Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MeTax

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About MeTax

  • Birthday 07/01/2000

Profile Informations

  • Location
    targoviste
  • Gender
    Male
  • Hobby
    tf2

Social Profiles

Recent Profile Visitors

301 profile views
  1. contra a dat day dupa day ca un grad mare sa vada daca un anume player are hack daca nu ma insel. ps: la " martori " , trebuie sa pui numele lor, nu doar ca ai.
  2. pro de multe ori nici nu am timp sa ies din celula, ba ca fac altceva in celula la momentul actual sau nu sunt atent.
  3. Nume: stroie stefano-elian Nick: MeTax Varsta: 20 Ore jucate? (ScreenShot) : Steam ID: STEAM_0:0:582449811 Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/lordmetaxromania Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da Ai citit regulamentul serverului?: Il stiu din auzite De ce vrei acest grad pe server? (motivul): deoarece n-am ce face si vreau sa ajut serverul cand ma joc si nu sunt admini on Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da Alte obiectii: am mai jucat si sub numele de " pain " pe server, unde aveam 800+ ore, joc de pe zilele jb.linie si stiu ca nu am 10 questuri, dar questurile oricum le pot face rapid in viitor, sper ca nu e o problema. am avut zile in care limbajul meu nu a fost tocmai family friendly dar cu gradul pot schimba asta usor, multumesc si o zi buna tuturor.
  4. contra se duce tot scopul pentru a cumpara microfon si d-aia exista admini, sa le dea gag celor care abuza de mic
  5. [*] Nick: MeTax [*] Steam ID: STEAM_0:0:582449811 [*] Propunere: propunerea mea este sa se adauge o sansa de drop atunci cand omori un ct, ca de ex. 10 drugs / mats si tot asa [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: devine mai rewarding sa omori CT [*] Alte obiectii: -
  6. contra cum a zis si @Ciorbitzq_ lumea vrea cutite nu dildouri negre, ideea era buna pentru cs 1.6, ca pe atunci nu erau knife-uri custom.
  7. MeTax

    Vand Golf 4

    ofer 10 milioane, ma pot duce si spre 15, depinde de interior cum arata. btw imi place ca masina e TDI dar tu bagi benzina in ea.