Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
oDexter

Propunere Forum - Sectiunea Reclamatii

Recommended Posts

Nick: Dexter

Steam ID: STEAM_1:0:94057136

Propunere: In urma reclamatiilor multiple, neintemeiate, in baza lipsei cunostiintei regulamentului, propunerea are la baza o cerinta aditionala care are ca rol verificarea cunoasterii regulamentului de catre reclamant. In modelul  pentru reclamatii, la fel ca in modelul pentru cerere grad/upgrade va exista o intrebare : "Ai citit regulamentul pentru a face aceasta reclamatie?:" care va avea un alt raspuns cheie diferit, care va fi schimbat constant, fata de cel pentru cererile de grad/upgrade. 

Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?:  Un numar mai mic dar mai calitativ de reclamatii care vor fi luate in considerare. Prin acest mecanism de verificare vom incuraja si restul jucatorilor sa citeasca regulamentul, astfel va veni si un beneficiu secundar care spera ca un numar mai mare de oameni care se joaca pe server o vor face pe baza unui regulament fiind posibil sa apara mai putine probleme.

Alte obiectii: Cateva reclamatii care accentueaza problema:

 

 

Edited by oDexter
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra.

Ideea propunerii este una buna, dar ineficienta. Daca spre exemplu X ii face lui Y reclamatie ca acesta ar fi savarsit actiuni si fapte neconforme regulamentului de o gravitatie mai mare (troll, freekill intentionat masiv, reclama etc) si nu ar fi pus o propozitie in continutul reclamatiei, nu cred ca reclamatia nu s-ar mai lua in considerare. Daca reclamatia este neconforma, pur si simplu se poate inchide reclamatia si X sa refaca reclamatia. Nu cred ca va doare mana sa apasati 3 butoane.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate exista un corner-case pentru cazul prezentat de tine si sa trecem cu vederea ( o nota de subsol in modelul de reclamatie pentru asta ), dar chiar si in cazul respectiv nu vad problema sa citesti regulamentul.

Legat de faptul ca ne doare mana sa apasam 3 butoane: Aceasta propunere ar permite si altor persoane care au acces sa inchida un topic sa o faca, fara acordul nostru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.