Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Andrusca

[Articol] Filme ce trebuie vizionate in 2021 - 2022

Recommended Posts

    2021 SI 2022  vin cu vești bune pentru cinefili, întrucât va fi vor fi doi ani plini de producții cinematografice pentru toate gusturile. Deoarece majoritatea filmelor din 2020 au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19, lista filmelor din 2021 si 2022 a crescut subtanţial, iar noi nu putem decât să ne bucurăm. De la eroi Marvel și agenți de spionaj până la poveşti de groază şi ştiinţifico-fantastice, filmele  promit să nu dezamagească. 


        Primul film de pe lista noastra este JOHN WICK  4 - Resurrection. Lucrul la cel de-al patrulea  film al francizei de acțiune John Wick a început la scurt timp după lansarea celei de-a treia pelicule, „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, în mai 2019, dar programul a fost dat peste cap din cauza pandemiei..În aprilie anul trecut, regizorul Chad Stahelski povestea pentru Collider ( site de divertisment și o companie de producție video ) că echipa de creație care lucrează la acest proiect a ridicat foarte mult ștacheta pentru acest al patrulea film.
 

image.png.f08c60aeca02ab19c1ee81eca2c8191c.png

     Filmările au loc în Berlin, Paris, New York City și Japonia iar premiera va avea loc în 27 mai 2022. Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori din lume. În urmă cu doar câțiva ani era numit „Iubitul Internetului” și devenea cel mai îndrăgit star din online pentru caracterul lui. 

 

     Un alt film astept de marea majoritate a pasionatilor de filme horror este Scream 5 ce va fi lansat ce va fi lansat în ianuarie 2022 potrivit anunțului făcut de cei de la Paramount Pictures. 

    La începutul lunii au fost confirmate patru nume importante din distribuție - Courteney Cox, David Arquette, Melissa Barrera și Jenna Ortega. În plus au apărut și anumite speculații cu privire la prezența Selenei Gomez în noul film, mai ales că starul din Friends a comentat la o postare a cântăreței: ”De-abia aștept să te întâlnesc”. Așa cum era de așteptat, teaser-ul a fost vizionat de peste 1,4 milioane de oameni într-un timp foarte scurt, iar fanii seriei de-abia așteaptă să vadă noul film ce se asteapta a fi un mare succes la lansarea de pe 14 ianuarie. 
image.thumb.png.5c0f781b4b9f08abf2870aa287ef2f75.png

   Franciza americană  ce cuprinde cele 4 filme; o serie de televiziune; mărfuri; și un joc video pentru al patrulea film a inregistrat  peste 600 de milioane de dolari în încasări la nivel mondial. Campbell, Cox și Arquette au apărut în toate cele patru filme până în prezent, la fel și Roger L. Jackson, care exprimă diferiții ucigași Ghostface. Toate vor apărea în al cincilea film. Distribuția filmului de susținere se schimbă de obicei cu fiecare tranșă, cu câteva excepții: co-starurile Jamie Kennedy și Liev Schreiber prezentate în fiecare dintre primele trei filme, Heather Matarazzo a apărut în al treilea film și va reveni în cel de-al cincilea film, iar Marley Shelton a apărut în al patrulea film și va reveni și în al cincilea film. 

      Al treilea film pe care nimeni nu ar trebui sa sa il rateze este Venom: Let There Be Carnage. De data asta, Venom 2  încearca sa mizeze din ce se pare din trailer  si pe cartea comicului si mai mult entertainment  fata de Venom din 2018. De asemea filmul are si un scenariu la care Tom Hrady e co-autor. 

       Regizat de Andy Serkis, continuarea filmului  din 2018 a fost lansata deja  in SUA pe 24 septembrie  si urmeaza sa apara si pe ecranele noastre vineri pe 8 octombrie. Dupa ce a fost amanat de 2 ori, productia  Columbia Pictures în asociere cu Marvel au anuntat datele oficiale pentru lansare. 

image.thumb.png.85a97a4a6435824c771add98941ad697.png

    Primul film Venom lansat in octombrie  2018 a doborat recorduri la Box-Office pentru luna respectiva. A avut incasari de 80.2 milioane de dolari in weekendul de deschidere in SUA. Pana acum Venom a castigat 856 milioane  de dolari in intreaga lume. 

   Ultimul film din lista noastra este un film de la DC pentru ca fanii clasicului american sa nu ramana dezamagiti. Este vorba despre noul Batman fiind unul dintre cele mai așteptate filme din universul DC Comics, în regia lui Matt Reeves. Potrivit The Verge, producția acestui film a fost oprită din cauza pandemiei de Covid-19, însă asta nu i-a împiedicat pe producători să prezinte câteva secvențe din film la convenția virtuală DC Fandome. 

image.png.8815fc2ff40175abdbdc572d6e319e9e.png

  Povestea are loc după aproximativ doi ani în care Bruce Wayne a făcut dreptate pe străzi sub masca lui Batman, perioadă în care el a rămas doar un justițiar mascat. Regizorul Reeves a subliniat că Batman nu este încă Batman și că există oameni „care se tem de el, sincer”. Reeves a subliniat că multe dintre aceste personaje sunt încă într-un proces de transformare. Atât The Riddler, cât și The Penguin sunt, de asemenea, la începutul carierelor lor de criminali.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.