andu 4 Posted February 21 [*] Nume: Vladescu Andrei-Sabin [*] Nick: Andrei. ツ JB.GGEZ.RO [*] Nume discord + id: Andrei._.sv#6291 [*] Varsta: 14 ani [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:561225128 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199082715984/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: DA. [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Nu stiu sa citesc" [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Pentru a ajuta playeri noi cat si cei vechi cu anumite nelamuriri legate de server si de comunitate. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Desigur. [*] Alte obiectii: Nu. Share this post Link to post Share on other sites
BadKarma 21 Posted February 21 [*] Nick admin : KingAndro [*] Nick forum : BadKarma [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti activ, nu te certi cu nimeni. Meriti o sansa. Share this post Link to post Share on other sites
robertoo 4 Posted February 21 [*] Nick admin : Roberto [*] Nick forum : Robertoo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti matur, ajuti jucatorii , stii regulamentul si vad ca stii sa dai comenzi ! Eu cred ca meriti functia de admin. Share this post Link to post Share on other sites
Kefir 7 Posted February 21 [*] Nick admin : Kefir [*] Nick forum : Kefir [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv:activ si nu te bagi in certuri. Share this post Link to post Share on other sites
Trecutzuu 15 Posted February 21 (edited) [*] Nick admin : Trecutz [*] Nick forum : Trecutzuu [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Nu te bagi in certuri si esti calm.Cu comenzile te vei descurca. Edited February 21 by Trecutzuu Share this post Link to post Share on other sites
mateiboros499 19 Posted February 21 [*] Nick admin : Gica [*] Nick forum : mateiboros499 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad de foarte multe ori pe sv atunci cand intru , ajuti playerii ,iar eu cred ca meriti o sansa Share this post Link to post Share on other sites