Jump to content

oKraddy

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. oKraddy

  Reclamatie admin Vasii

  MrY. caporal Am fost de fata, shins vorbea a zis ca ai 57 de cereri de admin facute si tu ai zis "o am pe ma-ta" sau ceva de genul, normal ca ti a dat gag. Nu incerca sa mai bagi de la tine, macar fii corect pana la final. + ca https://imgur.com/a/WZsXJrF uite ce e aici ti a dat coco rename de cel putin 10 ori si tu continuai sa dai retry in consola. As cere sa fii sanctionat pentru asta.
 2. oKraddy

  [Cerere Helper] MrY. caporal

  [*] Nume: Marian. [*] Nick: MrY. caporal | cs.money [*] Varsta: 18 ani. [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: STEAM_0:1:105357233 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/mryshafu/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da. [*] Ai citit regulamentul serverului?: benecapa regele meu [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Am decis sa aplic pentru acest grad deoarece sunt extrem de multe grade pe server care nu-si iau treaba in serios si as dori sa ajut comunitatea pentru a ajunge cat mai sus posibil. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da. [*] Alte obiectii: -
 3. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  Vreau si eu o dovada cand mi-ai zis sa il schimb, multumesc.
 4. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  Eu ti-am vorbit frumos frate, nu te-am facut idiot. Daca nu esti in stare sa formam in dialog civilizat abtinete de la reply-uri.
 5. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  am dat timeleft exact in acelasi timp cand ai dat slay se vede clar, acum ti ai dat seama ca ai gresit, te rog nu mai incerca sa te scoti nevinovat si cu asta am incheiat subiectul, hai sa nu mai facem aiurea spam aici, daca ai ceva de spus te astept sa mi add sa vorbim, te rog sa nu mai ai dai reply degeaba @MaSsKa
 6. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  La nametag-ul armei ai voie sa iti pui ce vrei tu, chiar daca iti convine sau nu.
 7. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  Las o balta ca se vede ca nu am cu cine, se vede clar in dovada ca era ultima runda, iar cand este ultima runda gardienii au voie sa dea day.
 8. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  Frate miu, se vede clar in dovada ca era last si ca aveam voie day. Inca iti sustii ideea IDIOATA
 9. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  [*] Nick: MrY. 60hz" | cs.money [*] Nick reclamat: MassKa [*] Data: 03/07/2020 [*] Motiv: Da kick-uri aiurea. [*] Dovezi: [*] Martori: tot srv la momentul de fata. [*] Alte obiectii: A inceput sa mi dea kick deoarece nu ii convenea Nametag-ul pe care il aveam pe glock.
 10. oKraddy

  [Reclamatie] MassKa

  [*] Nick: MrY. 60hz" | cs.money [*] Nick reclamat: MassKa [*] Data: 7/03/2020 [*] Motiv: slay aiurea + se certa cu tot srv pe motivul asta ca el sustinea ca are dreptate [*] Dovezi: [*] Martori: Tuvami, hope si restul srv ului online [*] Alte obiectii: Eu am dat HNS day fiind last si el se certa cu tot serverul ca a fost day runda trecuta si ca nu am voie sa dau chiar daca e last fiindca nu e obligatoriu sa fie day, si i am explicat " pai, da nu e obligatoriu e la alegerea simon ului daca vreai day sau nu" si el o tinea pe a lui incotinuu si a dat slay degeaba si apoi se injura cu toti.
 11. oKraddy

  [RECLAMATIE PLAYER+ADMIN]

  Stiu ca nu sunt la martor si pot sa primesc warn pentru asta dar avand in vedere ca este un player nou nu avea pe cine sa puna, am fost de fata si are dreptate in tot ce a zis.
 12. oKraddy

  [Reclamatie Admin] aramura

  Te rog sa nu mai dai reply degeaba si sa citesti ce am scris la "Alte obiectii".
 13. oKraddy

  [Reclamatie Admin] aramura

  Tocmai ce am precizat mai sus ca tocmai ce intrasem pe server si cum a fost situatia, ma puteai avertiza inainte sa mi dai gag pentru motivul asta penibil.
 14. oKraddy

  [Reclamatie Admin] aramura

  [*] Nick: MrY. 60hz" | cs.money [*] Nick reclamat: aramura [*] Data: 23.01.2020 [*] Motiv: gag aiurea [*] Dovezi: [*] Martori: EDM + restul serverului. [*] Alte obiectii: Mi a dat gag doar pentru ca am scris "muratura" in chat deoarece am vazut in nick-ul multor playeri "#muratura" si nu am stiut ce inseamna d aia am scris si "watafak" in gluma bineinteles, pentru ca nu intelegeam ce se petrece. #backinbusiness
 15. oKraddy

  [Reclamatie admin] MRY

  Nu are rost sa ma cert cu tine ca observ ca nu am cu cine, bafta.
×