Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

David88

Member
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by David88

  1. Era de mult pe server QuaTeam, care a venit la voi fix când l ai mutat pe ala, atunci s-a dezechilibrat meciul.
  2. Pai eram noi 5v4 și ai dezechilibrat echipele,noi conduceam și după am luat bătaie din cauza mutării tale
  3. Nick: David88 Steam ID:STEAM_1:0:657287085 Nick reclamat: NotEdward go.ggez.ro Steam ID reclamat;STEAM_1:1:454374032 Data: 25.10.2022 Motiv: abuz de grad Dovezi: Martori: QuaTeam,NoobPeek | Italianu Alte obiectii:Se trezeste ca muta cand are chef si pe cine are chef, echipele erau echilibarte iar el il muta pe acel individ ca joaca prost, dandu-i posibilitatea lui QuaTeam sa intre la tero si echipele sa se dezechilibreze, abuzand clar de grad.
  4. [*] Nickname-ul tau:Davd88 [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ❟❛❟Sewerx❟❛❟ [*] Motivul reclamatiei: fk [*] Data si ora intamplarii:21.10.2022, ora 15:27 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jail_xmf [*] Dovezi: [*] Martori: - [*] Alte obiectii:-
  5. [*] Nick: David88 JB.GGEZ.RO [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : King Giolgau [*] Steam ID: STEAM_1:0:657287085 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : sora tarfa [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii:Nu am sora.
  6. Pot spune ca tu ai spamat si l ai injurat pe Moldo, plus ca te certi cu toti cand intrii pe server
  7. Numele tău real:David Numele tău de pe steam:David88 JB.GGEZ.RO Vârsta ta:16 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:STEAM_1:0:657287085 Discord-ul tău:David88#4916 Ai citit regulamentul serverului? : stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? :Desigur Cu ce ne poți ajuta? : Pot ajuta prin stabilirii ordinii pe acest server minunat, prin banarea codatilor avand un talent fenomenal in recunoasterea acestora si prin simplul fapt ca fac playerii sa se simta bine. Ai intrat pe serverul de discord ? :Da Alte obiecții : Doresc sa mentionez faptul ca imi voi revizui comportamentul si nu voi mai trolla.
  8. [*] Nickname-ul tau:David88 JB.GGEZ.RO [*] Nickname-ul persoanei reclamate: catty $ JB.GGEZ.RO [*] Motivul reclamatiei: Suspend aiurea [*] Data si ora intamplarii:02.08.2022, ora 17:08 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jail_xmf [*] Dovezi: [*] Martori: Nu este nevoie [*] Alte obiectii :Imi da gag in timpu godmode-ului, eu nu realizez si mai stau 20 de secunde iar adminul imi da suspend 3 payday-uri pe motivul afk cand acesta trebuia sa imi dea move.
  9. Din calitate de asa-zis martor, nefiind anuntat ca voi aparea ca martor doresc sa mentionez faptul ca esti prost. Ai luat microfon ca sa urlii ca prostu+ca injurai pe toata lumea si dupa daca te injurau inapoi ii amenintai cu post, mai ai si 10 ani, alte obiectii nu am. Sa te bucuri ca nu ai primit mai mult gag.
  10. Nu ti-ai dat niciun gag pe acea mapa, se poate vedea pe demo ca tu ai iesit la aproximativ 10 minute dupa fara sa iti dai gag
  11. [*] Nickname-ul tau:David88 [*] Nickname-ul persoanei reclamate: NotHellNo/jb.ggez.ro#NUTNUT [*] Motivul reclamatiei: Abuz de grad [*] Data si ora intamplarii:1.07.2022, ora aproximativ 1:10 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jail_phi_v1 [*] Dovezi: [*] Martori: Nu cred ca este nevoie [*] Alte obiectii:Nothell da gag imediat daca face altcineva asa ceva, doar ca refuza sa isi dea gag singur, nu mi se pare corect.
  12. Ba, asta i-a spus suge-ma in cur dupa ce dark i a spus ca e imbecil sau cv de genu, il sustin pe knd.
  13. Sustin acuzatiile facute de knd.
