Jump to content

harambe

Manager Server
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About harambe

 • Birthday 04/26/1999

Profile Informations

 • Location
  Iasi
 • Gender
  Male

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. harambe

  Cum am putea imbunatatii serverul?

  Multumim de feedback! Am sa rezolv asta zilele astea ❤️ Multumesc de feedback! Insa nu sunt sigur daca se poate runda "Flying Awpers" , dar am sa ma documentez si am sa vad, cat despre cea cu "big head" hitbox-ul nu il pot schimba prin plugin-uri Multumesc de feedback! 1. Cred ca sunt deja destule modalitati sa obtineti credite pe server si momentan nu vreau sa mai adaug! Totusi am sa iau in considerare ideea asta pe viitor poate o sa dam si restart la inventare si credite 😄 2. Desigur, am vrut sa scot partea asta! 3. O ideea foarte buna! Am sa vorbesc si cu Razvan si o sa vedem ce premii sa punem!
 2. Topic-ul e simplu, vreau sa vad si eu parerea jucatorilor ❤️
 3. harambe

  [Propunere] Categorie resurse

  dupa 100 de ani a raspuns cineva ❤️ Desigur exista forum-uri de genul, dar dupa cum vezi nimeni nu se mai ocupa de ele... si unele resurse ori sunt outdated ori stricate, de asta ne putem ajuta intre noi si putem sa invatam unul de la altul!
 4. harambe

  MODEL CERERE ADMIN/HELPER

  MODEL CERERE ADMIN/HELPER MODEL: [*]Nume: [*]Nickname: [*]Varsta: [*]Gradul Dorit: [*]SteamID: [*]Steam profile: [*] Ai citit regulamentul?: [*]Ore jucate?(Screenshot): [*]Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: [*]De ce vrei gradul acesta?(unul/mai multe motive): [*]Esti in grupul de steam?(Screenshot): [*] Alte obiectii?: ATENTIE!! [*] Numarul minim de ore este de 15 ore!!! [*] Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Admin/Helper] Nume" EX: "[Cerere Admin] H." sau "[Cerere Helper] H." [*] Cerere care nu respecta modelul de mai sus nu vor fi luate in considerare [*] Dupa ce ti-a fost respinsa cererea de admin/helper, trebuie sa astepti 3 saptamani pentru alta cerere! [*] Pentru STEAMID folositi STEAMID / tastati 'status' in consola [*] Pentru a va sincroniza contul de forum cu cel de steam , intrati pe pagina principala a forumului si pe partea dreapta a acesteia aveti un buton "Sync your steam account". Apasati pe acel buton si conectati-va cu contul de steam [*] Nu aveti voie sa faceti off-topic la vreo cerere de admin. In postarile din aceasta sectiune au voie sa raspunda la cerere DOAR STAFF-UL serverului. Dupa modelul: -Nick admin : H. -Nick forum : harambe -Pro/Contra: Pro/Contra -Motiv: Mult succes! 😄
 5. harambe

  Cerere Helper Dannezu

  Multumim de cerere dar din pacate nu ai numarul de ore cerute 😞 RESPINS
 6. Nume:harambe Descriere propunere / sugestie:Sa se adauge o categorie cu resurse, csgo cs.16, resurse de design etc.... Cu ce ar putea ajuta comunitatea?:Poate ajuta pe cei care isi incep un server nou si aduce oameni noi care sunt interesati Alte obiectii?: -
 7. harambe

  UPDATE SERVER 1.0*(17/5/2020)

  UPDATE SERVER (PLUGINURI/HARTI) -=S-a adaugat !coinflip! -=S-a adaugat !barbut/!dices! comanda !barbut <nume> <credite> -=De acum puteti folosi comanda !pmenu si aveti acces la comenzi pe care le poate folosi orice player! -=De acum accesul la !gloves este permis doar daca esti in grupul de steam al serverului! -=Am adaugat facilitati noi pentru VIP precum : -Poti sa arunci cutite catre adversar -Auras/Trails este mult mai eficient!(nu mai asteptati 100 de ani pt auras/trails :D) -Modele VIP! -=Puteti folosi !daily pentru a primit niste credite -=Lag-ul de pe server a fost eliminat, iar experienta este mult mai placuta ! -=De acum daca aveti `ARENA.GGEZ.RO` in nume, puteti folosi comanda !dnstags ce iti adauga in nume tag-uri unice! ======================================================================================================================= PUTETI APLICA PENTRU ADMIN/HELPER LA SECTIUNEA CERERE ADMIN
 8. harambe

  [Reguli] Discutii

  Cateva reguli minime ca sa fie organizat acest forum! -Fara off-topic la postari! -Fara reclame pentru alte comunitati, servere, etc... -Trebuie sa pastram un limbaj cat de cat decent! -Have Fun !
 9. harambe

  [MODEL] Cerere UnBan

  Model Cerere UnSuspend [*] Nick: [*] Admin-ul care ti-a dat ban : [*] Steam ID: [*] Motivul pentru care ai luat ban: [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii: Atentie!! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Cerere unban] Nume". Exemplu " [Cerere unban] h. ". [*] Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare.
 10. harambe

  [Model] Reclamatii

  MODEL RECLAMATIE [*] Nick: [*] Nick reclamat: [*] Data: [*] Motiv: [*] Dovezi: [*] Alte obiectii: Atentie!! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Reclamatie Admin] Nume". Exemplu: "[Reclamatie Admin] H.". [*] Reclamatiile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Nu postati daca nu ati fost deloc implicati/sau nu puteti aduce o dovada. [*] Expuneti-va toate problemele cat mai detaliat , dar fara momente inutile . [*] La camp-ul "[*] Dovezi" se accepta DOAR demo sau screenshots!
 11. harambe

  [Model] Cerere UpGrade

  MODEL CERERE UPGRADE [*] Nick: [*] Nume: [*] Ore jucate(ScreenShot): [*] Steam ID: [*] Grad actual: [*] Grad dorit: [*] Alte obiectii: [*] Ai citit regulamentul ? : ATENTIE!! [*] Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Admin/Helper] Nume" EX: "[Cerere Up] H." [*] Cerere care nu respecta modelul de mai sus nu vor fi luate in considerare [*] Dupa ce ti-a fost respinsa cererea de up, trebuie sa astepti 1 luna pentru alta cerere! [*] Pentru STEAMID folositi STEAMID / tastati 'status' in consola [*] Nu aveti voie sa faceti off-topic la vreo cerere de admin. In postarile din aceasta sectiune au voie sa raspunda la cerere DOAR STAFF-UL serverului. Dupa modelul: Nick admin : H. Nick forum : harambe Pro/Contra: Pro Motiv: - Mult succes!
 12. harambe

  Cerere DNS

  DNS Dorit :ARENA.GGEZ.RO IP:PORT Server :93.114.82.79:27015 Profil Steam Fondator(i) :https://steamcommunity.com/id/razvan0312/ & https://steamcommunity.com/id/carambe/ Profil Forum Fondator(i) :https://ggez.ro/index.php?/profile/953-razwanu/ & https://ggez.ro/index.php?/profile/954-harambe/ Categorii : Arena, multi1v1 Link GameTracker : https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.79:27015/ (inca nu i-am dat inca claim) De unde ai auzit de comunitatea noastra ? : google/jb
×