Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
zslow

Oțelul Galați promovează în Liga 2

Recommended Posts

Dorinel Munteanu a reușit să promoveze SC Oțelul în Liga 2! A fost nevoie de venirea omului care a adus primul titlu din istoria Galațiului, în 2011, cu fosta Oțelul, pentru ca actualul proiect să obțină o performanță așteptată de tot orașul, dar și de conducere, pe care era o presiune uriașă.

Miercuri, 8 iunie, a fost sărbătoare în toată regula la Galați, și înainte de returul finalei cu Dante Botoșani, dar mai ales după ultimul fluier. SC Oțelul a învins cu 3-0, după ce în tur, la Botoșani, scorul a fost egal, 1-1

Prestația formației lui Dorinel Munteanu a fost una încântătoare, mai ales că, din informațiile primite, în tribune au fost 13.000 de oameni, iar capacitatea arenei din Galați are un total de 13.500. Tot orașul a fost conectat la miza partidei, iar înainte de startul confruntării fanii din peluză au aprins torțe, au cântat și au făcut și o coregrafie pentru a susține SC Oțelul.

George Cîrjan a deschis calea gazdelor spre victorie, în minutul 45+2, când a marcat cu capul în urma unei lovituri libere. În partea a doua, SC Oțelul a continuat să atace, iar la cinci minute de la reluare a dublat avantajul prin reușita lui Alin Nica. A fost momentul în care tribunele au sărit în aer, iar suporterii au început să simtă parfumul Ligii 2. Au început chiar să facă valuri. Cu toate acestea, Denis Cireș a marcat și el, în minutul 73, pentru 3-0, iar în final a început sărbătoarea promovării, momentul în care SC Oțelul a primit trofeul de campioană a Ligii a 3-a.

image.thumb.png.f6e6ff1b0ceefe030c8566ab4d5e8f0e.png

 

Edited by zslow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.