  14. [*] Nickname-ul tau:David88 jb.ggez.ro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Nightmare jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: Abuz de grad [*] Data si ora intamplarii:09.01.2022, ora nu o mai stiu [*] Mapa pe care s-a intamplat: summer_jail_hdr [*] Dovezi: [*] Martori: Nu cred ca este necesar. [*] Alte obiectii:Am primit suspend aiurea, am incercat efectiv sa fac peek cand am vazut ca e spart ventul si am ratat, Dr@gos pentru exact acelasi lucru, cum se vede in filmarea 1, nu a primit nimic.
  15. [*] Nickname-ul tau:David88 jb.ggez.ro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Gino jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: Open-close la comenzi. [*] Data si ora intamplarii:29.12,2021 ora 20:50 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_summer_jail_hdr [*] Dovezi: [*] Martori: Nu cred ca e nevoie. [*] Alte obiectii:A facut open-close de mai multe ori pentru ca nu putea sa ne omoare si spera ca asa ne va prinde cate putini cate putini, consider ca merita sa fie sanctionat deoarece marinarii nu au drepturi.Doresc sa nu iau ban.
  16. [*] Nume:David [*] Nick:David88 jb.ggez.ro [*] Nume discord + id:David88#4916 [*] Varsta:16 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:603276804 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561199166819336/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:Da. [*] Ai citit regulamentul serverului?:Doresc ca Mos Craciun sa vina cu vaporul anul acesta. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):Doresc acest grad pentru a ajuta comunitatea, deoarece noaptea nu prea sunt persoane din staff on iar multi isi fac de cap. Consider ca pot ajuta prin activitatea mea comunitatea, stiind sa tratez situatiile tensionate destul de bine. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu):Desigur. [*] Alte obiectii: Multumesc ca ati citit aplicatia!
  17. [*] Nick:David88 go.ggez.ro [*] Admin-ul care ti-a dat ban / gag:benecapa [*] Steam ID: STEAM_1:0:608280664 [*] Motiv: vbmultsijociprostrau [*] Dovada: [*] Alte obiectii:am jucat decent
  18. [*] Nickname-ul tau:David88 [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Dexter [*] Motivul reclamatiei: Abuz de grad [*] Data si ora intamplarii:Se poate vedea pe reclamatie. [*] Mapa pe care s-a intamplat: Se poate vedea pe reclamatie. [*] Dovezi: [*] Martori: Nu cred ca e necesar [*] Alte obiectii:Nu cred ca era necesar un suspend pentru atata, e clar ca Dexter are ceva cu mine.Se poate vedea in reclamatia lui NitroKittyKat intreaga filmare cu dovada pentru care am primit suspend.
  19. N ai viata sociala cumetre, atat am de zis.
  20. Eu zic sa lasi prostiile cu martorii si sa asteptam ca un owner sa se uite pe demo sa se vada adevarul. Ca degeaba vii cu x si y care iti sunt prieteni sa te acopere.
  21. [*] Nickname-ul tau:David88 ggez.ro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teodor jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: Abuz de functie [*] Data si ora intamplarii:19.11.2021 ora 18:27 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_sandman v2 [*] Dovezi: [*] Martori: NU AM [*] Alte obiectii:Este un membru staff imbecil care se ia in gura cu toata lumea cand intra in alea 2 ore pe care le joaca in fiecare saptamana. Gag-ul a fost total aiurea deoarece i am spus ca este degeaba in staff ca imi spune tot mie sa tac eu fiind la ct si incercand sa ma inteleg cu colegul meu, el nu le dadea gag celor care tot vorbeau imi spunea tot mie sa tac care am spus 2 cuvinte
  22. Nick admin :David88 Nick forum :David88 Pro/Contra: Pro Motiv: Baiat finut, serios si activ.
  23. [*] Nick admin : David88 [*] Nick forum : David88 [*] Pro/Contra : Pro [*] Motiv : Esti serios si activ, desi nu ai orele necesare consider ca meriti gradul.