Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pilot65

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. btw am gresit la varsta, cand am copiat modelu de la cineva, nu am mai modificat varsta lui, am crezut ca scrie minim 14 =()
  2. v am zis nu ma lasa sa pun link ul, ma iertati.
  3. [*] Nick: Pilot jb.ggez.ro [*] Nume discord + id: pilotromeo#0 [*] Varsta: 14-> 15 jumate [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID STEAM_1:0:783159887 [*] Steam Profile Link: nu stiu ce are linku, pe discord mi se pune, dar aici se pune doar atat > Steam Community :: Pilot jb.ggez.ro {dar puteti sa ma gasiti la membri din grupu de steam GGEZ } [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da. [*] Ai citit regulamentul serverului?: Uneori ne ineaca setea. [*] Ai instalat aplicatia serverului?: Da. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Am mai fost admin in trecut, si mi am facut treaba, dar pana la un moment dat cand am avut o scapare, am revenit de pe alt cont dupa, si am luat helper si am ajutat cu cat posibil serveru, iar de ceva timp am revenit si as vrea sa reintru in staff. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da. [*] Alte obiectii: Merit o sansa nu o sa va dezamagesc.
  4. misto, si pentru asta move? daca era in stare de ceva, imi dadeam avertisment inainte. Ma rog, nu trebuia sa ma mute, asta este parerea mea.
  5. [*] Nickname-ul tau: Pilot jb.ggez.ro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teodor jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: move dat aiurea, i am dat hit uri cu ak ul, si am vrut sa l omor cu lama si n am apucat, dar nu m a omorat el pe mine. Dupa teodor m a mutat { a mai facut abuz de slap uri pe mine dar n am zis nimic, dar d acum daca mai face asa ceva o sa revin cu o reclamatie } [*] Data si ora intamplarii: 7/24/2023 intre ora 09 00 - 10 00 [*] Mapa pe care s-a intamplat XMF