Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

KyDu

Member
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

KyDu last won the day on December 1 2021

KyDu had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About KyDu

 • Rank
  MF
 • Birthday 10/28/2006

Profile Informations

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  PC

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,814 profile views
 1. [*] Nick admin: KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Un baiat activ, eu il vad pe server, nu jucati voi d-aia nu il vedeti. Se descurca cu gradul. Bafta!
 2. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: mareste activitatea pe server, are idee cum se mananca cu gradul, ajuti playerii. bafta
 3. Tigane sper ca intr-o buna zi sa scrie permanent acolo.
 4. [*] Nick admin: KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Un player vechi, știe cu ce se mănâncă gradul și alte chestii de admin, bafta!
 5. [*] Nick admin: KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Chiar dacă ce zic băieții ăștia este adevărat, mai puțin sau mai mult, ești un baiat care merita multe, ești foarte bun cu cine ii crezi slabi, cei care nu prea vorbesc, tu ii ajuți prin a vorbii cu ei, matur ești, dar nu mereu, limbajul este unul foarte ok, te înjuri dar problema e ca ești provocat și începi tare, vad o schimbare mare dacă o sa iei acest grad, cred în tine și voi crede mereu! Te pwp și te iubesc tigane ❤️😘
 6. [*] Nick admin: KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Un baiat de nota 11, stie cu gradu, stie cu comenzile, capabil in tot ce face. Bafta fiule!
 7. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Jucator vechi, stie cu gradu si comenzile, activitatea lasa de dorit, dar pe viitor sper sa ai activitate daca o sa fii acceptat!
 8. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Un baiat de nota 10, e activ si ajuta playerii de pe server, nu se cearta si stie caterinca.
 9. Practic ai primit ban de la TheLittleNiez, el nu avea acces la addban asa ca m-a rugat pe mine sa iti dau. Așteaptă dovada de la el.
 10. Salut nox, mai nou citesti in stele 😍 nox1.mp4 nox3.mp4
 11. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti activ, dar nu vad sa ai o intentie sa vrei gradul acesta, nu vorbesti, nu scrii, nu prea ajuti playerii.
 12. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu esti activ, nu te vad mai deloc pe server, nu faci nimic pentru server ca sa meriti gradul acesta.
 13. [*] Nick admin : KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Stie cu ce se mananca, activitate ok, merita gradul din plin.