Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kuroko-kun

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Kuroko-kun

  1. [*] Nickname-ul tau:Yuka-chan / Kuroko-kun [*] Nickname-ul persoanei reclamate: EnnyxQ [*] Motivul reclamatiei: Anti joc. [*] Data si ora intamplarii:25.08.2020 la ora 8 dimineata. [*] Mapa pe care s-a intamplat: de_dust2_final [*] Dovezi: [*] Martori: Nimeni. [*] Alte obiectii: Tot ce conteaza e sa fim sanatosi, doar noi corecti, cei jegosi ca ei, sa ramana nespalati! A da btw, oameni spuneau ca vor sa faca bodyguard, si acesti indivizi sunt EnnyxQ, Spongebob si Ghost.
  2. [*] Nick: kuroko-kun [*] Steam ID: STEAM_0:1:451948163 [*] Propunere: Propun sa nu se mai dea mute celor care ii cheama pe alti pe serverul comunitatii <3. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Cu promovare reciproca. [*] Alte obiectii: Multumesc.
  3. 1.Erai pe server 2.Trebuie sa fii si tu atent la voice 3.Cum sa am dovada daca am pc de 50lei juma 4.Poate erau admini dar nici unu nu ma baga in seama , ce vrei sa fac? 5.Nu ai dat mute cand am cerut , esti admin făți treaba , ca d-asta ai tu admin sa dai mute/ban si sa fii atent nu ca sa belesti carasu. Inteleg nu ai timp , fai demisie la admin , nu ma intereseaza pe mine.
  4. [*] Nick: Kuroko-kun. [*] Nick reclamat: Tazzy. [*] Data: 30.6.2020. [*] Motiv: Nu a dat mute cand i-am cerut. [*] Dovezi: https://imgur.com/a/AcBGYK5 [*] Martori: Nu vrea nimeni sa fie martor. [*] Alte obiectii:Warn.