Acadea 1 Posted October 31, 2022 [*] Nume: Rares [*] Nick: .{Acadea}.-finalboss [*] Nume discord + id: .{Acadea}.#2565 [*] Varsta: 13 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : la final [*] Steam ID: STEAM_1:1:577571134 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199115407997/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Am jucat sah pentru grad" [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Sa pot da gag la persoanele care trebuie pentru ca am vazut cateva neglijari si sa ajut comunitatea :p [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da [*] Alte obiectii: pls give me helper :d Share this post Link to post Share on other sites
ConducTir 3 Posted October 31, 2022 [*] Nick admin : Blue [*] Nick forum : ConducTir [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te as vedea capabil sa ai helper, nu te ai facut remarcat si ai un limbaj neadecvat. Mareste activitatea! Share this post Link to post Share on other sites
zslow 271 Posted October 31, 2022 [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu esti activ, te joci destul de putin pe server iar atunci cand intri nu te faci deloc remarcat. Share this post Link to post Share on other sites
mateiboros499 19 Posted November 1, 2022 [*] Nick admin : Gica [*] Nick forum : mateiboros499 [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Te vad foarte rar pe sever,esti destul de imatur si nu prea incerci sa ajuti playerii noi Share this post Link to post Share on other sites
Acadea 1 Posted November 1, 2022 M-am lasat in vara dar m-am reapucat, promit ca voi ajuta playeri noi iar limbajul este din neglijenta, promit ca moi indrepta. O sansa pls btw am mai avut helper pe serverul de AWP si totul a mers perfect as dori si pe jb,, am experienta de 2 ani pe tipul comenzilor si motivele gagurilor etc Pls admin 😞 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian1 13 Posted November 2, 2022 [*] Nick admin : jardan [*] Nick forum : Adrian1 [*] Pro/Contra:contra [*] Motiv: Intri rar pe server nu ajuti lumea intri doar sa te joci ca un player mai bine ai ramane acolo! Share this post Link to post Share on other sites