Jump to content
Sign in to follow this  
Sorinxs

Schimbare regula

Recommended Posts

[*] Nick: Ce-ai mă ți-e foame?JB.GGEZ.RO

[*] Steam ID: STEAM_1:0:128570574

[*] Propunere: Regula "1.11 Daca un terrorist are o arma/C4/deghizare, atunci gardienii au tot dreptul sa il omoare, fiind considerat rebel." sa fie schimbată in "1.11 Daca un terorist are C4/deghizare , atunci gardienii au tot dreptul sa îl omoare , fiind considerat rebel . Daca acesta are o arma in inventar (nu in mana) simon-ul este obligat sa ii dea 3 secunde sa o arunce , in caz contrar acesta va fi considerat rebel și gardienii vor avea dreptul sa îl omoare." 

[*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: S-ar evita freekill-ul . Pe multe hărți te spawnezi cu arme sau le iei de pe jos / de la freeday fără sa vrei și ești omorât de CT degeaba . 

[*] Alte obiecții: Stiu ca deja majoritatea playerilor aplica aceasta regula dar mereu se trezesc câțiva care omoara random teroriștii doar pentru că ei au un tazer/pistol luat din celula , aceștia neintentionand sa atace gardienii cu el .

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Pro

Eu zic ca ar fii o schimbare foarte buna pentru ca si mie mi s-a intamplat sa am o arma in inventar fara sa observ si sa fiu omorat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×