Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Mirel1337

Gaming: Elon Musk a dezvăluit build-ul pe care îl folosește când se joacă Elden Ring

Recommended Posts

elden-ring-elon-musk-1080x609-min-780x47

Elon Musk nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru gaming, ba chiar a vorbit de câteva ori despre titluri precum Halo Infinite sau Overwatch. Noua sa îndeletnicire este acum Elden Ring, iar magnatul a fost destul de deschis privind modul său în care parcurge lumea din The Lands Between, ce personaj preferă și ce build și abilități a ales.

Elon Musk mai răspunde din când în când întrebărilor puse de urmăritorii săi, iar dezvăluirea acestui „secret” a avut loc pe Twitter, unde utilizatorul History Defined a postat o fotografie a unui mozaic regăsit în Palatul lui Hisham din Palestina. Mozaicul seamănă cu The Tree of Life din Elden Ring, lucru remarcat de Musk prin comentariul său adus respectivei postări. După aceeaa, un alt utilizator l-a întrebat pe șeful Tesla ce build folosește în aventurile sale din Elden Ring.

Care este secretul lui Elon Musk privind Elden Ring?

Din noroc sau poate din interesul acordat comentariului, Musk i-a răspuns amănunțit. Este vorba despre un build care combină Dexterity și Intelligence, care-l ajută să joace ca un spell caster și melee fighter în egală măsură. Musk are echipat de regulă un scut și un staff, dar există instanțe în care rotația trece spre arme melee rapide care își cresc atributele prin Dexterity, iar armura sa oscilează între medium și heavy, în funcție de situație. Elon folosește adesea în cadrul playthrough-ului talismane care dau dovadă de sinergie cu alte echipamente. De asemenea, omul încurajează utilizarea componentei multiplayer pentru a putea explora lumea și a ieși victorios din boss fights prin co-op.

 

Musk nu este prima celebritate care a recunoscut că se joacă Elden Ring, dar este și una dintre personalitățile cele mai „bârfite” în special în lumea tehnologiei și a gaming-ului. Este destul de interesant să-l auzi pe cel mai bogat om al planetei ce jocuri îi plac și cum privește acesta diferite aspecte din titlurile pe care le explorează. Oricum, sunt sigur că Musk va fi din ce în ce mai activ în comentarii și reply-uri acum că și-a însușit Twitter și are planuri mari pentru această platformă.

Sursa: click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.