Petre1491 0 Posted Saturday at 12:16 AM Numele tău real: Petre Numele tău de pe steam: petre #GGEZ Vârsta ta: 13 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: STEAM_1:1:709761800 Discord-ul tău: ! young petre#7777 Ai citit regulamentul serverului? : stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da Cu ce ne poți ajuta? : Membri si ma descurc bine staff Ai intrat pe serverul de discord ? : Dap Alte obiecții : Pai stiu ca am 55 ore dar ma descurc si stiu sa imi fac treaba 😃 Share this post Link to post Share on other sites
ketamineev2 9 Posted Saturday at 12:58 PM [*] Nick admin : keta go.ggez.ro [*] Nick forum : ketamineev2 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: In ultimul timp te am vazut activ pe server si nu te am vazut sa te certi cu nimeni. SUCCES! Share this post Link to post Share on other sites
AnTiDoT 1 Posted Saturday at 06:17 PM [*] Nick admin : AnTiDoT [*] Nick forum : AnTiDoT [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti destul de activ , nu prea ajuti playerii de pe sv si nu te cred capabil pentru acest grad. SUCCES!!!!! SUCCES! Share this post Link to post Share on other sites
DaviiD1337 191 Posted Saturday at 06:38 PM Acceptat. T/C. Share this post Link to post Share on other sites