k3n 15 Posted January 7, 2023 [*] Nickname-ul tau:K3n [*] Nickname-ul persoanei reclamate: nightmare [*] Motivul reclamatiei: favorizare [*] Data si ora intamplarii: 16:49 7.01.2023 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_projetocs_znt [*] Dovezi: [*] Martori: tiganu si senzatie [*] Alte obiectii:nu mi pasa ca are 10 ani si lui ii dai gag la fel de mult 1 Share this post Link to post Share on other sites
AragazCuButelie 34 Posted January 7, 2023 Din moment ce tu ai inceput cearta, tu ai scris cu caps ca te-a omorat si tot tu ai continuat dupa ce ai fost avertizat de 3 ori, ai primit 10 iar el 5 Share this post Link to post Share on other sites
k3n 15 Posted January 7, 2023 tot eu am continuat care si el ma injura si imi raspundea? + ca l am injurat ca a facut fk ca are 9 ani si e ct Share this post Link to post Share on other sites
k3n 15 Posted January 7, 2023 si lasa cacatu asta ca eu am inceput ca pula mea ca ai zis ca nu vrei sa i dai 10 ca el e mic Share this post Link to post Share on other sites
AragazCuButelie 34 Posted January 7, 2023 se vede ce om esti, cauti doar cearta, ai venit sa ma injuri si pe forum, tu nu prea meriti sa ai acces, daca esti atat de inapt incat trebuie sa injuri un copil ca te-a omorat nu mai are rost sa iti raspund Share this post Link to post Share on other sites
k3n 15 Posted January 7, 2023 unde te am injurat pe forum? care copil n ai vazut ca a zis ca are 12 ani? ma injur cu el ca e ratat Share this post Link to post Share on other sites
Gro 239 Posted January 8, 2023 Reclamatie respinsa! T/C. Share this post Link to post Share on other sites