Andro 24 Posted July 13, 2023 (edited) [*] Nickname-ul tau: Andro / Nicolas cusca [*] Nickname-ul persoanei reclamate: sick [*] Motivul reclamatiei: favorizare [*] Data si ora intamplarii: 13.7.23 - 13:50 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_moti2_final2. [*] Dovezi: [*] Martori: am scris pe chat "ne pisa-m pe tine sick" odata, sick imi da gag, in video se poate vedea cum teo si costel se injura de morti, admin-ul nu le da gag [*] Alte obiectii: imi plac lamaile Edited July 13, 2023 by Andro Share this post Link to post Share on other sites
S1ck 8 Posted July 13, 2023 Ai primit gag, fiindca cum am mentionat si in cererea ta de admin, ma injuri fara motiv. Baietii aia 2 nu au abuzat de microfon si de asta nu au primit gag. Acestia au schimbat cateva replici si intrucat nici unul nu a folosit excesiv mic-ul nu au fost sanctionati. Share this post Link to post Share on other sites
Andro 24 Posted July 13, 2023 nu mai stiam exact cum te-am injurat dar, eu spun o singura injuratura pe chat, costel cu teo se injura de la mijlocul hartii, tu fiind pe sv de la inceput, si nici atunci nu le-ai dat gag 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gro 239 Posted July 13, 2023 Reclamatie respinsa! T/C. Share this post Link to post Share on other sites