Andro 24 Posted August 13, 2023 [*] Nickname-ul tau: Andro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Radu [*] Motivul reclamatiei: gag dgb [*] Data si ora intamplarii: 08/13/2023 - 16:03:28 [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_minecraft. [*] Dovezi: [*] Martori: Sonicanul [*] Alte obiectii: am spus ca ct are lama mica, radu m-a intrebat de unde stiu, eu i-am dat copy paste damage-ul care am dat in ct, acesta imi da gag Share this post Link to post Share on other sites
Radu144 2 Posted August 13, 2023 (edited) Eu cand am zis ca la un ct ii mai trebuie 1 glont/ lama mica sa moara am primit gag de la un grad mai mare , am procedat la fel ca cei ce au grad mai mare. m-am si rugat de alti admini sa imi dea un raspuns sau sa actioneze si nu m-a bagat nici unu inseama Edited August 13, 2023 by Radu144 Share this post Link to post Share on other sites
Radu144 2 Posted August 13, 2023 (edited) + ma si injurai pe u@ si nu ti-am zis nimic , poate ct-ul si-a dat heal sau are vip , tu de unde poti stii ca mai e 1 lama mica , si daca sonicanu era martor , cand am intrebat de ce nu mi-a raspuns sau a actionat el ??? Edited August 13, 2023 by Radu144 Share this post Link to post Share on other sites
Andro 24 Posted August 13, 2023 eu mai tarziu ti-am dat copy din consola, daca e o alta regula care nu e in scrisa in regulament csf Share this post Link to post Share on other sites
TriUNghY 22 Posted August 13, 2023 Bro dar ai primit ungag+ ca ai spamat u@ cu caps si injuraturi, si eu puteam sa te banez pentru u@ si nu am facut-o, intradevar ai voie sa spui cat hp are daca tu ii dai damage ul dar nu cred ca hp-ul exact pentru ca unii mai au si vip iar altii nu. Share this post Link to post Share on other sites
Radu144 2 Posted August 13, 2023 ti-am dat ungag dupa ce un grad mai mare mi-a zis ca am gresit. Share this post Link to post Share on other sites
Gro 239 Posted August 13, 2023 Adminul nu mai face parte din staff. T/C. 1 Share this post Link to post Share on other sites