Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Kenzo1337

Scoaterea hartii Dust II si modificarea gloantelor la AWP. Ce se va intampla la Major?

Recommended Posts

A fost scoasa una dintre cele mai iconice mape din CS:GO! Odata cu update-ul major pentru jucatorii main AWP, uite ce s a schimbat pentru jucatorii din liga profesionista si pentru cei ce colectioneaza iteme pe CS:GO.

In ultimul update publicat pe data de
18/11/2022 au fost mai multe schimbari majore pentru jucatorii din liga profesionista precum scoaterea hartii * Dust II * , una dintre cele mai iconice hartii de cs din istoria cs-ului. De ce este acest lucru o problema pentru jucatorii profesionisti? Deoarece harta nu o sa mai fie jucata la urmatorul Major, mai exact * Blast Paris Major 2023 * . Iar pentru colectionari de iteme pe CS:GO acesta este un lucru bun in acelasi timp deoarece faptul ca nu se mai joaca * Dust II * la Major, inseamna ca NU o sa mai fie scoase Souvenir Packages pentru * Dust II * , insemnand ca cele deja existente o sa creasca in pret, un exemplu foarte bun este chiar cel mai ieftin Souvenir Package pe mapa * Dust II * acesta fiind * Stockholm 2021 Dust II Souvenir Package * care de la un pret intre * 3,01 - 3,17 * a ajuns la un pret intre * 4,22 - 4,90 *.

In acelasi timp acest update a venit cu o schimbare majora pentru oameni carora le place la nebunie sa joace
AWP, de ce? Deoarece acesta are acum cartusul de 5 gloante.

M4A1-S a primit si acesta inca un nerf care se adauga la lista de nerf-uri, doar ca nu unul asa de semificativ pe cat pare, acesta avand distanta de tras scazuta de la * 0,99 la 0,94 *

A fost adaugata o noua mapa in
Active Duty Group, asta insemnand ca la urmatorul * Major Blast Paris Major 2023 * se va juca mapa * Anubis * aceasta fiind adaugata prima data pe data de * 31 Martie, 2020 *.

Edited by Kenzo1337
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.