Jump to content
Merry Christmas, Guest
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
nowak

Propunere Server — Comenzile pentru Simion

Recommended Posts

Posted (edited)

[*] Nick:  nowak / Saul Goodman (in joc)

[*] Steam ID: STEAM_0:0:205209022

[*] Propunere: Am auzit foarte multe comenzi cu „Simon zice...” si din cate vad este o comanda invalida, dar poate sa fie comanda valida pentru ca vine de la sinominul spune, fiind doar o singura comanda valida „Simon spune...” poate sa fie si „zice”. Inca o comanda pe care am auzit-o de la CT este „Simon spune CT luati-va pozitii.” ceea ce comanda este schimbata de cea precedenta. Nu poti spune „Simon spune...” sau „Simon zice...” la orice pentru ca se schimba comanda la acea precedenta. 

Ori acea comanda cu care la unii li se intrerupe microfonul „Simon spune/zice ultimul sus moa—” poti s-o identifici ca o comanda invalida si poti sa faci orice. Exista acele day-uri, Simon-ul nu trebuie sa fie lasat influentat de Terro pentru ca mi se pare absurd, practic cei de la Terro vor day-ul respectiv si-l pune pe Simon sa bage day-ul respectiv, cel mai bine este aleaga Simon ce day vrea el si nu prizonierii.

Din cate am auzit doar „Simon zice” pare sa fie o comanda invalida, poti sa spui orice comanda invalida cum ar fi: „Simon zicele,” „Simon spunele,” „Simon spunem,” etc.

Daca a activat modul de box, nu are voie sa omoare pe nimeni. 

[*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar ajuta foarte mult, din cate vad exista doar o comanda invalida si nu mai multe, cat si pentru schimbarea comenzilor spuse de Simon precedent, chiar si cu modul de box. 

[*] Alte obiectii: Sinonimul de la a spune:

Spune
Spune, verb
Sinonime: a zice, a vorbi, a se exprima, a grăi, a rosti, a declara, a comunica, a se adresa, a glăsui, a relata, a povesti, a istorisi, a nara, a expune, a evoca; (figurat, popular) a cânta, a recita; a explica, a lămuri, a clarifica, a limpezi; a mărturisi, a destăinui, a dezvălui, a da pe faţă, a divulga.  

Edited by nowak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Propunerile tale au fost respinse!

Singura comanda valida acceptata este si va fi intotdeauna "simon spune", iar comenzile de genul "Simon spume/spunele/spunem" nu sunt acceptate pe server.

In legatura cu modul de box propus trebuie sa ii dam un avantaj player-ului ramas la comenzi.

Pentru celelalte propuneri te-as ruga sa citesti regulamentul pentru a te informa cum decurge modul de joc

T/C. 

  • Like 1
  • Shitty 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.