Jump to content

Mike

Super Moderator
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Mike last won the day on September 28

Mike had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

Profile Informations

 • Gender
  Male
 • Hobby
  Football

Social Profiles

Recent Profile Visitors

341 profile views
 1. Mike

  [Cerere Helper] HamValoare JB.GGEZ.RO

  pro esti activ dar sa aplici ce ai spus mai sus!
 2. Mike

  Caut scripter csgo deathrun

  Topic inactiv. T/C.
 3. Mike

  Propunere.

  Propunerea nu este rea doar ca nu se poate scoate deoarece o sa fie imposibil sa mai castigi la zombie day, asa ca ar trebuii sa primeasca un buff!
 4. Mike

  [Cerere Admin] GamingS

  T/C.
 5. Mike

  WARNIGHT 3

  Ba macar Dennys a schimbat data=)))
 6. Mike

  (off-topic) poveste pe dr.ggez.ro

  ok, acest topic nu are ce cauta aici, @benecapa propun sa il inchidem si sa il mutam de pe aici!
 7. Mike

  (off-topic) poveste pe dr.ggez.ro

  Am si eu o intrebare (asa de cultura generala) de ce nu iti alegi niste owneri ce nu o sa faca asta sau daca nu ai bani cumpara un proiect mai mic de 14 persoane pana populezi serverul si dupa ii dai upgrade.
 8. Mike

  [Reclamație admin] Mike

  Nova, in videoclip nu se vede nimic ca si cum as fi abuza de grad/microfon(de microfon in mici exceptii dar comenzile se intelegeau), el a primit la un moment dat gag de la Imcristi ca a injurat pe chat iar eu nu i-am dat gag(aveam toate drepturile deoarece isi bate joc de mama si in mod repetativ, ca daca era asa din an in paste cate o glume nu ma deranja) inteleg ca te deranjeaza ca face lumea glume de tine ca ai ford, dar poti sa ignori si eu ignor chestii si le i-au in glume. Multumesc, iar Mirel eu nu am nici macar o problema cu tine si va urez o zi faina! ps: @novalicioUSeu stiu ca voi nu aveati voie sa raspundeti la reclamtiile adresate voua (adica cei ce aveti imunitate pe sv/diferite atributii), iar noua adica eu Lone hart si cine mai este co-owner aveti voie sa raspundeti. Eu asa stiam, am sa il itreb pe Benecapa si am sa va transmit!
 9. Mike

  WARNIGHT

  GG
 10. Mike

  [Cerere Admin] Ojica Florea

  Pro am vazut ca esti on deobicei cand intru eu pe sv Dennys te rog frumos sa nu mai critici decizia altora, daca asta stie el despre aceasta persoana asta zice.
 11. Mike

  [Reclamație admin] Mike

  Imi cer scuze pentru post-hunt, pe mine nu ma intereseaza ca ai dat no-scope din bunnyhop, deoarece eu sunt admin si stiu acest server de mai bine se 2 ani si nu ma lasa, dar daca vine un player si il omori tu/altu asa, ala o sa iasa de pe server si uite asa pierzi un jucator din cauza unuia care joaca din an in paste...+am poza cu santajul facut ( cand imi cereai acele iteme de pe steam pentru a nu face post) Multumesc , si imi cer scuze pentru post-hunt, astept raspunsul martorilor si al unui responsabil.
 12. Mike

  [Reclamație admin] Mike

  1. a fost un fk intentionat deoarce eu nu aveam intentia sa te omor nici nu aveam arma deci nu aveai de ce sa ma omori. 2.iti dedeam unsuspend...
 13. Mike

  [Prezentare] Morty

  Bine ai venit in comunitatea GGEZ Romania! Speram sa te distrezi! T/C.
 14. Mike

  [Cerere Admin] KiLg0r

  pro Matur dar mareste activitatea
 15. Mike

  cerere helper Alex

  pro Cand te-am vazut pe sv erai ok
×