Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mike

Member
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Mike last won the day on May 19 2020

Mike had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Mike

 • Birthday 06/07/2005

Profile Informations

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Football

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,786 profile views
 1. Mike

  Neolitik

  1. As fi vrut sa stiu de ce ai primit ban 10 ore. 2. Sectiunea este gresita, puteai sa ii dai un mesaj privat unui administrator/owner. Ai primit unban, "https://discord.gg/x4jEh3". T/c.
 2. DNS Dorit : GO.GGEZ.RO IP:PORT Server : 193.84.64.235:27015 Profil Steam Fondator(i) :https://steamcommunity.com/id/M1k3y_ Profil Forum Fondator(i) : https://ggez.ro/index.php?/profile/19-mike/ Categorii :Regulament, Anunturi, Cerere Admin, Cerere UP, Cerere Unban, sugestii, Admins Only Link GameTracker : https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.235:27015/ De unde ai auzit de comunitatea noastra ? : server de jb
 3. Cine doreste sa te ajute iti poate da PM. Topic inactiv. T/c.
 4. contra ar strica ff mult economia mai ales ca uneori sunt ct icapabili si se termina repede runda.
 5. Topic inactiv. T/c.
 6. Acceptat, bine ai venit si succes cu serverul!
 7. Bine ai venit in comunitate. Done.
 8. Mike

  Valorant

  Mesaje in privat cine vrea. T/C.
 9. pro idea este interesanta dar sa nu se crafteze cu droguri, eu propun sa se faca un job special de ct dar aici este destul de greu deoarece nu am idee cum faci respectivele "points-uri" de care ai nevoie ca sa poti crafta. ps: puteti sa o luati ca o propunere ce am zis mai sus si sa veniti cu idei
 10. Mike

  Valorant

  Nick: Mikey Ce vinzi?: Valorant Dovezi/Poze: - Pret: 3 euro / skinuri cs Contact: discord: Mikey#6084 Alte Detalii: farmez Valornat pe conturile voastre pentru a avea full acces sau va pot da conturi deja farmate ( depinde daca am atunci)
 11. @nox atenție la limbaj! contra mi se pare inutil armele ce sunt acum is prea ok si nu cred ca ai nevoie sa primesti un flash ca si traficant de droguri sau cum ai spus tu, pentru ce mai e shop-ul atunci
 12. Mda se vede ca cei cu adevarat frustrati sunteti voi deoarece face 3 reclamatii diferite care trebuiau sa fie doar una.
 13. Mda se vede ca cei cu adevarat frustrati sunteti voi deoarece face 3 reclamatii diferite care trebuiau sa fie doar una.
 14. observ ca fiecare la randul lui a aruncat cu vorbe si vad ca unu filmeaza si altu face reclamatia nu inteleg de ce dar treaba voastra.