sinned 3 Posted May 14, 2022 (edited) [*] Nickname-ul tau: sinned. [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ☠Mario #JB.GGEZ.RO☠ [*] Motivul reclamatiei: gag [*] Data si ora intamplarii: 14.05.2022 12:07:26 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_moonjail_v2_hdr [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: nu merge demo Edited May 14, 2022 by sinned Share this post Link to post Share on other sites
MarioAlexandru 74 Posted May 14, 2022 Cum nu merg demo-urile, nu am cum sa iti atasez dovada. Totusi il ca martor pe claudio care poate confirma ca ai tipat in microfon cum ai murit si eu ca atare ti-am dat gag. Nu inteleg ce problena ai tu cu mine faptul ca iti dau gag cand tipi, imi mai si plangi in comentarii pe steam. Va raspunde si claudio sa confirme. Share this post Link to post Share on other sites
claudio 2 Posted May 14, 2022 Claudio nu declara nimic ca nu a fost atent. Avand in vedere ca e doar un gag de 10 minute,banuiesc ca problema o sa treaca de la sine si adminul Mario poate primi un avertisment verbal sa nu se mai grabeasca cu comenzile si sa inteleaga ca la nervi lumea vorbeste putin mai tare in microfon. Daca tipatul era atat de deranjant cel mai probabil il auzeam chiar daca nu eram atent. O ultima adaugare , nu va mai tineti vrajba unii altora ca nu rezolvati nimic. Nici ala care face reclamatie pt gag 10 min, nici ala care da gag pt sunet mai inalt de 10 db. Sunteti amandoi baieti de treaba si nu vreau sa-mi schimb parerea despre voi. Share this post Link to post Share on other sites
oDexter 154 Posted May 22, 2022 Adminul a primit 1/3 pentru ca e incapabil sa filmeze un demo. T/C. Share this post Link to post Share on other sites