Jump to content
Merry Christmas, Guest
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

S1ck

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S1ck

  RECLAMATIE roberto

  Din cate vad ai demo-ul asa ca te rog sa il postezi integral ca sa vedem cu totii cum initial minti ca am facut 5 fk, mai apoi imi spui ca am facut 3 fk. Acum deja am ajuns la 2. Te rog sa te apreciezi cu un numar.
 2. S1ck

  RECLAMATIE roberto

  Nu am aruncat arma la prizonier, pe jos era un p250 pe care am vrut sa il i au de langa prizonieri si am aruncat arma mea intr-o celula fara sa vad ca este cineva acolo. De asemenea minti din nou ai spus initial ca am facut 5 fk, acum vad sa vorbesti doar despre 2 dintre care cum am spus doar unul este valid. Se vede si pe filmare clar ca in momentul in care am vazut ca era un prizonier in celula am sesizat greseala. Acesta nu era prezentat la comenzi deci trebui sa il omor oricum. Pacat ca tai filmarea la momentul in care iti convine tie si nu ajungem sa vedem cum toti cei de fata te intreaba de ce m-ai mutat pe nedrept
 3. [*] Nickname-ul tau: S1ck^ [*] Nickname-ul persoanei reclamate: roberto [*] Motivul reclamatiei: abuz de grad [*] Data si ora intamplarii: 2022-11-23 15:10:00 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_mountaincraft_v7 [*] Dovezi: martori; Roberto a decis sa ma mute de la CT, in contextul in care dumnealui a considerat ca am facut 5fk (initial), dupa care acesta si-a schimbat ipoteza sustinand ca am facut 3fk (ceea ce de asemenea este fals). Atunci cand l-am rugat sa imi enumere pe cine am facut fk acesta a putut sa imi numeasca doar 2 personae dintre care doar unul a fost fk. In acelasi interval de timp a intrat helperul "rz " pe server care a intrebat playerii activi la moment daca merit sau nu sa fiu mutat inapoi la ct, majoritatea votand in favoarea mea. Doua persoane dintre cei prezenti pot sa sustina teza mea si daca este necesar sa relateze cum au decurs lucrurile in opinia lor. Propun ca helperul "roberto" sa fie inlaturat din functie sau cel putin sa i se ofere o avertizare si la urmatoarea abatere sa fie sanctionat . [*] Martori: "kaka$hi" STEAM_1:0:50281462 ; [IRN]Mihai" STEAM_1:0:465523666 [*] Alte obiectii: Nu am.