Jump to content

Mike

Super Moderator
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Mike last won the day on September 28 2019

Mike had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Mike

 • Birthday 06/07/2005

Profile Informations

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Football

Social Profiles

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Mike

  Prezentare Catalin - ''Skar''

  Bine ai venit in comunitate! Done.
 2. Mike

  [Prezentare] VaruMarian

  Bine ai venit in comunitate! Done.
 3. Mike

  Reclamatie admin K3nzo

  Contra Tu nu ai pus si dovada ca nu ai abuzat de microfon..
 4. Mike

  #Propunere - [Ciorbitzq]

  La ct ai mai mult hp ce te ajuta, acel HE ar merita sa il aibe si CT-ul, restul ar fi prea op.
 5. Mike

  cerere unban

  1. Cat timp ai primit ban? 2. A avut dreptatea lui, e ca si cum ai merge le seful tau de la munca si i-ai spune o porecla.
 6. Mike

  Propunere - Ciorbitzq

  Contra. Motivul pe care il ai nu este unul bun, ei vor sa faca un joculet dar in normal day nu o pot face deoarece se trezeste un "troller" de maxim 12 ani care spune ia hai sa le stric la astia cheful de a juca, asa exista day-ul acesta ce le permite sa faca joculete + acest day il pot da de 2 ori pe mapa, nu cred ca muriti daca stati 400 de secunde in total. Daca nu stie sa faca day-ul ii puteti da slay si gata..
 7. Mike

  Reclamatie Admin Antonio

  da era ceva normal ca Antonio dupa ce a primit remove sa se creada smecher, dar pe langa Antonio care merita suspend si probabil gag permanent, dupa cate vad Alecsx era on, de ce nu aplica comenzi pe Antonio? (in caz ca Antonio mai are imunitate inteleg situatia, daca nu mai are propun si un warn lui Alecsx).
 8. Mike

  [Prezentare] Baby Yoda

  Bine ai venit in comunitate!
 9. Mike

  Propuneri/Sugesti

  Aceasta optiune de la lr a fost adugata, in cazul in care nu este un admin online pe server si este un player care abuzeaza sa il puteti muta si sa intrati voi sa nu mai faca abuz, asa ca ar fi o idee sa se adauge o regula in care nu ai voie sa folosesti acea optiune cand nu este nevoie!
 10. Mike

  Reclamatie Admin EDM

  Din cate vad pe poza, tu l-ai facut pe "Dummy" prost, acesta a spus ca se simte ofensat asa ca EDM are tot dreptul sa iti dea gag + ti-a dat 3 minutegag, nu cred ca ai murit ca nu ai vorbit o runda sau cat a insemnat.
 11. Mike

  Cerere Admin

  Topic inchis.
 12. Mike

  Staff List

  Updated.
 13. Mike

  [Cerere Helper] [IRN]Mihai

  pro activ si capabil.
 14. Mike

  Ovyy

  Poti te rog frumos sa nu mai facti topicuri doar asa ca sa fie? Il poti intreba in privat pe forum sau pe alte platforme. Eu iti sugerez sa faci un topic in care sa intrebi lumea ce au cu tine si ce este defect la tine dupa ca sa poti sa te schimbi. Nu am sa inchid topicul las un admin responsabil pe aceasta sectiune sa faca asta! Multumesc!
 15. Mike

  [Vand] Server Discord

  Nu o sa cumpere nimeni un server de discord avand in vedere ca e gratis sa iti faci unul si emojiurile le gasesti pe net + nu vad dovada ca serverul tau are si nitro. Am sa inchid acest topic, in caz ca cineva doreste sa cumpere iti poate da un pm. T/C.
×