ce clan este si ce rank este in acel clan.
 13. 1. Pro, dar nu in totalitate. La tag-uri să trebuiasca sa cumperi o culoare personalizată (doar daca vrei) !!!cu credite!!! 2. Pro