Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nortex

Member
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Profile Informations

  • Gender
    Male

Social Profiles

Recent Profile Visitors

511 profile views
  1. Nick: SharK go.ggez.ro Varsta: 13 ani Ore jucate? (ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:0:600333945 Contact(Nume+tag discord): SharK#9015 Ai citit regulamentul serverului?: la misto Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da. Cu ce ne poti ajuta?: In primul rand,pot ajuta playerii noi cu orice informatii legate de server au nevoie.In al doilea rand,pot sanctiona playerii in functie de ce greseli au facut sau ce reguli au incalcat. Consideri ca esti capabil de acest grad?: Da,deoarece am mai fost admin pe serverul asta si stiu de fiecare data ce decizii sa iau si stiu ce trebuie sa fac in fiecare situatie. Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord): Da,am intrat. Alte obiectii: In caz ca unii admini cred ca eu acum 1-2 luni m-am retras deoarece am vrut sa imi schimb numele,nu.Eu m-am retras din cauza faptului ca pentru ceva timp nu am mai avut PC,mai exact pana acum vreo 5-6 zile.De accea nici nu m-ati mai vazut pe server.Mai vreau sa mentionez faptul ca m am reapucat de server acum vreo 4 zile,asa ca in caz ca unii admini nu m-au vazut,sa stiti ca de acum in colo voi fi cat de activ pot.Sper ca o sa reusesc sa iau gradul din nou.Apropo,cat timp voi fi in staff nu o sa mai imi schimb numele:)).
  2. Nick: Nortex Propunere: Sa se adauge pe server un sistem de coinflip in locul ruletei..Comanda sa fie : !cf (suma dorita) si sa poti alege head or tail. Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: In primul rand,ar putea inlocui ruleta.(Este cam acelasi lucru) si playerilor le-ar fi mai usor sa foloseasca coinflip decat ruleta.La ruleta iti trebuie si jetoane parca,la coinflip doar scrii o comanda si gata. Alte obiectii: Nu este neaparat o propunere care ar ajuta serverul enorm de mult,doar ca mi s-a parut ca ar fi o propunere care ar face ca playerilor sa le fie mai usor sa foloseasca coinflip decat ruleta.
  3. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): RAVA - BULIBA$HA 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 9/10
  4. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Consider ca esti capabil de acest grad deoarece ai experienta in a avea un astfel de grad si consider ca sti de fiecare data ce decizii sa iei.
  5. Nortex

    Cerere Helper Vex

    [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Idem Kenzo.Nu te vad sa faci nimic pe server si nu cred ca vei fi capabil de acest grad. + Paste Fericit!
  6. Nick admin : Nortex Nick forum : Nortex Pro/Contra: Contra Motiv: In ciuda faptului ca esti activ si ajuti playerii,iti dau contra din doua motive: 1.Pentru admin ai nevoie de minim 150 de ore. 2.Ai un warn activ. Pacat,chiar meritai up.
  7. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: In ultimul timp ai inceput sa fi destul de activ,insa: 1.Nu te vad sa ajuti pe nimeni cu nimic 2.Nu ti-ai sincronizat contul de forum cu cel de steam.
  8. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ,matur,capabil,de treaba.Meriti acest grad. Quote
  9. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): BVCOVIA x MARKO GLASS - Lean 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10
  10. Nick admin :Nortex Nick forum : Nortex Pro/Contra: Pro Motiv: Fost moderator daca nu ma insel,activ,matur.Te descurci de minune ca si helper si meriti admin.Succes!
  11. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Te vad foarte rar pe server,dar si cand te vad,nu ajuti pe nimeni,nu vorbesti,nu faci nimic.
  12. Nick: Nortex Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:0:600333945 Grad actual: Admin Grad dorit: Moderator Alte obiectii: Datorita faptului ca sunt foarte activ si am atata vechime pe server as dori sa am un grad mai mare ca sa pot ajuta server-ul cat mai mult.Cat despre warn-ul care il am,sunt constient de el insa acel warn nu ar trebui sa il am deoarece am facut invoire.A fost pur si simplu o saptamana mai ocupata in care nu am putut face raportul. Ai citit regulamentul?: Nu
  13. Nick admin : Nortex Nick forum : Nortex Pro/Contra: Pro Motiv: Idem Kenzo.
  14. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te am vazut in viata mea pe server.
  15. [*] Nick admin : Nortex [*] Nick forum : Nortex [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu prea esti activ,te vad foarte rar pe server.