Pilot65 0 Posted July 24, 2023 [*] Nickname-ul tau: Pilot jb.ggez.ro [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teodor jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: move dat aiurea, i am dat hit uri cu ak ul, si am vrut sa l omor cu lama si n am apucat, dar nu m a omorat el pe mine. Dupa teodor m a mutat { a mai facut abuz de slap uri pe mine dar n am zis nimic, dar d acum daca mai face asa ceva o sa revin cu o reclamatie } [*] Data si ora intamplarii: 7/24/2023 intre ora 09 00 - 10 00 [*] Mapa pe care s-a intamplat XMF Share this post Link to post Share on other sites
Pilot65 0 Posted July 24, 2023 (edited) misto, si pentru asta move? daca era in stare de ceva, imi dadeam avertisment inainte. Ma rog, nu trebuia sa ma mute, asta este parerea mea. Edited July 24, 2023 by Pilot65 Share this post Link to post Share on other sites
DaviiD1337 261 Posted July 24, 2023 Quote 2.12.Gardienii nu au voie sa ajute prizonierii/evadatii, exceptie facand ultimul prizonier ramas la comenzi.(Avertisment/ Slay/Mutare) Quote 2.15.Gardienii sunt obligati sa verifice buna desfasurare a comenzilor/day-urilor si sa verifice prizonierii care vor sa incalce regulile.(Avertisment/ Slay/Mutare) Din cate se vede tu mai aveai gloante, nu stiu de ce te ai dus cu lama si stiai ca T o sa ajunga primul. Adminul a actionat corect. Share this post Link to post Share on other sites