Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Ghost

Cum s-a nascut aplicatia TeamSpeak3?

Recommended Posts

Totul a început în 1999 ca un proiect personal pentru un grup de prieteni care s-au întâlnit jucând un joc online. La acea vreme, aplicațiile de comunicații vocale disponibile nu aveau compatibilitate între platforme, erau afectate de probleme legate de router și firewall și se bazau în mare măsură pe lățimea de bandă și utilizarea resurselor de sistem. Știind că puteau face mai bine, si-au propus să dezvolte o soluție proprie - o alternativă de înaltă calitate, ușoară și completă, cunoscută acum sub numele de TeamSpeak.

 

În 2001, a fost lansată prima versiune publică a TeamSpeak. Echipa ts si-a atins obiectivele și a făcut ceea ceea ce si-au propus. Software-ul lor nu s-a limitat la o singură platformă, avea nevoie de o lățime de bandă mai mică decât alte aplicații și a necesitat un firewall și o utilizare minimă a lățimii de bandă. Toate cu o interfață ușor de utilizat. TeamSpeak s-a răspândit rapid pe internet, depășind cu mult așteptările. Feedback-ul copleșitor din partea comunității a motivat să continuarea eforturilor echipei de dezvoltare cu TeamSpeak.

 

Astăzi se continua proiectul din trecut, iar optimizarea aplicatiei continua si e , precum și implementarea caracteristicilor și funcționalității de neegalat în industrie de astăzi. TeamSpeak se numără printre cele mai recunoscute și de succes mărci din industria VoIP și este utilizat într-un spectru larg de aplicații, de la jocuri online la comunicări de afaceri, până la educație și formare.

 

De ce sa alegem TeamSpeak ?

Calitatea vocii 

Obțineți o comunicare clară, fără întârzieri, cu reglarea integrată automată a volumului microfonului, reducerea zgomotului de fond și anularea ecoului.

Confidentialitatea inclusa 

 

Aplicatia este conceputa cu confidențialitate, nu are acces la datele dvs. de chat vocale sau text și nu este necesară înscrierea.

Securitate

 

Securitate militară integrată ca standard. Cu TS3, criptarea bazată pe AES poate fi activată pentru întregul server, sau chiar doar pentru anumite canale.

Sistem de permisii avansat

 

Aveți controlul complet la sistemul  de permisiuni ierarhic puternic, cel mai bun din piață. Decideți cine poate vorbi, cine se poate alătura canalelor și multe altele.

Sunet de jur imprejur

 

Fiți în centrul jocului cu Pozițional Audio. Ascultă-ți colegii de echipă într-un cadru sonor de 360 °, oferindu-ți avantajul atunci când îți executi următorul plan de joc.

Supraveghere in joc 

 

Fii cu ochii pe acțiune cu suprapunerea oficială TeamSpeak în joc de la Overwolf. Accesați rapid comenzile vocale TeamSpeak, vedeți cine vorbește și primiți notificări și mesaje unde și când aveți cel mai mult nevoie.

Personalizare fara limita

Asigurați-vă TeamSpeak propriul dvs. și personalizați-vă clientul pentru a se potrivi stilului personal cu pluginurile, pachetele de sunet și pictograme incluse și temele incluse. Alegeți dintre sute de programe create de comunitatea de utilizatori sau chiar creați-vă propriul.

Mai jos este atasat un tabel in care sunt prezentate beneficiile TeamSpeak fata de alte aplicatii de comunicare 

1492966275_12pozats.png.c1d52a7df59028747a12feff712dd447.png

 

Edited by Ghost
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.