Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

edward2007

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut,ma numesc Eduard sebastian,in joc sebiuk,si as dori sa intru in echipa adminilor ggez.Probabil ca va intrebati de ce ? Pai eu sunt un baiat de fire sociabil si foarte prietenos,in server sunt placut de mai toti playerii,iar pe cei noi intrati incerc sa i ajut cu ce pot(cum sa si puna skins,cum sa cumpere vip,etc) Din pacate nu am 50 ore,mai exact vreo 45,sunt foarte activ,ma joc in fiecare zi paralel cu scoala deoarece sunt a 8a,, Am invatat regulile si tot ce trebuie pentru a deveni admin,accept orice test contra cheats sau verificare in general Mie mi ar face placere sa fac parte din echipa ggez a adminilor dar totul de tine de voi!
  2. Salut,ma numesc Eduard sebastian,in joc sebiuk,si as dori sa intru in echipa adminilor ggez.Probabil ca va intrebati de ce ? Pai eu sunt un baiat de fire sociabil si foarte prietenos,in server sunt placut de mai toti playerii,iar pe cei noi intrati incerc sa i ajut cu ce pot(cum sa si puna skins,cum sa cumpere vip,etc) Din pacate nu am 50 ore,mai exact vreo 45,sunt foarte activ,ma joc in fiecare zi paralel cu scoala deoarece sunt a 8a,, Am invatat regulile si tot ce trebuie pentru a deveni admin,accept orice test contra cheats sau verificare in general Mie mi ar face placere sa fac parte din echipa ggez a adminilor dar totul de tine de voi! Eu am fost sebi,si sper ca v a placut cererea mea
  3. Salut,ma numesc Eduard sebastian,in joc sebiuk,si as dori sa intru in echipa adminilor ggez.Probabil ca va intrebati de ce ? Pai eu sunt un baiat de fire sociabil si foarte prietenos,in server sunt placut de mai toti playerii,iar pe cei noi intrati incerc sa i ajut cu ce pot(cum sa si puna skins,cum sa cumpere vip,etc) Din pacate nu am 50 ore,mai exact vreo 45,sunt foarte activ,ma joc in fiecare zi paralel cu scoala deoarece sunt a 8a,, Am invatat regulile si tot ce trebuie pentru a deveni admin,accept orice test contra cheats sau verificare in general Dupa cum majoritatea stiu,am un cont de tik tok cu un video de pe server cu aprox 60k views Mie mi ar face placere sa fac parte din echipa ggez a adminilor dar totul de tine de voi! Eu am fost sebi,si sper ca v a placut cererea mea!