Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

NOXnvidia

Member
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NOXnvidia last won the day on February 2

NOXnvidia had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

Social Profiles

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Baiat asezat la locul lui, nu se cearta inutil, nu provoaca pe nimeni, dar sincer nu-ti strica sa fii putin mai activ, dar stiu ca ai mai fost staff si stiu ca esti capabil, succes!
 2. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Bravo mane, ai zis ca a 3 a oara e cu noroc, dar daca n ai citit regulamentu degeaba
 3. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Activitatea ta intr-adevar este una consistenta, dar cum zice si rby mai sus, interactiunea ta cu playerii lasa de dorit, nu te-as vedea capabil pentru acest grad, succes!
 4. Salut, da intr-adevar cu oamenii pe care-i cunosc, imi place sa glumesc, radem, glumim, daca spui ca sunt asa de toxic de ce nu mi-ai dat gag cand erai pe server, plus in legatura cu cat de capabil sunt, am mai avut functii pe acest server si nu am prea vazut vreo plangere despre cum administrez. O seara frumoasa!
 5. Numele tău real: Alexandru Numele tău de pe steam: nox Vârsta ta: 17 ani Orele jucate pe server (screenshot): https://imgur.com/a/6Ej1wZa Steam ID-ul tău: STEAM_1:1:547656663 Discord-ul tău: nox#6666 Ai citit regulamentul serverului? : stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da. Cu ce ne poți ajuta? : Cu acordarea de gag, ulterior cu banarea codatilor. Ai intrat pe serverul de discord ? : Da. Alte obiecții : Da!
 6. Nick: nox Varsta: 17 ani Ore jucate? (ScreenShot): 320 de ore, dar mi au fost resetate Steam ID: STEAM_1:0:501478067 Contact(Nume+tag discord) n0x#1337 Ai citit regulamentul serverului?: stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da Cu ce ne poti ajuta?: Cu banarea copiilor cu scaun de gaming. Consideri ca esti capabil de acest grad?: Da. Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord): Nu, am ban. Alte obiectii: Da
 7. [*] Nick: nox#6666 [*] Discord: nox#6666 [*] Admin-ul care ti-a dat ban / gag: Darkdevil [*] Steam ID: STEAM_1:0:501478067 [*] Motiv: Muie<3 [*] Dovada: https://imgur.com/a/YzlrGDm [*] Alte obiectii: As vrea sa stiu motivul normal, presupun ca nu mi a dat ban ca asa i s a sculat,
 8. Poza cu orele https://imgur.com/a/ogzQ5g9
 9. nick:NOX varsta:16 ore jucate;330 steam id:STEAM_1:1:547656663 contact:NoX#8645 ai citit regulamentul serverului?:Gecutza boi ai sincronizat contul de forum cu cel de steam:da cu ce ne poti ajuta:Vreau sa incerc sa facem o echipa de elita care nu greseste, o echipa "De vis" consideri ca esti capabil de acest grad:Eu zic ca da, acum depinde de altii daca ma considera capabil. ai intrat pe serverul de discord:Da. alte obiectii:Da!
 10. [*] Nick admin : NOX [*] Nick forum : NOXnvidia [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu prea te-am vazut activ pe server.
 11. [*] Nick admin : NOX [*] Nick forum : NOXnvidia [*] Pro/Contra : pro [*] Motiv: Activ, baiat de treaba, asezat la locul lui.
 12. Salut! Uite aici dovada, daca ne uitam din primele secunde se vede cum, din instinct probabil, plasezi tinta exact langa jucatorul respectiv prin perete, in a 2-a faza, bineinteles ca trebuie sa iesi cu tinta exact pe inamici, pana acum dai dovada de skill-ul tau la cele 34 de ore ale tale, In a 3-a faza se vede perfect cum jucatorul se indreapta spre B, incerci sa mergi B, dar bineinteles cand se retrage, prin minune, te duci lower apoi tunel, tot din instinct vad ca nu te-ai dus direct pe site te-ai dus direct pe el, good. Data viitoare incearca sa nu mai ai incabilitatea aceasta de a ascunde un cod, incearca si tu sa joci legit, ca un player normal, ca suntem in 2022. Succes!
 13. Nick admin:NOX Nick Forum:NOXnvidiq Pro/contra:Pro Motiv:Activ, prietenos, asezat la locul lui, din partea mea meriți 100% gradul.
 14. Na natie de copil, măcar ai incercat
 15. http://www.girlshare.ro/3770141772.1, aici este demo-ul, ban-ul a fost acordat la 13 la 11 pentru tero