Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Picutz

Administrator
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Picutz last won the day on January 20

Picutz had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

8 Followers

Social Profiles

Recent Profile Visitors

883 profile views
 1. [20/01/2021] - A fost scoasa comanda !cam - A fost modificat delay-ul de la !open / !close de la 3 secunde la 5 secunde. - Rezolvat un bug in care nu se mai putea da !lr atunci cand un prizonier alegea un day si ajungea ultimul.
 2. Foarte tare! Keep it up, chiar imi plac animele ❤️
 3. [30/11/2020] - A fost modificat meniul in care gardienii pot acorda freeday prizonierilor: Gardienii pot acorda freeday unui prizonier si cand acestia sunt morti. In cazul unui freekill, gardianul poate sa ii acorde freeday in runda curenta. (Acest lucru a fost adaugat pentru a preveni gardienii care uitau sa acorde freeday pe cei care au facut freekill) - A fost adaugata comanda sm_givefd <nume/userid> pentru admini. (de la Admin in sus)
 4. [20/11/2020] - A fost modificata comanda !weapons sa mearga si pentru armele de la day-uri. - Rezolvat bug-ul cand nu aparea meniul de arme dupa primul restart de freeday. - A fost scos bunnyhop-ul de la headshot day.
 5. [19/11/2020] Au fost facute cateva modificari la sistemul de VIP: - Cand te spawnezi ca si gardian vei primi o seringa. - Sansa de 50% (la fiecare grenada in parte) sa te spawnezi fie cu HE / Flashbang. (acum se aplica si la gardieni)
 6. Acceptat, o sa fie adaugat in urmatorul update! T/C.
 7. Propunerea a fost acceptata! Felicitari pt propunere! T/C.
 8. [30/10/2020] - A fost adaugata comanda !ignore care deschide un meniu din care poti alege daca vrei sa mai primesti oferte de barbut / trade!
 9. Nu vom adauga skinuri noi de halloween, momentan ne focusam la sistemul de clanuri. Pe viitor cand o sa gasim niste skinuri care sa mearga ok o sa le schimbam cu cele actuale. T/C.
 10. [26/10/2020] - La comanda de !endfd se va afisa si numarul de jucatori cu freeday. (In cazul in care nu sunt jucatori o sa fie deasemenea un mesaj)
 11. [16/10/2020] - Au fost aduse niste modificari la preturile din !shop. - A fost adaugata o melodie la Shot 4 Shot. - A fost introdus noul tag care va fi disponibil la !getgift-ul de halloween. - Adaugat buton de back la meniul de special tags.
 12. [02/10/2020] - Rezolvat bugul in care puteai sa cumperi freeday daca erai rebel. - Nu te mai poti face Simon la finalul rundei.