Jump to content

Razwanu

Manager Server
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Razwanu

 • Birthday 12/03/1999

Profile Informations

 • Location
  Iasi
 • Gender
  Male

Social Profiles

 • E-Mail
  razvanababei0312@yahoo.com

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. Razwanu

  Cerere Helper Dannezu

  Cerere helper ai pus la topic dar la "gradul dorit" ai pus admin. Oricum pentru helper trebuie sa ai 15 ore si pentru admin 30. RESPINS
 2. Razwanu

  Cerere Helper Deku

  Multumim de cerere. Ai fost acceptat pentru functia de helper. ACCEPTAT
 3. Razwanu

  [ARENA]REGULAMENT STAFF

  1. Adminii trebuie sa discute intre ei inainte sa foloseasca comenzi de tipul !ban pe chat-ul adminilor [u@]. 2. Toti adminii sunt obligati sa aibe un comportament si un limbaj exemplar fata de jucatori. 3. Adminii au obligatia de a frecventa forumul si de a raspunde la cererile de unban/admin. 4. Comenziile aplicate peste alti admini sunt strict interzise. 5. Adminii nu trebuie sa stea pe server cu voice_enable 0 si/sau volume 0. 6. Muzica, vorbele indecente, rage-urile etc. se sanctioneaza cu MUTE de 7 minute. 7. Comenzile aplicate pe jucatori de tipul(slap, drug, slay, etc.) se sanctioneaza cu REMOVE. 8. Daca un membru STAFF provoaca probleme pe server va primi BAN PERMANENT. 9. Se acorda BAN doar pentru COD/SCRIPT/RECLAMA. 10. Adminii sunt obligati sa faca DEMO in cazul in care un jucator este suspectat de coduri. Acest regulament se poate modifica pe parcurs! Cu respect, ARENA.GGEZ.RO !
 4. Razwanu

  [ARENA]REGULAMENT GENERAL

  1. Va rugam sa pastrati un limbaj adecvat pe server. Pentru limbaj impropriu pe chat se aplica GAG. Pentru limbaj impropriu pe voice channel se aplica MUTE. Pentru redarea de MUZICA se aplica MUTE. 2. Utilizarea de CODURI/SCRIPTURI se sanctioneaza cu BAN PERMANENT. 3. Este interzis sa chemati jucatori la competitiv. Acest fapt se sanctioneaza cu MUTE/GAG. 4. Este interzis sa promovati alte servere/comunitati. Acest fapt se sanctioneaza cu BAN PERMANENT. 5. Numele care contin cuvinte jignitoare/fac referire la alte servere sunt INTERZISE. Acest fapt se sanctioneaza cu AVERTISMENT/RENAME. 6. Este interzis jignirea membrilor din STAFF. Acest fapt se sanctioneaza cu AVERTISMENT/BAN PERMANENT. 7. VIP-URILE/ADMIN-ELE in cazul in care primiti VAC BAN/VINDETI CONTUL/NU MAI AVETI ACCES LA CONTUL DUMNEAVOASTRA nu mai sunt RETURNABILE.
×