Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
B0mbast1k

( propunere ) sistem gang

Recommended Posts

Nick: B0mbast1k
Steam ID: STEAM_0:0:550657487
Propunere: sa se adauge gang-uri, ca pe samp de exemplu si ca sa-ti formezi un gang trebuie sa ai minim 5 membri + sa platesti un pret ( paysafe / paypal / ... / etc ) pentru a crea gang-ul respectiv. ( numarul de membri + plata, e ca nu orisicine sa aibe gang, sa fie mai speciale si sa nu se umple db-ul de rahaturi / mii de gang-uri )

Un gang de la o luna de la inactivitate, o sa fie sters. ( inactivitate fiind sa nu mai intre nici macar 2-3 membri timp de perioada de o luna )

Tag-ul pentru gang, o sa fie ceva separat ca cel de vip, custom, ..., etc.

Acum o sa trec la partea importanta / folositoare, un sistem unic pentru gang-uri, un sistem care probabil nu o sa fie adaugat / perfectionat usor / rapid, in acest sistem ar fi:

- goal reached = powerups: este destul de simplu, fiecare gang o sa aiba un goal in credite ( goal: 30.000 / 30k credite ), ca sa completezi goal-ul, o sa trebuiasca sa donezi din creditele tale personale la gang, odata completat goal-ul, gang-ul / gang-urile respective o sa aibe powerups, ca de exemplu 5% mai mult movement-speed, armura, hp, credite per kill, ..., etc. Acum, ca acest sistem sa fie mai complex, ar trebui sa se adauge si levels la goals. Goal level 1 = 10k credite - 5% bonus ceva; Goal level 2 = 50k credite - 10% bonus ceva; Goal level 3 = 100k credite - 15% bonus. Si ca sa fie si balanced, fiecare goal o sa se reseteze in fiecare saptamana / luna, asa playerii cu foarte multe credite au ce sa faca cu ele.

Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?:  Ar aduce niste bani servarului + o comunitate mai unita.
Alte obiectii: astept feedback si cine se simte creativ, poate sa mai adauge / scoata / perfectioneze ce am pus pe aici.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro
 

propunerea lui bombastik pare destul de fair si interactiva si as zice ca la luna un reset ar fi perfect sau odata la 2 saptamani

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deja este in lucru un sistem de clanuri, veti primi mai multe informatii cand o sa fie gata.

T/C

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.