Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Andreas69

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Contra Dupa cum a spus si @Mirel1337 si dupa cum se poate vedea in dovada ta (cea in care ti-am dat gag pe motivul instigare) tu ai inceput sa-l injuri pe mirel, cautand tot felul de motive de cearta ca mai apoi sa-i poti face reclamatie, cat despre dovada in care te-a injurat pe discord, tind sa-i dau dreptate lui mirel, adica tu ai inceput sa-l injuri ca mai apoi sa stergi mesajele, astfel incat sa para ca te injura total fara motiv, mi-e greu sa cred ca ar incepe mirel sa te injure fara niciun motiv, dat fiind ca inceputul conversatiei este calm, el doar cerandu-ti filmarea. Aici nu suntem la cereri de helper, admin etc ca raspundem cu contra sau pro! Multumesc!
  2. Gag-urile alea le ai dat dupa ce ti am zis ca ti fac reclamatie nici nu eram pe server se poate verifica in loguri la data! Si din contra martorul tau mi a dat mie mute ca sa te apere pe tine : https://imgur.com/a/vZwREkN Plus ca am inteles de la mai multi jucatori ca te crezi prea smecher cu gradul tau si esti tare in gura deci nu este prima oara cand ai aceasta atitudine fata de jucatori! Vreau sa raspunda un grad mare la acest topic! Multumesc!
  3. [*] Nick: Andreas [*] Nick reclamat: Mirel [*] Data: 25 iulie 2020 [*] Motiv: Injura ca la usa cortului! Nu mi pot explica ce fel de staff este asta.. adica efectiv sunt scarbit si uimit de cum poate sa injure si sa ameninte prin tastatura ! [*] Dovezi: https://imgur.com/a/TLt5qwq https://imgur.com/a/1I2wnuf https://imgur.com/a/qxffNYV [*] Martori: - [*] Alte obiectii: Mi a cerut sa i dau add pe discord si dupa uitati ce mi zice https://imgur.com/a/TLt5qwq . Pe server ma ameninta si ma injura! https://imgur.com/a/1I2wnuf