ZexNBN 4 Posted December 14, 2021 Nick: kryzzi Steam ID:STEAM_1:0:583899733 Nick reclamat: MrY. caporal Steam ID reclamat;STEAM_1:1:105357233 Data: 18:51:57 14.12.2021 Motiv: este prea arogant abuza de gradul pe care il are mi-a dat gag 30 minute si imi putea intrebari in timp ce aveam gag nu puteam raspunde asa ca i-am raspuns pe u@ de 2 ori cred si mi-a dat kick si inainde de a imi da kick am scris pe u@ numele unui suspect de coduri dupa parerea mea si andrada de fiecare data scrie pe chat nume esti suspecatat de coduri dar nu inta spec sa verifice. Dovezi: Martori: andrada Alte obiectii: andrada dar si mry nu merita gradul pe care il au la momentul dat vreau sa le fie aplicate cate un warn respectiv andradei 2 pentru ca nu este prima oara cand face asta sa scrie pe chat numele scris pe u@ si esti suspecat. mersi 1 Share this post Link to post Share on other sites
oKraddy 13 Posted December 14, 2021 (edited) M ai injurat de toti mortii [am martor tot sv care era on la momentul respectiv] ti am dat gag cat am considerat, poate am pe cnv drag din familie mort si m au afectat vorbele tale foarte tare si ti am dat gag pe masura dupa ai inceput sa scrii pe u@ te am avertizat de 2 ori dupa ti am dat kick, dupa te am avertizat daca mai scrii pe u@ ai ban 30 de min si bineinteles ca ai continuat si ti ai primit pedeapsa, nu stiu ce am gresit, te pup. edit: Nu ti am pus absolut nicio intrebare ma durea undeva de tine esti un neinteresant, nu mai abera, mersi. Edited December 14, 2021 by oKraddy Share this post Link to post Share on other sites
ZexNBN 4 Posted December 14, 2021 aici este si dovada cand andrada scria de pe u@ numele pe care l-am reclamat pe u@ in loc sa stea spec pe acesta ea la scris pe chat Share this post Link to post Share on other sites
EDM 31 Posted December 14, 2021 Ai primit un ban care dispare dupa un videoclip de pe youtube. Din cate spune Mry, daca l-ai injurat de morti are dreptul sa iti faca ce considera acesta. Invatati odata sa nu mai folositi u@ pentru freechat si cand anuntati pe u@ ceva scrieti si motivul eventual( poate nu e cazul tau). Andrada probabil a mentionat numele pentru ca e cunoscut pe server si singurul pe care il cunoaste andrada cu numele mihai e mihaimanu, nu ai cum sa il acuzi pe manu de coduri. Share this post Link to post Share on other sites
DaviiD1337 256 Posted December 14, 2021 Respins. TC. Share this post Link to post Share on other sites