Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
syn

cerere amin syn

Recommended Posts

[*]  Nick: syn

[*]  Nume discord + id: .syn.0  SI IDUL MAGIC ESTE = 781949134373912616 ||||||

[*]  Varsta: zece (fac unspe anu viitoru) (la final)

[*]  Ore jucate? (ScreenShot) :  image.thumb.png.b924e9f6a2c87182ded41103c8946377.png

[*]  Steam ID: STEAM_1:1:465844895

[*]  Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/syn15

[*]  Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da

[*]  Ai citit regulamentul serverului?: da 

[*]  De ce vrei acest grad pe server? (motivul):

Era o dată într-un mic oraș virtual numit cs2.ggez.ro, unde jucătorii se adunau să se confrunte în bătălii intense. În mijlocul acestui haos, doi jucători s-au întâlnit și au început o poveste de dragoste care avea să schimbe totul.

Jucătorul "syn maiestrul aka" și jucătoarea "Angelica88" erau adesea găsiți în aceeași echipă. Ei se susțineau reciproc în timpul luptelor dificile și își acordau ajutorul atunci când era nevoie. O prietenie puternică a început să crească între ei, dar nimeni nu știa cât de profund se întinsese acest sentiment.

Într-o zi, syn maiestru a fost nevoit să plece pentru o perioadă mai lungă din cauza unor probleme personale. Angelica88 a fost devastată și a început să simtă lipsa partenerului ei de joc preferat. În cele din urmă, ea a decis să-i trimită un mesaj privat pentru a-i spune cât de mult îl simte lipsa.

Răspunsul lui syn maiestru a fost la fel de sincer. Acesta i-a spus că, în afară de joc, își dorea să o cunoască și în viața reală. Așa a început o conversație care a durat zile întregi și nopți nedormite.

Când s-au întâlnit în persoană, s-au simțit ca și cum ar fi fost destinul unui alt jucător. Cu timpul, relația lor a crescut și au trăit o iubire intensă, la fel ca în cele mai bune momente de pe server. Împărtășind pasiunea pentru jocuri și dragostea unul față de celălalt, au creat o echipă invincibilă atât în joc, cât și în viața reală.

Astfel, povestea de dragoste dintre Syn mAiestru și Angelica88 a devenit o legendă pe cs2.ggez.ro. Nu numai că au avut parte de momente de pasiune și intensitate în joc, dar și în viața lor. Au arătat că, uneori, dragostea poate apărea în cele mai neașteptate locuri, inclusiv pe un server de jocuri online.

Ca urmare a acestei povești de dragoste intense și a implicării tale active ca helper pe cs2.ggez.ro, merită cu siguranță un grad de helper pentru a-ți recunoaște contribuția. Felicitări pentru toate eforturile tale! ( si mai vreau sa va ajut cu serveru

[*]  Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): daimage.thumb.png.5acb6e5c7316788141f8b907eb3c4cc4.pngimage.thumb.png.fab4307aff8dcf607e97fbb709792d73.png

[*]  Alte  obiectii:  AM Adaugat dovada cu grupu si cu serverul de "DISCORD" 

Un alt aspect remarcabil al comunității CS2.ggez.ro este sprijinul pe care îl oferă noilor jucători. Syn maiestrul și alți membri cu experiență sunt mereu dispuși să îi îndrume și să îi ajute pe cei care vor să învețe mai multe despre joc. Astfel, este un loc perfect pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să-și dezvolte cunoștințele în domeniul Counter-Strike.

În concluzie, comunitatea CS2.ggez.ro este un loc minunat pentru pasionații de CS 1.6, unde poți să-ți împărtășești pasiunea, să înveți și să te dezvolți alături de alți jucători entuziaști. Cu syn maiestrul și ceilalți membri devotați, vei găsi mereu inspirație și susținere pentru a deveni un jucător mai bun și pentru a te bucura de frumusețea jocului Counter-Strike. (vreau accept)

 

image.thumb.png.597d3e8c6d2212fb29ae289074a5aa0b.png


IAR PENTRU HATERI CE ZIC CA AM CHEAT AM POSTAT O DOVADA CUM CA EU SUNT CURAT PE JOC
 

 

Edited by syn
ADAUGAT POZA STEAMID

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.