Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

S1ck

Member
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by S1ck


  1. [*] Nickname-ul tau: S1ck

    [*] Nickname-ul persoanei reclamate:  Kydu

    [*] Motivul reclamatiei: Chemare la compe

    [*] Data si ora intamplarii: 2023-09-08 14:51:00

    [*] Mapa pe care s-a intamplat:   ba_minecraft

    [*] Dovezi: 

     

    [*] Martori: Cei prezenti

    [*] Alte obiectii: In ultimul timp am observat ca adminului in cauza ii place sa injure playerii fara motiv. Cred ca in calitate de admin, ar fi cazul sa evite certurile, nu sa le initieze.


  2. Ai primit gag, fiindca cum am mentionat si in cererea ta de admin, ma injuri fara motiv. Baietii aia 2 nu au abuzat de microfon si de asta nu au primit gag. Acestia au schimbat cateva replici si intrucat nici unul nu a folosit excesiv mic-ul nu au fost sanctionati. 


  3. 229069925_Counter-strikeGlobalOffensiveScreenshot2023_07.11-19_00_04_15.thumb.png.3fbc36dbee75a3a9082b80d09ba381c9.pngs

     

    In Screen-shot putem observa cum eu il atentionez pe Stefan sa nu isi dea kill cu scopul de a nu pierde puncte la clan. La care tu te bagi in seama cu mine si imi spui ca ai tu filmari cu mine, dupa care recurgi la un limbaj vulgar, in contextul in care eu nu ti-am adus injurii in nici un fel. Cand ti-am dat gag am scris "spam+lmbj", insa a fost notat doar spam.


  4. Ataseaza filmarea cu mesajele care le-ai pus si mai sus, unde se observa cum imi aduci injurii fara motiv. De asemenea te invit sa atasezi si restul filmarilor care presupun ca sunt recente, ca sa comentz si restul acuzatiilor tale.


  5. 1 minute ago, Kenzo1337 said:

    Vad ca nici pe forum nu ai capabilitatea de a discuta frumos iar raspunsurile pe care le dai, le dai in scarba. 

    -> 1. Gag-ul dupa ce il primesti normal ai dreptul sa intrebi de ce ai primit in cazul in care nu ai fost avertizat inainte. ( mai putin in cazuri de troll/earrape/soundpad/etc )
    -> 2. Am facut misto, nu te am injurat, la lr dupa ce te a batut andrei full power. Puteai foarte usor sa imi spui sa incetez ca nu iti place caterinca mea fata de tine si . Daca nu vorbesti tu pentru tine nu poti face pe alt cnv sa inteleaga. EU de exemplu nu aveam cum sa stiu ca nu iti convine caterinca mea daca nu spui.
    -> 3. Kick-urile au fost acordate pentru motivul ( u@ ) acestea specificand decat " optiunea " de u@, nu explicand exact ce am facut cum ar fi " lbj.u@ " // " spam.u@ " // " fc.u@ "

    Cand primesti gag ai indicat si motivul tot acolo.

    Caterinca ta de prost gust care consta in a injura de morti playerii poti sa o tii pentru tine.

    La kick ai din nou indicat motivul.


  6. In filmarea atasata de mine mai jos putem observa mommentul in care intri pe server si tii sa iti faci prezenta simtita intr-o maniera nepotrivita cred eu. Pe tot parcursul clipului ai injurat 3 persoane care nu ti-au spus nimic nici pana, nici dupa ce le-ai adus injurii. De asemenea o data ce ai primit gag, in cazul in care te simti neindreptatit poti sa faci un post, nu sa scrii pe u@ abuziv. Cu taote acestea pe langa faptul ca spamezi pe u@, alegi sa folosesti si un limbaj nepotrivit in continuare acolo, lucru care se vede pe filmarea ta.

     

    https://youtu.be/dThVmuiGGgg


  7. Tu si prietenii tai injurati incontinuu, fara a fi provocati de nimeni (mai ales tu). TI-am acordat un gag de 3 minute pentru a-ti revizui comportamentul. Mai apoi ai primit si kick din cauza ca spamezi pe u@. Iti propun sa fii mai matur si sa nu faci taraboi pe chat.


  8. [*] Nickname:  S1ck

    [*] Ore jucate (ScreenShot) : image.thumb.png.832762f26808d3f11db7e1d194a69d50.png

    [*] Steam ID: STEAM_1:1:149500351

    [*] Grad actual: Admin

    [*] Grad dorit: Moderator

    [*] Alte obiectii: Nu am

    [*] Ai citit regulamentul ? : "Am revenit din morti."‎

    • Haha 1