Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

bluueee

Member
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by bluueee

  1. [*] Nick admin : blue 1.4 TSI [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : Contra [*] Motiv: Consider ca nu ai varsta necesara pentru acest grad, eu zic sa mai astepti putin si sa te faci mai remarcat pe server.
  2. Dacă respectivul admin are dovada in care codul este evident are tot dreptul sa iti dea ban pentru acest lucru fără a te chema la verificare.
  3. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : Pro [*] Motiv: Având in vedere activitatea de pe server si maturitatea de care dai dovada eu cred ca te vei descurca in staff
  4. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: In ultimul timp te vad destul de activ si te comporti bine, daca te tii de raport nu am nimic impotriva
  5. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : pro [*] Motiv: Consider ca este capabil pentru grad plus ca l-am văzut destul de activ in ultima vreme si stiu ca are o relație destul de buna cu playerii de pe server.
  6. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : contra [*] Motiv: Imi pare rău, nu ai vârstă minima necesara si nu cred ca te-ai descurca.
  7. Nick: blue Propunere: limitarea armei XM1014 la o arma pe echipa Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Nu o sa mai cumpere o echipa intreaga arma asta si nu o sa mai fie spamata. Alte obiectii: -
  8. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : Pro [*] Motiv : Sa te tii de promisiunea cu orele, in rest ai devenit activ si imi place atitudinea.
  9. [*] Nick admin : blue [*] Nick forum : bluueee [*] Pro/Contra : Pro [*] Motiv : Esti activ si imi place cum te comporti
  10. Nick: blue Varsta: 18 Ore jucate? (ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:0:202776095 Contact(Nume+tag discord): bluee#1349 Ai citit regulamentul serverului?: david mi-a zis sa il citesc Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da. Cu ce ne poti ajuta?: Sunt activ in marea parte a zilei si cateodata noaptea si pot ajuta la ameliorarea unei probleme care intervine pe server. Consideri ca esti capabil de acest grad?: Da, consider ca sunt capabil pentru acest grad deoarece in trecut am facut parte din staff pe alte servere (si de cs 1,6 si de cs go) si stiu cum e treaba de admin. Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord): Da. Alte obiectii: Nu mai am nimic de adaugat, va multumesc pentru atentie.