Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

S1ck

Member
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

S1ck last won the day on February 22 2023

S1ck had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

574 profile views
  1. Propun sa se scoata clanurile care apartin baietilor care au jucat cu cod. (PornStars de ex). Intrucat punctele au fost facute pe nedrept consider ca ar trebui scoase.
  2. S1ck

    Reclamatie Kydu

    Eu cand injur pe cineva de mama, am de fapt in vedere ca il respect mult pe el si familia lui
  3. S1ck

    Reclamatie Kydu

    [*] Nickname-ul tau: S1ck [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Kydu [*] Motivul reclamatiei: Chemare la compe [*] Data si ora intamplarii: 2023-09-08 14:51:00 [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_minecraft [*] Dovezi: [*] Martori: Cei prezenti [*] Alte obiectii: In ultimul timp am observat ca adminului in cauza ii place sa injure playerii fara motiv. Cred ca in calitate de admin, ar fi cazul sa evite certurile, nu sa le initieze.
  4. [*] Nick admin: S1ck [*] Nick forum : S1ck [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Isi face treaba bine, e bazat.
  5. [*] Nick admin: S1ck [*] Nick forum: S1ck [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil.
  6. [*] Nick admin : S1ck [*] Nick forum : S1ck [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Merita o sansa.
  7. S1ck

    Reclamatie sick

    Ai primit gag, fiindca cum am mentionat si in cererea ta de admin, ma injuri fara motiv. Baietii aia 2 nu au abuzat de microfon si de asta nu au primit gag. Acestia au schimbat cateva replici si intrucat nici unul nu a folosit excesiv mic-ul nu au fost sanctionati.
  8. S1ck

    Reclamatie sick

    Nimeni: nimic Tu:
  9. [*] Nick admin:S1ck [*] Nick forum:S1ck [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: De cate ori am placerea sa ma aflu pe server cu tine, decizi sa ma injuri fara motiv. Nu esti serios.
  10. S1ck

    Reclamatie S1ck

    s In Screen-shot putem observa cum eu il atentionez pe Stefan sa nu isi dea kill cu scopul de a nu pierde puncte la clan. La care tu te bagi in seama cu mine si imi spui ca ai tu filmari cu mine, dupa care recurgi la un limbaj vulgar, in contextul in care eu nu ti-am adus injurii in nici un fel. Cand ti-am dat gag am scris "spam+lmbj", insa a fost notat doar spam.
  11. S1ck

    Reclamatie S1ck

    Ataseaza filmarea cu mesajele care le-ai pus si mai sus, unde se observa cum imi aduci injurii fara motiv. De asemenea te invit sa atasezi si restul filmarilor care presupun ca sunt recente, ca sa comentz si restul acuzatiilor tale.
  12. S1ck

    Reclamatie S1ck

    Cand primesti gag ai indicat si motivul tot acolo. Caterinca ta de prost gust care consta in a injura de morti playerii poti sa o tii pentru tine. La kick ai din nou indicat motivul.
  13. S1ck

    Reclamatie S1ck

    1. Tu nu primesti gag ca sa comentezi dupa pe u@. 2. Eu vorbeam despre faptul ca tu ma injuri pe mine dupa ce pierd la lr. 3. Kick-urile au fost acordate corespunzator.
  14. S1ck

    Reclamatie S1ck

    Limbajul pe u@ se sanctioneaza cu kick. Eu nu iti sunt prieten si totusi ai decis sa ma injuri si pe mine.