Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JustDark

Manager Server
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

JustDark last won the day on August 4 2022

JustDark had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

1 Follower

Social Profiles

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. Numele tău real:Cristi Numele tău de pe steam:JustDark Vârsta ta:16 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:STEAM_1:1:571210896 Discord-ul tău:JustDark#1538 Ai citit regulamentul serverului? : prefer sa nu raspund Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? :Da Cu ce ne poți ajuta? : Cu cat mai multe, spre exemplu sa nu mai fie oameni foarte toxici, sau codati. Ai intrat pe serverul de discord ? :da Alte obiecții : -
 2. Nick:JustDark Verdict:pro Motiv:Ba esti prost si incapabil dar ti ai revenit bafta!!!
 3. eram ma jucam chiar ghici ce
 4. Clatita taci coaie te rog ca esti prost dupa ce ca 80% din mapa doar te plimbi as putea spune ca aim u ala e cancer da pana si canceru omoara oameni.
 5. Salut Clatita! Nu cred ca ai tu nevoie e martori deoarece tu te plimbai pe mapa nu stiu motivul el ti a dat slay pe un motiv destul de bun deoarece el se bate iar tu nu faci nimic care sa il ajute pe el sau echipa de la tero. Aceasta reclamatie mi se pare degeaba.
 6. nick; JustDark verdict:contra motiv: ori cine altcineva dar nu te vad pe tine capabil ma jur.
 7. Nick: JustDark Verdict:Contra Motiv: nu ai varsta necesara, si nu te am vazut deloc pe server in ultima luna ai intrat anual mai pe scurt.
 8. Nick: JustDark Verdict:Contra Motiv: activ dar te certi cu lumea de pe server esti intr o cearta continua. In loc sa ajuti tu stai sa te certi!
 9. [*] Nick admin: JustDark [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: te descurci si esti destul de matur pe langa asta esti un autist dar trecem peste te pup<33
 10. [*] Nick admin : JustDark [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu o sa ma stresez cu raspunsul. Nu am multa incredere in tine si nu prea te vad asa matur, raspunsurile de pro la aceasta cerere sunt date din prietenie deci as prefera sa nu te vad in staff din cauza prieteniilor tai ca iti dau pro, ia pe merit!
 11. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Am vazut ca ajuti destul de des jucatorii noi cu sistemul de case si le dai si credite. acum sa vedem ce o sa faci ca si staff. SUCCES!!!!
 12. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Contra [] Motiv:Ai fost in staff si in trecut dar nu ai reusit sa te descurci cu activitatea. SUCCES!!!
 13. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ mai mereu si am vazut ca dai dovada de maturitate si iti faci treaba la sigur meriti acest grad.SUCCES!!!
 14. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ si consider ca esti capabil! Tine-o tot asa SUCCES!!!!
 15. Nick: JustDark Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:1:571210896 Grad actual: Admin Grad dorit: Moderator Alte obiectii: Stiu ca am primit 2 warn uri de curand dar acum mi am decis sa imi fac mai mult timp si sa il dedic server-ului deoarece vreau sa imi maresc iarasi activitatea ca si staff. Ai cidtit regulamentul?:la misto